86

Анонимен

преди 12 години

Абе другари-***, кво стана с целувката на Доган ага, май още дълго ще ви болят дупенцата, а? Комунисти /БСП/ + Доганци /ДПС/ =Вечна любов между педерунгелите и *** в България! Както каза Борисов снощи тая целувка ще им държи влага още поне 6 месеца!

85

Анонимен

преди 12 години

"За БАН Дянков коментира, че академията се финансира около 65% от държавна субсидия, почти няма частни проекти, а останалото е от съвместни проекти. "Няма частни проекти, защото много агенцийки си направихте по министерства и много аверски фирмички и тях си ги уреждате.

84

Анонимен

преди 12 години

По нагласени избори от тия не е имало и по комунистическо даже

83

Анонимен

преди 12 години

Я вижте дефицита колко е на Гърция Сащ Испания Италия Германия Франция и вижте доходите им :) Вижте сега и нашия най нисък дефицит и доходите ни

82

цел

преди 12 години

Целта на Дянков е да получи награда за най-добър финансист. Да не остане по-назад от Милен Велчев, когото удостоиха с честта заради преструкторирането на външния дълг, от което загуби народа, а спечелиха.....

81

ИВО

преди 12 години

За сетен път се Убеждавам, че е пълно с *** по тези форуми .... абе хора хванете се на работа ... работа има колкото искате ... влезте в сайтовете за работа (всички знаете кои са). Пълни са с обяви и свободни позициии .. тук няма да намерите нищо освен да си чешете езиците с това колко сме зле. Стагай се народе и започвай да работиш ... стига мързел е чакане наготово всичко .. Време е всеки да вземе това което иска с работа , а не с висене тук. Активизирайте се малко хорааа стига плюхте ...

80

Machiavelli

преди 12 години

Снощи го гледах Борисов след изборите на пресконференцията и се бях хванал за главата. Как въобще тоя индивид е успял да стане премиер? Той не може да говори! Самият му говор е просташки, използва все едни и същи думи и повтаря все едно и също нещо. Дори погледа и държанието му са ***. Не може дори да седне и да се държи като човек или поне да се прави на такъв. Абсолютен Бай *** и този е премиер!!!Сега някой ще каже, че съм червен, а всъщност цвят нямам. За мен всички са 1 дол дренки.

79

попа

преди 12 години

народа се избра законни бирници/ така че мълчете/ като ви *** затвориси очите ми драги /

78

Reshih veche!!!

преди 12 години

Sled kato vidjah vchershnot beuimie,v rucete na edin primitiv da se dade cialata vlast,imam dushteria v USA i se iznasiam.Tuk sled edna godina niama da imame pari i hliab da si kupim.Taka opredelenia ot Naroda, Bashtica Borisov shte zakopae vsichko tiu kato ne razbira ot ikonomika, finansi i upravlenie.Toi se smee na Stanishkata kolko staj imal.A toi kolko ima, 3-4 godini kato pojarnikar i posle desen tashak na Bai Tosho.Tova trudov staj li e?A kato mutra?Zaminavam a vie se radvaite na pobedata

77

Анонимен

преди 12 години

На *** Станишко добре му дойде целувката на Доган ага, пожелавам му и в бъдеще Доган все така да го хубаво да го цунка, та *** Станишко и *** му партийка да не видят никога повече власт.

76

до 65

преди 12 години

Да си купим сезал, по-ефтино е!

75

rumen221

преди 12 години

ДЕБАТ ЗА БЪЛГАРИЯ ЛИ? НЯМА И НЯМА ДА ИМА, защото всички днешни партии (включително и БСП) имат една и съща идеология СВРЪХ-СВРЪХЛИБЕРАЛИЗЪМ(идеологията на свръх-богатите). Всички те мразят народа си, работят само за себе си и срещу българския НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ!1. Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвяват чрез глад това е ФИЗИЧЕСКИ ГЕНОЦИД!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни - "Социалния минимум" е 686лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв.ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от нея!!! Следователно средната ни заплата ТРЯБВА БЕЗПРИКОСЛОВНО, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!! Това означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в социалните системи!!! - За още по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят Данък печалба, за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...Което означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в бюджета!!!- При такова ДЕМОКРАТИЧНО ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ, което е единственото справедливо облагане, ПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА ЩЕ НАРАСТАТ С 2/3, без сътресения за никого- ЕТО ТОВА Е ИЗБОРА, КОЙТО ДВАМАТА БОГОИЗБРАНИ ОЛИГАРХИЯТА НЕ НИ ДАДЕ ДА НАПРАВИМ!!!2. Пари за пенсионната система има и при днешното ниво на вноските, но! Гражданите дори и най-развитите държави не могат да поддържат ПЕТ ПАРАЛЕЛНИ ПЕНСИОННИ СИСТЕМИ, както е у нас, - Солидарна,- Капиталова лична (но защо частна),- Пофесионална- Капиталова обща (държавен Сребърн фонд)... - Данък Обществено осигуряване, с който работещите граждани плащат КОНСТИТУЦИОННОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ на Държавата!!!Днес Парите за пенсии са достатъчни, но само ако Държавата и Гражданина си плащат задълженията по Конституция, като:1. Пенсийте се отделят от Социалните задължения на Държавата, която ги дължи по Чл.51 от К-ята2. Премине се изцяло на чиста Солидарна пенсионна система, подпомагана от Общата капитарова система3. Чрез Противоконституционния на Чл.60 "Таван" на осигуровките, годишно се крият над 1 милиард лева..., а от ниско обложените Девиденти и доходи от Наеми, се пестят още толкова...4. Почти 1 милиард Социални осигуровки и помощи, също не се облагат пенсионно и здраво, макар че тези хора се лекуват и получават пенсииТАКА БЮДЖЕТА МОЖЕ ДА СЕ УДВОИ!!!- Е, ДА, АМА НЕ!!!И накрая: Днес тези наши пари се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ, разхайтена от НИСКАТА ЦЕНА НА ТРУДА НИ И НЕОГРАНИЧЕНАТА И ПЕЧАЛБА!!!

74

Анонимен

преди 12 години

за пореден път тежестта на държавата ще я носят тези дето най-много патят от нея - малкия и среден бизнес и квалифицираните работници. едрия бизнес пак ще мине с минимални дарения - очаква се да внесе 1,5 милиарда. а дребния предприемач и работника ще внесат над 2 милиарда данъци, над 7 милиарда ДДС, и над 4 милиарда акциз, общо над 13,5 милиарда, т.е. 10 пъти повече от вноската на едрия бизнес! а полицията пак ще пази мутри и олигарси, и съда пак ще съди в тяхна полза, а за капак бойко пак ще се изтъпани и ще каже, че 40% от приходите в хазната са от лукойл!

73

NALI GLASUVAHTE ZAGE

преди 12 години

OT TOZI BALKANSKI SUBEKT, PRED KOGOTO MNOGO HORA SE KLANQT I CELUVAT ZADNIKA, BORISOV, V KOMBINACIQ S CQLATA VLAST, DOBRO NQMA DA VIDIM. DVE GODINI VSE NQKOI MU PRE4I, TROINATA KOALICIQ,POSLE STARI DOGOVORI NA BIV6IRE PRAVITELSTVA I T.N. A, ZABRAVIH, KOMUNISTITE KOITO MU RAZBILI DETSTVOTO.I SUS RAZBITO DETSVO SAM PODAL MOLBI4KA ZA 4LEN NA BKP.STANAL,PRIELI GO V 6KOLATA NA DS, NAPUSNAL MVR ZARADI 4LENSTVOTO I SEGA PARTIQTA MU VINOVNA. NEGOVATA POLITIKA 6TE GO ZABIEI NA TEZ KOITO GLASUVAHA ZA NEGO

72

Анонимен

преди 12 години

Скъпи сънародници!Всенародната любов към това Тиквено правителство блика от вашите души!ВЧЕРА ВИЕ ГО ПОТВЪРДИХТЕ С ВАШИЯ ИЗБОР!ДА "ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКИ ВЕКОВ" управлението на нашето слънце- БОКО!

71

merde

преди 12 години

Оооохоооо франкофоните Мерси мона мур Жютем цунка мунка ташунка

70

valeri

преди 12 години

Другари, стига сте се хвалили, оплачете се от нещо.

69

Анонимен

преди 12 години

това са герберастчетата те винаги са най работливи и умни другите за тях са прости и марзеливи

68

Тодор

преди 12 години

Там някакъв коментира, че всички седим във форума и не работим, хм, странно той как ли е видял, горкия работохолик.

67

тизе

преди 12 години

не стават тия. след 2 години пак ще изберем бсп. не че са цвете за мирисане, ама по-добри от тях няма да се намерят. квот направят се е файда - колкото и да крадат, все пак мислят и за народа.То на него много не му трябва, а на който му трябва да се уреди някак си.