124

Милена

преди 12 години

Заради голямата безработица и несигурността,много млади мъже се ориентират към тази професия,защото тя дава сигурност в заплащането,ранно пенсиониране с 20-ина хиляди в банката и една добра пенсия.Друг въпрос е,че професията "полицай" не е за всеки.За там трябват смели,доблестни,честни и физически-здрави момчета.А сега какво..Преди 2 месеца в моя град имаше конкурс за полицаи и на физическия изпит на стадиона се беше изсипал целия град-дебелаци,анорексици,простаци-абе всичко живо иска да е ченге

123

Анонимен

преди 12 години

Ченгетата да се готвят за живот пълен с псувни и осигурени старини в самота! Такива не ти трябват за приятели!

122

Анонимен

преди 12 години

И минимална заплата им е много!

121

Транс 187

преди 12 години

Кой ти разчита на заплата при полицаите у нас.. никой, те и за пез заплата ще работят. Само по една палка им дайте и ела да видиш. Ама защо само за катаджиите пиша. Защо за ДАИ яджиите никой не пище , да видиш как за заплата от 270 лв, че се избият да работят ...

120

За Витков!

преди 12 години

Освен това ЦЦ като е толкова ербап и искаше да прави реформа защо не каже докъде е стигнал с реформата!? Реформирал е май нещо друго. Не виждам с какво се е подобрило и самото положение на полицаите вобще. Нищо чудно ,че и тези които работят искат да стачкуват. В крайна сметка реформата е по-малко служители ,по-ефективни и по-мотивирани. Нека има пряка зависимост м/у свършеното и заплащането. Хванал си днеска 3 джепчии 30 кинта надница. Нищо не си свършил 10 кинта за труда.

119

Анонимен

преди 12 години

Заптиетата подготвят гражданите, че ще ги доят, ама те, гражданите, да се спасяват от престъпниците поединично:)

118

Rad

преди 12 години

Поредните милиционерски лъжи-кое ченге получава 250 евро. На тия лъжи дано някой повярва. Това са най-високо платените държавни служители с всички придобивки и глезотии за това, което вършат.

117

tarikat do 115 ATILA

преди 12 години

*** ,който отвличат автобуси да не се изказват неподготвени моля!!!

116

Българин

преди 12 години

В нета съм отворен.Но като сме спрат ченгета и се насирам да се моля щото все ме глобяват.Тогава съм червей,какъвто съм си в същност.

115

Gen

преди 12 години

Хаха, но само при положение, че ГЕРБ вземат 2-ри мандат ;-) От рано обещават.

114

Анонимен

преди 12 години

Всичко това ,което става в БГ си е планиран геноцид . Тези заплати, липса на реална икономика си е жива геноцид над народа, 250 евро ако имаш 2 деца и жена и си до там. После защо имало корупция , ами те тези които направиха прехода в БГ искат да има корупция. Пълна трагедия!

113

АТИЛА

преди 12 години

Ах колко е гот да си ***.Гледайте мен.

112

Sin

преди 12 години

В статията не е упоменато, че трудът на милиционера у нас е първа категория, а на хирурга и учителя-трета глуха, пенсионирането на 45 г . с 20 брутни заплати на калпак, безплатна манджа, обуща и транспорт, осигуровки.

111

За Витков!

преди 12 години

Да ги съкратят на половина и да ги направят по-ефективни по този начин. Автоматично заплатата ще им стане 500 евро. За ефективността която имат и тези пари са им малко. В крайна сметка нищо не се прави за дребните джепчии които са най-лесни за хващане и най-много тормозят обществото. Ако примерно се бяха преборили с бетовата престъпност да им каже евалата човек. От полицията освен показнос друго не се вижда по улиците. Наркомани,просяци джепчии и куката дреме в колата на някой ъгъл.

110

Българин

преди 12 години

Намаление на личният състав на МВР - от 60 000 неспособни за нищо *** на 25 000 отлично подготвени, храбри и неподкупни мъже, които не да стоят мирно пред бандитите, а да ги преследват и мачкат безжалостно !!!Тогава на тия 25 000 да им увеличат заплатите двойно !!!Когато започна да наричам униформените "полицаи", вместо "***", "ушеви", "торби" и т.н., това ще означава, че са започнали да си гледат работата !!!

109

бай Ганьо

преди 12 години

И кво като съм мека китка.Гот ми,обичам мъже и ся съм разтроен малко.

108

1

преди 12 години

Мноо съм кух нали?И с тоз Витков,голем *** е *** ми плащат да пиша простотии тука.

107

бай Ганьо

преди 12 години

БГ полицаите освен с "почерпките" по пътищата и кафенцата под сенките с нищо друго няма да ги запомна! И сегашните заплати са им много!

106

1

преди 12 години

Еми да, значи се затвърди позицията ми, наказателен вот! Това е! Един глас за Свтльо от Хиподил! Писна ми.....няма за кой просто!!!

105

АТИЛА

преди 12 години

Аз така заработвам на магистралата.Одупвам се и койт *** бодни ми пуска 50 стинки.А преди тва бех клошар и ровех по контейнерите.Ся с десетачка на ден съм шефа на царя.