33

скапани управници

преди 12 години

Всичко е е*аси *** дет им го дават да ядат и пият на чужденците,аз съм бачкал 5 години на златни пясъци и ми стана много смешно като гледам туриститите на опашка в някакви супермаркети...Самото управление на комплексите е изкривено,как навремето имаше 1 магазин в целия курорт,а сега са 30 хипер огромни,и някой от АД-то си *** наеми,ама СОФИАНЦИ-вие до там я докарахте комплекса,с празни хотели и апартаменти,дет никой не иска да ги купи с години..Навремето нямаше румънци и бедни полячета.....

32

do 23

преди 12 години

какво ми приказваш? каде хотел с алл инклузив за 43 лева!?! я неправи еФтина реклама. Хотелите сега там са над 100 лв. нощувката

31

Милена

преди 12 години

Аз също имам лоши впечатления от хотелите и обслужването,но въпреки всичко не бих апелирала хората да ходят в Гърция или Турция на почивка.Все пак в положение на икономическа криза трябва да се подкрепяме и да си харчим парите тук.Имам познат грък,който ни счита за долни ***,плюе по българките и се държи безобразно,когато ходи по бълг.заведения.Откъде накъде ще му правя евала на него да речем,да ходя и даси харча парите в държавата му.И в БГ все още се намират места,които са супер за почивка

30

Mарио-36

преди 12 години

Вижте сега Т.ПУНГЕРИ...ПАК СЕ КАчИХТЕ НА МОЯ:)ДО КОГА ПИТАМ...ХЕМ МИ ДАВАТЕ МИНУСИ ХЕМ ПИщИТЕ чЕ ВИ ВЛИЗА ДЪЛБОКО И ОТ СЪРЦЕ:))ВИЕ шИЗОФРЕНИЦИ ЛИ СТЕ ДА ПОПИТАМ АЗ...КОЛКО ПЪТИ ВИ КАЗАХ чЕ STE Т.ПУНГЕРИ ТИП ОВЦЕ И СЛЕД КАТО ПЛ.EТЕ РЪКАТА КОЯТО ВИ ДАВА БЯЛ ХЛЯБ И АЗ щE ВИ КАчА ОТГОРЕ КАКТО ПРАВЯТ ВСИчКИ КОИТО НЯМАТ МИЛОСТ КЪМ ВАС:))ВИЕ СТЕ СУПЕР БОЛНИ УМСТВЕНО - ДУшЕВНО И МИСЛЯ САМИ ОСЪЗНАВАТЕ ТОВА!:)

29

АМАН

преди 12 години

Ами да ви кажа бях за 10 дни на Свети Власт - хотел Примасол бийч - и съм въодушевен и от условията и от персонала и от ол инклузива. Незнам кой какво визира, но поне условията там в този курорт са повече от прекрасни. Беше пълно с туристи. Незнам за какви кризи се говори, но така стоят нещата. Съгласен съм, че има доста неща да се оправят, особено на юг, но стига с тази помия върху родното Черноморие.И в Гърция и Турция МНОГО неща не са наред, но никой не ги признава!

28

Анонимен

преди 12 години

ква е тая глупост?! Алл не знам кво си! Отиваш на морето, пиеш, спиш и ядеш където ти е кеф! Некой ще ми казва кво да ям и къде да се къпя! ТЪПОТИЯ!

27

Анонимен

преди 12 години

ЗА КАКВО ОБСЛУЖВАНЕ В ХОТЕЛИ ,КЪДЕТО КАМЕРИЕРКИ СА КАДЪНИТЕ ОТ БАЛКАНА ,И РАБОТЯТ ЗА 350 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ,МЕСТНИТЕ ЖЕНИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ХВАНАТ ЗА ТОЛКОВА МАЛКО ПАРИ

26

Ловеца

преди 12 години

Калина Гарден Сл.Бряг!!!Никога повече!!! Мухъл по стените, лющяща се боя, запушена мийка, много внимателно се сяда на клозетната чиния,да не се срути под ***, стъклото на балкона над нас беше залепено с тиксо!! В олл инклузива,сокчетата беха от степчета направени/когато негово величество *** който ни обслужваше беше на кеф да смени бутилките. Направих скандал,поради елементарна липса н а питейна вода,която беше след това изпод масата извадена и дадена з а ползване!

25

patrinos

преди 12 години

Елате в Гърция, кристално чиста солена вода и кулинарно изкуство!!!

24

Анонимен

преди 12 години

ХРАНАТА ПО БЛОК МАСИТЕ Е СТАРА И РАЗВАЛЕНА,КУПЕНА ЗАМРАЗЕНА И ПРЕТОПЛЕНА ,НЕ Е ПРИГОТВЕНА НА МЯСТО ЗА Д А Е ПРЕСНА ,ПРЕДПОЧИТАМ ЕДНО ВАРЕНО ЯЙЦЕ ,НО ДА Е ПРИГОТВЕНО СЪЩИЯ ДЕН

23

Анонимен

преди 12 години

Това лято почивах на база All Incl и всичко беше перфектно. Храната беше много разнообразна и качествена, въпреки ниската цена за All Incl - 43 лв/ден. Случайно попаднахме на този хотел в Златни пясъци и бих го препоръчала на всички. Е как докторке Парушева, да дам 3 лева за безалкохолно, което струва 50 ст.?!

22

123

преди 12 години

Nikoga v BG na All tova e bezumie nishto ne struva - ne sa li vijdali kak se prawqt neshtata v TR ili dr strana tuka sme dalech ot tiahnoto nivo.

21

Анонимен

преди 12 години

Българският хотелиер е ***, гледа си далаверата, а че туристите няма да стъпят при него втори път не го интересува. Над 140 хотела се продават в момента по черноморието, другата година ще са два пъти повече. Има хотели, но няма инфраструктура за тях, няма канализация, няма обслужване, няма качество. Работят без разрешителни, в кухнята никой не е чувал че трябва да си мие ръцете, десетки деца се натровиха, други деца умират в басейни без разрешително и още и още... скоро много ще фалират...

20

Мутра-хотелиер

преди 12 години

Много си е добър Ол инклузива. Аз държа хотел и ми излиза много добре. Пера си печалбите и се радвам. Пък хотела е евтин: 20 селянки за камериерки, 4-5 готвача(те излизат по-скъпо) и за охрана, някой от младите таланти в моя бизнес. Продуктите са лесни. Всичко взимам от аверите. Един държи зеленчуковата борса, друг месокомбината, трети хлебозавода и сме се наговорили да ми дават развалените стоки, пък аз да ги сервирам на баламите. И накрая всички са доволни

19

Ивалина

преди 12 години

Тя системата сама по себе си е перфектна-всички нормални хора биха я избрали-само,че в България всичко е опорочено..

18

с.Чокоба-обл.Сливен

преди 12 години

Никакъв ол инклузив вече.По-миналата година нали бяхми там и видяхме каква омряла храна имаше.Едни стари колбаси едни чудесии и една манджа нямаше.Затова миналата годиан отидохме на Китен ама преди това напълнихме багажника на пасата с картофи,домати,дини и ела да гледаш какви хубави вечери правех на газовия котлон.От домашното по хубаво няма.И мъжа ми си взе 3 л ракия щото на прехваления ол инклузив цяла вечер повръщаше.Тъй че не се залъгвайте на инклузива,взимайте си от вас си храна и пиене.

17

bla bla

преди 12 години

По коментара на Румен Драганов съдя, че той е пълен ***. Хората много много отдавна предлагат това нещо по целия свят ! При това 10 пъти по хубави и прилични хотели от тези *** в България.

16

Анонимен

преди 12 години

Аз пък където съм ходил на инклузив в България, съм бил доволен, но винаги преди резервация чета коментарите на хора били там. Тъй че избягвам гадните хотели с лошо обслужване и храна, каквито ги има.

15

Анонимен

преди 12 години

Ми то оставете мутрите и така наречените места за почивка, които на парктика са места за запои по черноморието. То една табела няма как да стигнеш до тази или онази туристическа забележителност. Обикновено или няма табели или са супер малки и на български език. Иначе хубави места в България не се рекламират и са супер неизвестни за чуждестранните туристи. Иначе за пиянския туризъм грешка нямаме.

14

Анонимен

преди 12 години

Думите бизнесмен и депутат в БГ станаха нарицателно на мошеник и крадец. Не очаквам нищо добро когато влеза в магазин или на почивка. Требва човек постоянно да е на щрек, да не му пробутат някоя некачествена стока, или такава с изтекъл срок. Да не те метнат в грамажа или да ти върнат по-малко ресто. Да не те метне нещо майстора докато ти прави ремонта или да ти сервират менте ракия в ресторанта. Тука е ужас и всеки от нас го е изпитвал.