136

Анонимен

преди 13 години

Ето ви казус- през 1991 сте на 32 години безпартиен, женен с две деца, знаете три езика на много добро ниво и сте завършили МИО, но продавате краставици на пазара. Чакате пред посолства за работна виза и се заричате да не стъпите повече в България. 1992 най-после имате късмет и заминавате в Чикаго, постепенно уреждате живота си. Децата ходят на училище и общуват с връсниците си, мъчно ви е че можете само да пращате пари на родителите си.

135

неуспешна терапия

преди 13 години

Всъщност пожарникарят тормози цялата нация с един свой тежък психологически проблем. Той преследва миналото си, мрази себе си в миналото, било като дете, лишено от любов, (затова насъсква срещу майките с малките деца), било като мутра, било като комунист, било като монархист. Било поради факта, че е искал да работи в ДС, но там не са го приели поради липса на лични качества. Ако се вгледате внимателно ще разберете, че той атакува най-ожесточено именно своите сенки от миналото. Но България не е клиника. И ние гражданите не сме криви за неговото собствено мрачно минало, нито за неговата неуспешна терапия!

134

Анонимен

преди 13 години

Само БКП и БСП не са получили възмездие за всичките престъпления извършени срещу България и нейното население.Най-сетне поне да вземат се отказажат от всички държавни постове тия гадни кърлежи *** и това не щат.

133

AGENT "DU4E&quo

преди 13 години

A LUSTARCIQ ZA AGENT "BUDA" NQMA LI DA IMA???A KOI BE TOI, POMNITE LI? TOVA E NAI-VELIKIQ PREMIIER VUV VSELENATA BOIKO METODIEV BORISOV. POPITAITE GO, KOGA SI UNI6TOJI DOSIIETO, KATO GLAVEN SEKRETAR ILI KATO KMET. JURNALIISTITE ZA6TO SE SRAHUVAT DA PITAT? IZVESTNI SA OFICERITE KOITO SA GO RUKOVODILI. KRUSTEV I FILIPOV. NAMERETE GI I GI PITAITE ..AKO NE VI E STRAH!!!

132

2121

преди 13 години

Защо да се вълнуваш от света около теб, като ти предстои следобеден тек! А дали става- ти ще кажеш!Хайде, наздраве :)

131

Анонимен

преди 13 години

Искаме промяна в Конституцията и във Висшия съдебен съвет.Искаме не само лустрация но и възмездие за всички гадни комунисти и техните наследници-социалисти, които до ден днешен постоянно ни продават на руснаците за жълти стотинки и пречат на всички останали истински процеси в страната и обществото.

130

2121 до 125

преди 13 години

А бе ти си жена!Това е ясно!Не ме интересуваш повече!Слаба ракия си!наздраве!Извинявай, ама ме чакат в леглото!Сори!

129

колективна безотгово

преди 13 години

Държавна сигурност е овеществен колективен мит, който имаме нужда да поддържаме, за да можем да продължим да живеем в спарения уют на зависимостта, неистината и несвободата. Призракът на ДС ще се разсее в момента, в който спрем да го подхранваме в мрачните си конспиративни фантазии, в който изберем да живеем като свободни и порядъчни хора. Ние обаче не искаме. ДС е идеалното алиби за нашата колективна безотговорност и морален мързел. Харалан Александров

128

2121

преди 13 години

Хайде стига тъпотии!Смятам да направя един следобеден тек!Става ли?Наздраве!

127

морална утайка!

преди 13 години

Хубаво, че се появиха списъците на много сътрудници на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС работеше елита на нацията, Crème de la Crème, както казват французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар, физкултурник и всякаква друга морална ***!

126

Анонимен

преди 13 години

Всички *** съпричастни с бившата ДС - вън от всякаква държавна служба.ЗАВИНАГИ!

125

българин

преди 13 години

***, мързеливи, крадливи, прости и нагли сънародници, обръщам се към нечервените сред вас (защото червените, освен за ***, за друго не стават). Вижте, каква жалка история сме, "ние, българите". Двадесет и две години хрантутим червената *** от ДС на посланически и всякакви други "дипломатически" служби, те бойко защитават интересите на червената мафия от СССР и нашата, сега се дойде дотам, едни комунисти (ГЕРБ)да "лустрират" други, 3ти (БСП) да критикуват, 4ти (Атака) да дават акъл. Тъжно!

124

Дипломат

преди 13 години

2121,Добре, искал съм да напиша друго , не ЩАЗИ.. Но както и да е..По въпроса за нацията споделяш мнението ми.. Как се чувстваш от факта, че си на една позиция с " неадекватник и ченгенце от ДС"...Май ще ти секна глътката

123

Анонимен

преди 13 години

На повечето хора вече не ни пука за правата на комунистите и социалистите.Искаме не само лустрация.Ако е необходимо още малко и ще се промени и конституцията за да няма проблем да преживеем изчистването, от което България се нуждае за да се освободи от тия гадни и мръсни туморни образования.

122

Анонимен

преди 13 години

Агентите на ДС нямат място в политическия живот у нас.Така ,както е в другите ДЕМОКРАТИЧНИ страни от бившия ЛАГЕР.Докога ДС и БСП ще се правят на умрели лисици!СТИГА ТОЛКОВА!Какво ми плещи един по долу за Курт Валдхайм.В Австрия не е извършвана лустрация,но в Германия е правена.Резултатът-просперираща държава.Какво толкова защитавате доносници и агенти?На кого са служили?На Партията си.Затова ,макар и късно пълна лустрация в политиката,съда,МВР-ВЪН МРЪСНИТЕ ЧЕНГЕТА ОТ ТЕЗО ОБЛАСТИ.

121

Анонимен

преди 13 години

Ето ви казус- през 89 сте на 30 безпартиен, женен с едно дете, знаете три езика на много добро ниво и сте завършили МИО. Работите във външно като старши специалист и пишете докладите на вашите колеги родителите на които са верни другари. ------------------- Кофти е, да... До 30 годишен да лижеш Г3 на комунистите, да храниш надежди за кариера и да градиш въздушни замъци и изведнъж да се обърне палачинката... Е, с три езика ще се оправиш някак си, *** за *** дал Господ.

120

АМЕД

преди 13 години

ВОДЕЩА ФИРМА НАБИРА КОНСУЛТАНТИ ЗА РАБОТА В АНАДОЛА

119

До ДС–дипломат

преди 13 години

На пръдльовци като теб няма , койа да слугува, но на свободни и заможни граждани като мен слугуват!Няма да ти кажа пример!Наздраве!

118

Анонимен

преди 13 години

Те затова тия убиици и техните наследници симулираха демократични процеси у нас, след което се заеха да генерират корупция и престъпност в огромни количества, след това узурпираха съдебната система за да не би да ги постигне възмездието, което заслужават.

117

Анонимен

преди 13 години

Малее как се кефя ще колабирам от кеф като гледам мазните им финзономии. Всички агенти вън от управлението гадни комунисти-убийци. Толкоз живота сте съсипали мазни гадини сега всички вън.