20

БСП

преди 12 години

Това е заговор на ЕС срещу България, целят да дискредитират нашия кандидат г-н Калфин. Боко Тиквата е подарил някое апартаментче на Барозу и ето го резултата - атака срещу нашата партия!

19

AHMET

преди 12 години

до 18.по грозна лъжа няма

18

Анонимен

преди 12 години

Заменките ги измисли И. Костов и по негово време се случиха над 2000 заменки. По време на Моню заменките се увеличиха с още над 4000. Шампион по заменки е Боко тиквта като кмет на София. По времето на тройната коалиция Станишев със само 80 депутати успя да ги забрани със закон. А за да продължи далаверата Боко тиквата продължи да променя предназначението на заменените земи, с което те многократно променят цената си.

17

313

преди 12 години

2-8 милиарда ??? ЛУДОСТДа не би да са ни дали 50 милиарда, че да искат сега 8.

16

компетентен

преди 12 години

Ами явно такъв е народът. *** народ, слаба държава.

15

до Боко Тиквата

преди 12 години

А колко политици от предишното управление осъди досега, нали обещаваше? Май и 5 мандата да изкараш, положението ще е същото. Затова нито глас за ГЕРБ, долу БКП !

14

наглост неземна

преди 12 години

"Европейската комисия стартира наказателно дело срещу България за нерегламентирана държавна помощ по отношение на заменените гори по време на мандата на предходното правителство. ""И сега ЗАЩО трябва да правителството на ГЕРБ да плаща, ЧЕ комунистите са се скъсали да крадат. И по-конкретно Нихат Кабил, Стефан Юруков и забележете - МАРИОНЕТКАТА КАЛФИН, който има претенции за президент !?!

13

Анонимен

преди 12 години

ало компетентния не ти ли е ясно че закона е народа и трябва да се вземе в ръце и да си свърши работата

12

компетентен

преди 12 години

Нали за всички е ясно, че замени има, защото законът го позволява и реално процедурите по замяна и продажба на земи и гори от горския фонд са законни. Така че не е виновна изпълнителната власт, а Народното събрание, което е гласувало тези закони.

11

CS

преди 12 години

Mi 2g kvo pravi rapon s rapona ti , za6to ne gi vurnahte tezi zamenki i nevkarahte v zatvora 3 kradliva lamq .Pri4inata e edna kradete i viq zdravo i produljavata su6tite ne6ta , kato predi6nite mi6oci .

10

nnn

преди 12 години

Ето окъде това комунистическо *** и *** Ахметът Доган е милиардер!СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СМЪЪЪЪЪЪРТ!

9

hagen

преди 12 години

Къде е сега Станишко да започне да се оправдава че това е политическа поръчка и е предизборен популизъм.

8

Анонимен

преди 12 години

защо трябва да си стягам багажа защото,някой си *** е крал,да му счупим главата и да се свършва

7

Анонимен

преди 12 години

Станишев да си ги плаща санкциите сега! А не пак от нашия джоб да ги взимат!

6

ИСКАТЕ ЛИ ПАК?

преди 12 години

Хората явно имат къса памет, заради това ще изброя следното, което е чудо невиждано в Европа поне: Смяна на режима и режисиран терор от МВР, чрез мутри с бухалки, силово застраховане, а който не иска му се пали магазина, а колата се краде.Мораториум върху външните плащания наложен от Луканов.Две купонни системи за продукти от първа необходимост, без да има световна криза от баба ми знам, че купонна система е имало само по време на война.Хиперинфлация - в чужда валута заплатата ми, като счетоводител бе 7 долара, източване на банките, кредитни милионери ненаказани, финансови пирамиди, невиждана контрабанда по време на югоембаргото, незаконни фабрики с алкохол менте, който изтрови населението, никакво медицинско обслужване хората си носеха консумативи от вкъщи, както и чаршафи при настаняване в болница.Небивало производство на наркотици лаборатория в Опицвет е разбита, а комунистическия водач оправдан - 2 тона наркотик бил за лично ползване ?! Симбиоза между престъпност и МВР Румен Петков си имаше ядро, с което изпълняваше частни поръчки по подслушване, проследяване, дори и за убийства.Срещаше се с братя Галеви и Алексей помака. Безброй заменки на принципа кон за кокошка, неспирни поръчкови убийства и отвличания.Спряха ни парите от ЕС. По времето на Царя става гаф Милен Велчев е засечен с углавни наркоразпространители и контрабандисти в Монако Бойко Борисов подава оставка в знак на протест. Галивите си командват Дупница, като свое владение. Заместник шефа на ГДБОП Иван Иванов е хванат и отстранен от работа заради чадър над алкохолния бизнес в БГ. Ахмед Доган взема над 1 милион лева хонорар (подкуп), като хидролог без диплома КОШМАР, -------------- какво става в момента ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ се опитаха да разбият туризма в България и да предизвикат этническа война . Разберете и запомнете че ЕС не иска да контактува с КОМУНИСТИ ..Ако искате всичко гореизброено, както и да гледате мутрите на СърГей, Румен Петков, братя Галеви, Алексей помака, Валентин Петров , Златко Баретата, Наглите, и тем подобни ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 12 години

ЧЕ ТЕ АКО НИ ОСЪДЯТ И ПРАВНУЦИТЕ МИ СТАВАТ ДЛЪЖНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! а от заменкажиите няма никой осъден!!!!!!!!!!!!!! вече стягам багажа и накъдето ми видят очите!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

електорат

преди 12 години

А от тези заменки ,доста депутати станаха милионери !!!

3

Анонимен

преди 12 години

Сега ще трябва да плащаме и глоба заради комунистическата корупция!!!

2

Антон

преди 12 години

Хайде гласувайте пак за червения кандидат, другаря Калфин. Да си довърши заменките, че през 2009г му ги прекъснаха.

1

Анонимен

преди 12 години

Нерегламентирана държавна помощ означава, че и ЕС признава, че заменките са си корупционна схема по която БСП и ДПС са забогатяли!