538

за 644

преди 12 години

Трябва да му обясниш на премиера какво е отговорност. Щото той очевидно не знае. На него всеки друг му е виновен. Той никога и за нищо не е виновен.

537

Анонимен

преди 12 години

Другари, вземайте си "коуектива" и бегайте на изток. Там все оше вирее тая безмозъчна идея.

536

Анонимен

преди 12 години

В тоя сайт всеки *** обяснява че на Запад било като у нас хахахахахахаха няма такова нещо бе.

535

за 644

преди 12 години

О, я престани да лъжеш. Видяла си на мишката опашката. В Швейцария само милиционери ги управляват с помощта на маймуджулъци по изборите. На баба ти! Вие гербавите, наистина в главите си имате вместо мозък по едно тоталитарно паве.

534

Анонимен

преди 12 години

637.Разсъждавам така защото съм видяла малко повече БЯЛ свят от някой, който вероятно не си е подавал носа от кварталното гето и не знае какво означава думата ОТГОВОРНОСТ, а камо ли КОЛЕКТИВНА ОТГОВОРНОСТ. Ако не бяхте гледали толкова упорито само собствената си кочинка и свинари, щяхте да знаете защо са уредени държави като Швейцария и Германия. Няма да ти посказвам повече зададени отговори.

533

до 641

преди 12 години

И затова и събраха добър чеиз! Хахаха

532

Iwan

преди 12 години

Вижте сега, работата на всяко едно управление е да повишава благосъстоянието на държавата, а то благосъстоянието се измерва със БВП. финансови резерви, % безработица ТОВА Е И няма Станишев, няма Костов, няма криза, няма мриза, Гърция,Италия и всекакви там глупости :)Или управлението е успешно и тези показатели се подобряват или не, всичко друго е шменти капели, оправдания и евтин ПР

531

истина е

преди 12 години

Не напразно на ББиткото щерката се казва Винетка

530

за 639

преди 12 години

Хан Крум не е бил крадлив милиционер, а български владетел!

529

Томас

преди 12 години

Народа мре от глад - тия високи заплати искали. Да се увеличат наказанията за тия, които вършат престъпления и тия наказания да се изпълняват да видим ще крадат ли евро пари. То ако беше така Кан Крум щеше да увеличава заплатите на крадците, ама не го е правил тиквеници такива.

528

смех

преди 12 години

интересно защо всички гербери като че ли са родени и правят бизнес от 2-3 години? А главното им богатство (за което да се говори как и откъде е е табу) се оказва от 22г насам при всички власти.

527

за 631

преди 12 години

Когато колективизмът беше водещото обществено начало. От това следват - "колективна отговорност", "колективна вина", "обществено съзнание" и други химери от соца. За съжаление примиерът също изповядва подобни възгледи, това е очевидно. Няма как да е другояче, той самият е рожба на системата от преди 89-та година.

526

до 629

преди 12 години

а Цветелина Бориславова въз'юбената на ББ де я слагаш

525

Анонимен

преди 12 години

Всеки диктатор и неговата клика от протежета винаги обвиняват обществото за всичко. Те самите никога не са виновни. Виновни са само хората!

524

гузен негонен бяга

преди 12 години

Тиквата по себе си ли съди? Не се ли наяде за 22 г. ? Айде сега герберите да почнат с това колко е нещастен и е ял филии с мас!

523

Анонимен

преди 12 години

мен пък ме блазни да вляза с един автомат в парламета и да ги избия всичките,но не го правя защото ще лежа до живот.как може мен закона да ме спира,а чиновниците не?изводът е,че проблема очевидно не в заплатите.то без друго всеки ,който поне малко си разбира от работата и има поне капка съвест отдавна е в частния сектор.

522

Анонимен

преди 12 години

627, не исках да ти наливам вода в мелницата, защото е очеИЗвадно, че си провокатор. Живяла съм през смяната на няколко режима и никога не съм била фен на соца и комунизма. От неадекватните ти провокации подразбирам, че ти още не си си извадил носа от *** на някоя мутра.

521

за 628

преди 12 години

Кои са тия? Аз не съм видял такива. Ако ти си ходил да купуваш гласове, надявам се да бъдеш осъден, както си му е реда? А соц демагогияга си я сложи в соцреализма. Там и е мястото.

520

626

преди 12 години

Значи тия, които се въргалят по диваните, когато ги избираме същите тия управници и правят залози в интернет, и ядат кебапчета срещу гласчето си, и които им плащат нямат НИКАКВА ВИНА за НИЩО???

519

за 623

преди 12 години

Проблемът е, че такива като теб разсъждават в стереотипите от соца. Когато колективизмът беше водещото обществено начало. От това следват - "колективна отговорност", "колективна вина", "обществено съзнание" и други химери от соца. За съжаление примиерът също изповядва подобни възгледи, това е очевидно. Няма как да е другояче, той самият е рожба на системата от преди 89-та година.