171

emigrant

преди 12 години

MA KVO GO 4AKAME TOIA ILI ONIA .......DAVAITE DA GI GAZIME I TVA E

170

Анонимен

преди 12 години

Има два вариянта 1 правим фонд за подкупване на депутати и така гласуват и решават правилно,че ни и излиза и по тънко.Другото е контролен орган които да следи ,но да е аполитичен и да се контролира от нещо независимо.Всичко друго е някаква мафия на медии ,прокуратура ,ала бала дето се прикриват.

169

Писна ни!

преди 12 години

От петък на сряда, после на нова дата и така до края на мандата. Както беше и при предишните. След това - ненаказуемост по давност. Ех, Българийо нещастна!

168

сашо

преди 12 години

трябва да се разбере че държавата има в момента голям енергиен проблем,и той се нарича мини марица изток.долу в централна българия в комплекса мини марица изток в момента се управлява от едно курвенско и алкохолично ръководсво с начело на изп.директор.бойко щеше да ги гони а пък то какво стана ,даде на трайчо картбланш да се оправя с тия неграмотници .само че трайчо взе парите дето му бяха отделени и си затвори очите.а сега дате видя бойко как ще се оправиш с тия гадове или ще оставиш държавата

167

наблюдател

преди 12 години

ПРОСТИЯТ НАРОД НАЙ-ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА ...ПУСНАЛ СИ САЙТЧЕ , НЯКАКЪВ ТАРИКАТ ЧЕ ОРГАНИЗИРА ПОЧИВКА НА СЕЙШЕЛИТЕ ЗА 400 ЕВРО И ШАРАНИТЕ НАЛАПАХА, ДРУГ , ЕКСКУРЗИЯ ДО ВЕНЕЦИЯ ЗА 120 ЕВРО И ШАРАНИТЕ ПАК НАЛАПАХА ГЛИСТА . ПИШЕ СИ ДЕПУТАТА ВАНЬО ШАРАНКОВ, ЧЕ НЯКОЙ ВЗЕЛ БОНУСИ 100 МИЛИОНА И ШАРАНЧЕТАТА ПАК НА КУКАТА . ЗВЪНЯТ ТАРИКАТИТЕ ПО ТЕЛЕФОНА И РЕВАТ "МАМО СПАСЯВАЙ МЕ ,СГАЗИХ ЧОВЕК И ... ШАРАНИТЕ ВАДЯТ 5 БОНА И ПЛАЩАТ НА *** ... ЩО ЗА НАЦИЯ СМЕ ЩОМ НЕ МИСЛИМ С СОБСТВЕНАТА СИ ГЛАВА ???

166

До № 208

преди 12 години

..."Количествените натрупвания,водят до качествени изменения!!! "МАРКС" "... Извинявам се, но няма такъв закон на Маркс!

165

Анонимен

преди 12 години

Vreme beshe i tiq da se oserat, ne che do sega ne sa go pravili, no vse zamazvaha polojenieto, da vidim kakvi biseri shte ni predlojat sega! Izvinqvam se za azbukata, na slujebnija njamam kirilica:(

164

Анонимен

преди 12 години

проблемите на Борисов идват от това,че прекалено много обеснява и угажда на народа !По-рано нещата бяха много по-добре,никой не ти обеснява и нищо не знаеш !

163

Анонимен

преди 12 години

Връщайте парите сини мини всякакви стига сте го увъртали, мачкай Бойко наред.

162

Даола

преди 12 години

Ако тези цифри са верни и се отнасят за времето на ГЕРБ - това правителство повече не е нужно на България.

161

Браво

преди 12 години

Браво Боко-раздал си на калинките милиони,а децата и бащите ни си отиват от този свят поради липса на адекватна мед.помощ-браво -евала...голяма си работа!!!

160

Анонимен

преди 12 години

Ех,веднъж да се хванем за зеленото,копривата,киселеца,лободата и всичко ще забравим,ще бъдем доволни,че сме оцеляли!!!

159

Анонимен

преди 12 години

НЯМА СДС----СДС,БСП И ДПС СА ЕДНО ЦЯЛО---БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ, КОЯТО БОЙКО ЛЕКА ПОЛЕКА УНИЩОЖАВА

158

вълан

преди 12 години

Крайно време е това Правителство да се вземе в ръце. Става въпрос за Българската Енергетика.На някой ясно ли му е какво става в Енергетиката в България или по точно в Комплекса Мини Марица Изток. Министър Председателя беше обещал да уволни сегашният Изп.Директор на Мини Марица изток за подписаното споразомение през юли 2011.Такова нехайно ръководство в Марица Изток не е имало досега .Сегашното състояние на Марица Изток е учайващо ,нищо че като финансови резултати е добре през 2011г.,но всичко това е временно.В момента цари пълно безхаберие в комплекса , стабилитета на комплекса е нарушен, нестига че няма персонал по рудниците а ми на всичко и отгоре има направени списаци и за уволнения и за съкращения ,дето хората са стачкували.Мисля че в България има доста отговорни хора зада спрат това нехайство в Мини Марица Изток .Да не забравяме че Марица Изток добива лигнитни въглища за 4 ТЕЦ-а които са 40% от електроинергията произведена в българия.

157

възмутен

преди 12 години

министерство на финансите-55 085 865лв.Нека се обясни на простия народ какво произвежда това това министерство,че си раздава такива бонуси. ДАЛИ ТЕЗИ ПАРИ НЕ СА ОТ ДАНЪЦИТЕ НА СЪЩИЯ ТОЗИ *** НАРОД? Защото едва ли са от т. нар. ФОНД РАБОТНА ЗАПЛАТА.

156

Анонимен

преди 12 години

всичките проблеми идват от това,че СДС- в лицето на Иван Костов не ликвидира на времето тотално комунистите,а им развърза гащите.

155

ГЕРБЕРИСТАН

преди 12 години

Бойко пак се оака за негов късмет обаче хората в България са напълно зомбирани и не могат да се вдигнат за да изметат *** в "народното" събрание, всеки се бори за физическо оцеляване и няма воля за борба за по-добър живот. Колкото по-беден и неук е един народ толкова повече и безогледно се краде по високите етажи... Както нагледно ни показаха ГЕРБ и тези преди тях! Бонуси в размер на милиони а ще се върнат едва няколко десетки хиляди...

154

КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВА.

преди 12 години

Когато те управлява *** - пък бил той червен зелен син или просто една извадена от архивите на някоя си групировка *** проста мутра -държавата няма никакъв шанс......народа също.....

153

Анонимен

преди 12 години

Количествените натрупвания,водят до качествени изменения!!! "МАРКС"

152

Анонимен

преди 12 години

СДС ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИ НА БСП ЗА ДА ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ ВОЙНАТА МЕЖДУ ДВАМА ПРЕСТЪПНИКА----ГОЦЕ И СЕРГЕЯ.А ТАЗИ ВОЙНА СЕ ВОДИ САМО С УДАРИ ПОД КРЪСТА---И ДВАМАТА САМО ТЯХ ВЛАДЕЯТ ПРЕКРАСНО.