31

An_nA

преди 12 години

Трети ден водеща новина е съсъла, аман!!!!!!!!!!!!!

30

do 13

преди 12 години

Казват, че първата професия на този свят е проституцията, втората - крадеца, а третата от естествената симбиоза между тези две - политика. Тъй, че няма как хем да е морален, хем да е политик и да управлява държава.

29

Анонимен

преди 12 години

Станишев , за бонусите на Моник мълчиш нещо.

28

Анонимен

преди 12 години

Гащите му пълни а казва че от другите мирише.Потомствен престъпник и крадец.Баща му един от убийците участвали в народния съд.Това може да се провери.

27

DaJiveeBulgaria

преди 12 години

Комунист не е редовия гражданин, членувал в партията. Комунсти са върхушката които си получаваха апартаменти, добре платени служби, кола и жилище веднага без да чакат 10 години.Тези другари влизаха в ресторанти и дискотеки, за другите нямаше места, нямаше елекроуреди,телевизор,само с връзки за наши хора.Мен да не са ме питали дали искам да съм чавдарче, пионерче или да ходя казарма.Беше задължително.Ако не искаш семейството ти го изселват в Странджа-Сакар.Да ви пикам и на носталгията!

26

ДО ПЕТКОВ

преди 12 години

НЕ САМО КОМУНИСТИ...ПАРТИЗАНИ ИМА В РОДА НА БАЩА МИ...БРАТОВЧЕДИ...НО ОТ ВСИЧКИ ТЯХ НИЩО НЕ СТАВА ...КРАДЦИ,РАЗБОЙНИЦИ И НАГАЖДАЧИ...*** *** ИЗДИГНАТИ ОТ БКП...КАТО ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ПО СВЕТА.

25

мечо пух

преди 12 години

ГЕРБ са си истинско природно бедствие.Действат като торнадо - никой не знае кога и къде ще се появи и с колко ще засмучи.

24

Минарет Калян

преди 12 години

Най-големите врагове на държавата са лентореза ББ и неговите авери.

23

Анонимен

преди 12 години

еееее като няма пари поне нещо топло да лапне

22

Петков

преди 12 години

До 14 - Не говори така защото все някой от дядовци,баби,прадядовците или прабабите ти е бил комунист. Знам, че ще кажеш, че нямаш комунисти в рода си, но съм сигурен, че това не е вярно.Сега всички се кълнат, че нямат комунисти в рода си.Интересно на кого бяха роднина тия 1 милион комунисти и къде се изгубиха роднините им

21

Анонимен

преди 12 години

КРАДЕЦ

20

ехо

преди 12 години

Каква стана тя ..вместо партия ГЕРБ----нова партия БОНУС с лидер....Боко...нов морал,нови далавери-а сме били в криза-колко ли милиони са си раздали калинките от партия БОНУС.....бау,бау...ауууууууууууууууууууууу

19

Хунвейбин

преди 12 години

Айде пак Сергейко ... Чух, че неговия сайт го продали на търг във фейсбук, ама като гледам той си има още няколко персонални, включително и тоя. Няма отърване от комунистическия медиен ***.

18

синоним

преди 12 години

Кажете един синоним на социалист! Крадец! Може ли още един синоним на социалист? Да, крадлив съсел!

17

Анонимен

преди 12 години

Съсела заедно с любовницата са крали заедно, сега тръгнал да критикува бонусите. Крадеца, мястото ти е в панделата!

16

Гордо червен

преди 12 години

Наистина сме много зле като държава , предишния премиер вече забрави колко е откраднал и започна да напада сегашния..... трагедия от едно мазно ***

15

Якошиба Удопара

преди 12 години

Нали сте едни и същи крадци без цвят станиШка, не тлъсти, а блажни, мазни........................

14

ГОЦЕ

преди 12 години

Ей Станишко-много си напрегнат, челцето е изпотено, промигваме от зор и напрежение...не бива така чедо, как ще водиш Партията? А за лобисткия скандал мълчим нещо-Моника е внесла 200 бона в книжката на бебето Дария...И искаш да водиш пак Партията...ще водиш ама...един *** по дебеличък така да се каже,,,,

13

Минарет Калян

преди 12 години

Всичките врагове на лентореза - ББ са моите приятели.

12

ДО 12

преди 12 години

СОЦИАЛИСТА(КОМУНИИСТА)ВИНАГИ Е ПРЕСТЪПНИК....ВИНАГИ...НЕИЗБЕЖНО Е.