112

bg

преди 12 години

по конституцията образованието е задължително - просто тези, които не спазват конституцията да си понесат наказанието, а не да им се сттроят къщи и привилегии да имат само.

111

има едно изречение!

преди 12 години

....СЛАБА ДЪРЖАВНОСТ в БГ !*** станаха ---РАБОТОДАТЕЛИ НА ---ПОЛИТИЦИТЕ в БГ !Това се вижда на ---практика !

110

Анонимен

преди 12 години

Не искам да ви отчайвам, но благодарение на политиците които избираме вече сме малцинство в собствената си държава, тоест държавата вече не е наша а тяхна. С пенсионерите все още сме повече, но те си заминават и остават младите а при младите те вече са повече от нас. Докато правенето на деца се плаща в България и стимулира ще става все по зле ситуацията,

109

...

преди 12 години

*** не са им проблем на управляващите,те са им манна небесна-едно, че парите за помощите потъват в бездънните джобове на организацийки и фондацийки,и друго, че с помощтта на *** си докарват власт,пари и безбеден живот, тъй че няма какво да им давате акъл как да се реши проблема с ***-правителството такъв проблем няма.Относно снимката- в тази глава поначало се подразбира да няма акъл по причина липсата на чело и плоското строение,но очите издават голям процент хитрост и тарикатство

108

Анонимен

преди 12 години

Rajdaneto za *** e dohoden zanaiat, koito podhvashtat ot 14-godishna vazrast. Glamavite balgari rabotiat i im davat pari zaa tova.

107

Анонимен

преди 12 години

Много хора тук, включително и аз, сме на мнение, че трябва да се спрат помощите за над трето дете. Абе то на всички ни е ясно, че незабавно трябва да се ограничи *** раждаемост, сал на правителството -не! Бах мааму, толкова ли са *** или се правят на изоглавени....

106

Томас

преди 12 години

Абе тия хора луди ли са? Нас ли правят на луди? Какво се молят на *** - няма ли полиция в тая държава? Няма ли съд в тая държава? Като хванат някой да върши престъпления осъждане по бързата процедура, бой и принудителен труд в полза на държавата - те ако искат да си пращат децата на училище.

105

Мария Антоанета

преди 12 години

Управляващите нямат интерес да решат проблема с ***, защото след това няма да има кой да гласува за тях. *** са ухажвани, защото те са основният електорат на всеки един управляващ. Защо на вас не ви предложат пари, за да гласувате, а само на ***. *** и управляващи в съюз срещу нормалните работещи българи

104

българин

преди 12 години

Ще говоря само с факти,без да ги коментирам.Във Видин има техникум,намиращ накрая на града.Много пъти минавайки покрай него виждам деца ходещи пеша до дома си след края на учебният ден.В същото време ДРОМ с няколко автобуса извозва ромчетата до училищата.Там те закусват и си тръгват.Повечето роми "ходят"зорлем няколко години на училище.Миналата година са отпуснати 300 стипендии за ромски кандидатстуденти.За българи такива няма.

103

Анонимен

преди 12 години

Скоро България и Румъния ще заприличат на Индия и Пакистан - те ромите (***) от там са се пресели навремето!Смрад, беднотия, развалини ... и т.н. - "Свещенни крави" няма да има, защото тия няма да ги остявят да "дозреят"!Пригответе се за "Дискавъри Ченъл"!!!

102

Анонимен

преди 12 години

E goliami mangopoklonici ste be komuniagi !

101

Фотограф

преди 12 години

А тоя пожар зад него видите ли - като изгасне, след тва ще има дЪрва за цяла зима...

100

martina

преди 12 години

a koi shte prosi,koi shte glasuva sreshtu 200 leva?Nemanachin da gi psnat shtoto zapochnat li da uchat shte zapochnat da misliat..I zapochnat l da misliat shte razberat za kogo glasuvat niama da glasuvat poveche za GERB. Eto zashto nishto nema da mrudne.*** shte skubiat durjavata, vijte Car Kiro, stroil kral i bil i Menda Stoianova si brarala onazi rabota.Ami kat i e daval rusheveti v tkursti razmeri zashto da go zakacha.sega Borisov go e skril no do sledvashtite izbori shtoto e cenen!

99

Анонимен

преди 12 години

Как ще се реши проблема с *** ли, ами да спрат да се раждат като за начало, защо се раждат ли защото получават пари за тая работа тоест превърнали са помощите във професия защо няма да идат да се учат ли защото вече имат професия. Как да се реши този проблем ли ами оттук нататък нито лев от бюджета на тая *** гътват се незаконните постройки и дотам те ще намерят къде да ходят училища има не само в БГ.

98

ew

преди 12 години

Спиране на детските помощи за над 3-то дете, това е решението на *** проблем, само че там горе не искат да го решат, следват си политиката на геноцид и изтребване на българите и не ги интересува.

97

Мария

преди 12 години

Игнатов, като министър на българското образование, би следвало да познаваш член 53ал,2 от Конституцията на Република България- образованието е задължително до 16 годишна възраст.Не им се моли, а прави адекватни закони,които да изпълняват задължително.

96

Анонимен

преди 12 години

Tova ne se e kapalo otkakto se e rodilo

95

....?

преди 12 години

Поправка в закона за гласуване в БГ !"Нямат право на глас ----НЕГРАМОТНИТЕ ",....ФЪФ ----БГ!

94

2012

преди 12 години

Пуснете ги ....по реката натоварени на пробит шлеп

93

някой си

преди 12 години

Абе нещастници, и какво от това че сме образовани, когато работодателякато те види и репликата му е "ще ви се обадим" а ? Докато не промените възгледите си и не прогледнете, че не всички живеят в гетото и разчитат на помощи све така ще е