200

Анонимен

преди 12 години

Този отправил смъртни закани към родителите и бабата на момчето, след което го убиват неговите хора. Колко още доказателства трябва на прокуратурата?! А ББ разправяше, че било пътен инцидент!!!!! К'во става тука, бе? Пазят ***, които ги даваха да носят пушки и автомати и ножове, а проскат мирните хора по тротоарите във Варна....направо не е истина

199

иво

преди 12 години

Е на това му се вика дескриминация.Че откога *** започнаха да подават данъчни декларации , бе бунаци?

198

Рома ле

преди 12 години

Цар е на всичи роми,бе ***.И имайте саотвеноту уважение

197

an

преди 12 години

neznam dali bulgarite sa trugnali no *** ssu sigornost sa trugnali da se samorapravqt

196

ТВ

преди 12 години

Абе кой ли гледа тази пернишка телевизия БТВ, смрад, чалги, Слави... пълна простотия.Чул съм, че има БТВ, но повече от един канал не мога да гледам. Имам Опера 3 която ми служи вярно. Гледам само новините в 20:00 часа по БНТ и си лягам. Лошото е че до година трябва да търся цифров преобразовате. Радио слушам само Хоризонт и се радвам, че досега не съм нито една чалга.

195

gogo

преди 12 години

За кокошка няма прошка,за милиони няма закони

194

СПЕШЕН

преди 12 години

ВСИЧКИ ГРУПИ СВЪРЗАНИ С ПОДКРЕПА НА ХОРАТА В КАТУНИЦА НЕ РАБОТЯТ!!!! ДЙДЕ ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩОТО ТОВА Е ЗАКОНОВО НАРУШЕНИЕ ЗА КОЕТО НЯКОЙ ЩЕ ИЗПАТИ МНОГО!!!

193

еретик

преди 12 години

Събираме коментари 194 и 193 и каква стана тя. Твърде много въпроси изникват наистина....

192

an

преди 12 години

*** sa trugnali da napadat bulgari v kustendil Напрежение е възникнало в ромския квартал на Кюстендил28 септември 2011 | 14:24 | Агенция "Фокус"Начало / ПолицияКюстендил. Напрежение е възникнало в ромския квартал на Кюстендил, предаде репортер на Радио Фокус - Кюстендил. Подстъпите към квартала са блокирани от полиция. На място има десетина патрулки. Тук е заместник-директорът на полицията и много полицейски служители. В ромския квартал не се допускат автомобили или това става само с предварителна проверка. По непотвърдена информация около 20 души от квартала са тръгнали да се саморазправят с българи, по слух, за пребит жител на квартала. В момента няма струпване на ромско население.Венцислав ИЛЧЕВ

191

К

преди 12 години

за поръчано убийство само ДО 7 години??? Егати държавата! Аз бих го осъдил тоя "цар" на смърт чрез китайското мъчение "плъх в гърнето"! Сяда на гърнето, вътре има плъх, гърнето се нагрява бавно отдолу и плъха...

190

Истината!

преди 12 години

Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Кирил Рашков, известен като цар Киро, пред в. 24 часа казва дословно, че ще подкрепя ГЕРБ на предстоящите избори. В затворите на едно ***-министър на едно антинародно правителство на ГЕРБ се намират децата на нацията. Те измиха позора от лицето на старите, ояли се българи, които не желаят да си нарушат рахата.Същите, които утре отново ще изберат Борисов и котилото ненормални, неграмотни крадци. Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро.Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов.Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Кирил Рашков, известен като цар Киро, пред в. 24 часа казва дословно, че ще подкрепя ГЕРБ на предстоящите избори. В затворите на едно ***-министър на едно антинародно правителство на ГЕРБ се намират децата на нацията. Те измиха позора от лицето на старите, ояли се българи, които не желаят да си нарушат рахата.Същите, които утре отново ще изберат Борисов и котилото ненормални, неграмотни крадци. Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро.Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов.Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Кирил Рашков, известен като цар Киро, пред в. 24 часа казва дословно, че ще подкрепя ГЕРБ на предстоящите избори. В затворите на едно ***-министър на едно антинародно правителство на ГЕРБ се намират децата на нацията. Те измиха позора от лицето на старите, ояли се българи, които не желаят да си нарушат рахата.Същите, които утре отново ще изберат Борисов и котилото ненормални, неграмотни крадци. Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро.Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов.

189

Данъкоплатец

преди 12 години

Когато преди 6 години бях ръководител на данъчната агенция в Пловдив, декларирам, че законът се е прилагал такъв, какъвто е действал по това време и е бил прилаган еднакво спрямо всички, включително и за фамилията Рашкови, каза Менда Стоянова от ГЕРБ. Ама от кой закон се е ръководила не ми стана ясно? Как еднакво за всички пък едни си плащаме данъците, а други -не. Или всекиму според заслугите?!

188

Пацо Змея

преди 12 години

7 години без данъчна декларация.5 къщи.Няма кола за под 100,000 лева.Въоръжена охрана.Обяснявайте как не са били на хранилка местните данъчни, полицаи и прокуратура.

187

ами

преди 12 години

Кой е бил шеф на Данъчна служба през това време -Менда Стоянова понастоящем шеф на бюджетната комисия към пармамента от групата на Герб,кой е бил шеф на полицията през това време Калин Георгиев понастоящем гл.секретар на МВР от групата на Герб. Е за какво говорим?Къде са били тези хора и добре ли са си вършили работата тогава в Пловдив,че сега са повишени на висши държавни постове?

186

Коко

преди 12 години

Спрете да употрябавате дума Цар - България е Република и няма място тук за царе. Що за глупост се върти в общественото и медийно пространство.

185

еко72

преди 12 години

Може би защото е цар да не плаща данъци. Като английската кралица.

184

Един от многото

преди 12 години

Часът и мястото на протестите са ясни! Става въпрос за тази вечер. Това са обичайните места. Събуди се България!

183

ПОСТНИ МИСЛИ

преди 12 години

ОРГАНИЗИРАНЕТО НА СПОНТАННИ ПРОТЕСТИ ОТ НЕЙЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ /БКП / , 20 ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ , НА КОИТО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ МОГАТ ДА ДАДАТ ГЛАСА СИ ПРОТИВ И ДА СВАЛЯТ ВЛАСТА ГОВОРИ САМО ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕЩО , А ИМЕННО ЧЕ ОПОЗИЦИЯТА / БКП / Е ПРОВЕЛА СВОЙТЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ И ТЕ СА ПОКАЗАЛИ КАТЕГОРИЧНО , ЯСНО И НЕДВУСМИСЛЕНО , ЧЕ ОПОЗИЦИЯТА / БКП / ЩЕ ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ КАТАСТРОФАЛНО И НЕ И ОСТАВА ДРУГ ПЪТ ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ , ОСВЕН ДА ОРГАНИЗИРА СПОНТАННО ПРЕВРАТ И ДА СВАЛИ НАСИЛСТВЕНО , ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО , НАРИЧАЙКИ ТОЗИ ПРЕВРАТ , СПОНТАННА НАРОДНА РЕВОЛЮЦИЯ ЗА КАМУФЛАЖ !!!

182

Анонимен

преди 12 години

*** и данъци ... несъвместими понятия

181

фенове на Ботев Плов

преди 12 години

Благодарим ти Цар-Обединител.Спи си спокойно във Банкя или Бояна ,докато някой ден те призоват в съда.