127

BREAKING NEWS

преди 13 години

БСП са се сдобили с документи от къща на Кирил Рашков в с. Катуница. От левицата заявиха, че ще ги предадат на главния прокурор. Това стана ясно на редовния брифинг на партията.

126

BREAKING NEWS

преди 13 години

Към момента не могат да се съобщят подробности, заради наличието на лични данни на Рашков и фамилията му. Повече информация ще бъде изнесена след среща на Гечев с главния прокурор Велчев.

125

за 119

преди 13 години

Един лоялен гражданин с каскет е предал папката на позитанци. Казва се Патрашко Флашков :)))

124

Ангел

преди 13 години

Знаете ли защо тези мъже са с такава власт? Защото имат качества, които мнозинството нямат. Ако се допусне народът да се саморазправя по какъвто и да е повод, страната ни мили съграждани ще заприлича на кошара или *** изберете си и спрете с наивните и безсмислени конфликтни агитации. Със сила нищо не се случва. Това е безсмислено хабене на ресурс, доказвали са го много пъти различни държави. Не се ли поучихме от грешките вече?

123

BREAKING NEWS

преди 13 години

БСП са се сдобили с документи от къща на Кирил Рашков в с. Катуница. От левицата заявиха, че ще ги предадат на главния прокурор. Това стана ясно на редовния брифинг на партията. Една от къщите на цар Киро не се охранява и оттам могат да се изнесат различни вещи. След като незнайни хора са влизали и са заграбвали неща от къщата, навън са били захвърлени въпросните документи, които по думите на Явор Гечев, председател на Младежката организация на БСП, съдържат доста интересни данни.

122

Анонимен

преди 13 години

нА 1 ОКТОМВРИ ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО С МИРЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ :ПОЛИТИКАТА НА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕБЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТАБЕЗДЕЙСТВИЕТО НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМАБЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ПОЛИЦИЯТАВСИЧКИ ПАРНИИ ОТ 1989 г до ДНЕС ДА СЕ ИЗВИНЯТ И НА БЪЛГАРИ И НА ***!ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА С БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ !КОРУПЦИЯТА И ПАРТИИНИТЕ КАСИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА!ИСАМЕ СИ ДЪРЖАВАТА!ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НЯМАТ ДАВНОСТ!

121

Анонимен

преди 13 години

На този ден 27 септември -1940г. В Берлин е подписан Тристранния пакт съюзен договор между Нацистка Германия, Фашистка Италия и Японската империя.-2011г. В България се организират масово анти-*** протести

120

Анонимен

преди 13 години

Това на снимката е новата кандидат президенска двойка на партия ОЛИГАРХИЯ

119

haha do 67

преди 13 години

къщите абслютно празни ,всичко изнесено, готвено за палежите,....а бсп намерили документи за собственост хахаааааааааа

118

ДО 110

преди 13 години

А докато хората в Катуница протестираха и се стигна до палежите любимия ти *** чоплеше семки на мач.

117

Лумпен

преди 13 години

Царя на Пловдив Гергов Прасето набираше хора преди 4 месеца за погроми срещу ***. даваше по 10 000 за убииство. Сигнализирах на ДАНС, но *** сигурно го бутнаха в някоя папка

116

кorleone

преди 13 години

Ще се изнасят доклади,господи боже и кога свариха да напишат и доклади, е тия направо ме разбиват,е га ти и дебелоочието!!Ще има симпозиуми,бианалета,конференции,концерти и надбягване с чували...абе ей хора губите народа си за кви доклади се готвите,всичко трябва да става в оперативен порядък във ход...а стига бе...трябва да сте на улицата не на събрания...

115

Анонимен

преди 13 години

ДОЛУ ГЕРБ И АТАКА!ЛЪЖЦИТЕ СИДЕРОВ и БОРИСОВ - ***!

114

дядовото

преди 13 години

хора,за БЪЛГАРИТЕ в БГ някакви ползи от срещи на високо ниво/комисии,съвети и т.н./ досега НЕ Е ИМАЛО!всичко е пореден прах в очите на публиката!ако горното не е вярно,това в Катуница нямаше да се случи?! Бог да пази България и българите в нея!

113

Анонимен

преди 13 години

Напрежение ще има докато не се мери с един аршин!Не може едни да са облагодетелствани, да не се съобразяват с държавните закони и обществени порядки, да вършат десетки престъпления а преписките им да се прекратяват поради липса на...нещо си...Когато държавата я няма да раздаде ред и справедливост напрежението ще се трупа и не се знае коя искра ще запали погреба... А ние сме си на балканите - барутния погреб на европа...Ако не се вземат мерки идва и нашия ред а само гражданска война ни липсва!

112

БГ

преди 13 години

Това на снимката е новата кандидат президенска двойка на партия ОЛИГАРХИЯ. С кандидат за кмет Трактора.

111

Оня

преди 13 години

Недейте да набелязвате мерки за недопускане на етническо напрежение, а веднъж завинаги си свършете работата с *** както трябва. Тази наглост, която демонстрират и безнаказаност българският народ няма да я търпи. Повтарям, българският народ, а не Вие. Вие отдавна сте се разграничили от него и работите против него.

110

do 88

преди 13 години

Бойко БЕШЕ В КАТУНИЦА, ***. Даже говори на 4 очи с бащата на убитото момче, както и с жителите на Катуница. Позитанско, провокаторче. Докато хората погребваха мъртвите Ламбо, Калфин и Станишев вееха червени знамена, пееха и танцуваха на 5 км разстояние.

109

Анонимен

преди 13 години

Какви мерки? Полицейски ли? Това го имаме.

108

до 98

преди 13 години

Е те тия таксиметровите ше избият рибата:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Да ти ке..ндзам на служебното правителство