39

Анонимен

преди 12 години

Бог да прости младата жена и съболезнования на семейството и близките и!Пътя между селата бил осеян с дупки, че кои междуселски пътища не са осеяни с дупки? Държавници опомнете се и наистина направете нещо за държавата, защото българския род е на изчезване!

38

Аз

преди 12 години

Лека и пръст на жената, обаче и велосипедистите нямат НИКАКВА култура на пътя. Не може от 5-те реда в статията да заключите чия е вината.

37

Анонимен

преди 12 години

Кой каза, че е карал с 90, той и 40 да кара ефекта е достатъчен.

36

пол

преди 12 години

Ситуацията не е стереотипна, а индивидуална. Аз често карам велосипед, но винаги със светлоотражателна жилетка, освен понякога в града на късо разстояние. По този начин и сам се пазиш и шофьора пазиш. А, катастрофа става за миг - може да е кривнал след скок в дупка и колата да е поднесла вдясно а велосипедиста да е кривнал във вляво? Няма гаранция, че няма да стават катастрофи. Дори и по три платна да е пътя, пак ще има катастрофи, защото от водачите зависи това. И автопилот може да сгреши.

35

ДО 29

преди 12 години

ТИ НАПРАВО СИ ЗА РЕЖИСЬОР .....ТУКА СТАВА ВЪПРОС ЗА СЕЛКА ПРОСТОТИЯ

34

do Mr. Cool

преди 12 години

Готин, за всяко нещо си има причина, а такава още не е установена. Това е, което исках да кажа.

33

@

преди 12 години

с 90 на път с неравности и осеян с дупки, доста екстремно и супер безотговорно!

32

Васил Петров

преди 12 години

17, преди време когато се явих на предварителен изпит на листовки имаше едно ***. Изпитващата го попитак как се казва и той и отговори "Ахмед". На въпроса как се пише Ахмед - с "Д" или или с "Т" накрая той уверено и каза, че е с "Т". Тя му поиска личната карта за сверка и му каза "Абе мойто момче, ти името си като не знаеш как се пише, как ще прочетеш листивките?" Така и не ги прочете. Имаше 30 грешки! Това май му беше около десетото явяване.

31

Byker

преди 12 години

Воланаджията, извинявай ама си точно такъв какъв си се написал. Ако слънцето те заслепява, пътят е в дупки, и има завой - ти чий го дириш с "разрешената" 90 км/ч?

30

Ива

преди 12 години

20 годишен....пак и отново....надценяват си уменията да шофират :(

29

Воланаджия

преди 12 години

Май малко от вас имат книжки или шофират редовно. Има една част от денонощието в която слънцето те заслепява. След като пътя прилича на сирене моля да си представите следната ситуация. Завой, слънце, велосипедиста решава да заобиколи дупка, вие шофирате с 90 (позволената скорост) и трагедията е готова. Лека и пръст на жената и се надявам момчето да се възстанови психически. Между другото Фиат Пунто е с предно предаване и лесно недозавива заради състоянието на това което наричат път в България.

28

,nemoa da vi gledam

преди 12 години

*** vi selqci minalata godina karah s 80 do moreto i napravo me napraviha lud ot bibitkane do edin da umrete selqci

27

Byker

преди 12 години

Аз съм и шофЕр и карам и колело... инстинктивно пазя велосипедистите. 20 годишното *** е длъжен да предвижда обстановката и да намали скоростта когато минава покрай велосипедист. Шофьорите трябва да пазят велосипедистите и пешеходците. Винаги да имат едно наум, че велосипедиста може кривне изведнъж за да избегне дупка, и точно в тоя момент да го отнесат. И после, ако не си синче на прокурор - животът за тебе ще е свършил.

26

Mr. Cool

преди 12 години

Петнайсти, според теб какво е станало, м? Жената сама се е метнала под колата на пубера, така ли?

25

wtf

преди 12 години

15-ти коментар добре го каза. Изчакайте поне да съобщят какво е станало, а тогава раздавайте правосъдие! Не че някой ви пита дали да му взимат книжката на момчето или изобщо как да се променят нещата, но все пак нека излязат подробности преди да си излеете помията :)

24

ЗНАЙКО

преди 12 години

КОГАТО ТОВА ПИЧЛЕМА СИ КУПИ КОЛА С ИЗКАРАНИ ОТ НЕГО ПАРИ , ЩЕ КАРА ПО ДРУГ НАЧИН ...РОДИТЕЛИТЕ И ТЕ СА ВИНОВНИ ДО НЯКАДЕ ,ДАВАТ ИМ ВСИЧКО НА ГОТОВО И ПОСЛЕ СТАВА ОЛЕЕ -МАЛЕЕ....

23

ТОП ИНСТРУКТОР

преди 12 години

ПО ПОСЛЕДНА ИНФОРМАЦИА.ЗАД ВОЛАНА В ПРЕДО4ИЛИ6НА.

22

prost

преди 12 години

KATO СИ ПУСНА ТЕХНОТО У ГОЛФУ ,,,И ПОЧВАМ ДА СЕ МИСЛЯ ЗА ШУМАХЕРО....120КМ ЗА НИЩО ГИ НЕМАМ НА ВТОРОКЛАСЕН .ПЪТ..ЛУДА РАБОТА ЗА ТВА СПРЯХ ДА СЛУШАМ ТЕХНО У ГОЛФУ...ИМА ХОРА ДЕТО НЕ СТАВАТ ЗА ШОФЬОРИ..,ОТ ВСЯКО ДЪРВО *** НЕ СТАВА,...

21

Анонимен

преди 12 години

Oще една добра новина.Двама от "матрияла" по-малко.Едининият в гробищата а другия по затворите.БРАВО!

20

Анонимен

преди 12 години

дано сега младия *** го гризе съвестта цял живот... и да се побърка накрая....