284

Президент. проповеди

преди 13 години

Др.Първанов, в последната си проповед обещаавте на електората си,че през 2012 г. ще гласува отново за вас, вече като премиер. Т.е. путински вариант президентът става премиер. Кой ще гласува за вас, падре! Не виждате ли ,че с непрекъснатите проповеди вече станахте за смях? Какво смятате ,че като плюете всеки ден по кабинета , набирате точки? Точно обратното, преекспонирате се и хората ще престанат да ви обръщат внимание! Не виждате ли,че разчитате на гласовете на селяните и на онези *** от малките градчета, на които още им звучи в ушите Интернационалът?! Агитирате тези бедняци да гласуват за БСП, ама не им казвате,че гласуват за милионери, ограбили тъкмо такива като тях: Кр.Гергов, Г.Гергов - Свинаря, Гуцанов - Гуци от Варна, Д.Гущеров, двамата Руменовци, Еми Масларова! Не им казвате, че от президентствто потеглят онези нишки към съдебната власт и топмагистрати като Груев, Велчев, Евг.Танчев, които всячески саботират правителството и всяват недоверие в него! Не им казвате, че под ръководстото на А.Кутев няколко десетки червени платени драскачи пълнят медиите с нескопосни коментари срещу Боко, Цвък (напоследък Цвъ) и възхваляват Гоци! Г-н президент, хората ви избраха да работите за тяхно благо, да помагате страната по-бързо да излезе от от кризата, а вие им държите проповеди всеки ден, насъсквайки ги с/у правителството като йезуитите от средните векове, проповядващи бунт с/у властта. Вие сте доста двулика личност, интригантстваща на гърба на правителството! Вашите проповеди не водят към благоденствие , а към ропот, и непрекъснато вик "Искаме пари, дайте ни пари!" Ама парите са във вашите приятелчета - В.Златев, Н.Банев, Ковачки, Г.Ганчев и сие! Вие ли не знаете как те станаха мултимилионери и кой им поднесе богатствата на тепсия?! Вашата партия - БКП, сега БСП! Ей, на 120 години стана тази съсухрена червена бабичка БСП, ама още се бута за власт!!

283

роналд ран

преди 13 години

българия не трябваше да влиза в нато щото там и унищожихме армията

282

88

преди 13 години

ДЯНКОВ, ЕДНО ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЧЕ НАРОДА НЕ Е ТОЛКОВА *** КОЛКО МУ СЕ ИСКА

281

Анонимен

преди 13 години

Американчето супер-звезда няма ли да му се случи нещо най-сетне. Моля ви спасете ни от този ***!

280

Жоро

преди 13 години

А, не съм "гербераст", не съм член на никоя партия; преди години бях привърженик на СДС. А ти, "колега" - коментиращ , да не си от тези няколко десетки платени "писачи" на Антон Кутев, които имат за цел да бдят във всички медии, да "разгромяват" политиката на кабинета ББ и да проповядват правилната линия на 120-годишната вече с опадали зъби червена бабичка - БСП? Ей, голяма напаст сте вие,червените интриганти, още не са ви изсъхнали осраните *** , а вече отваряте уста отново за власт!

279

1глас

преди 13 години

Това, че ще гласувам за ГЕРБ е просто слух.

278

Анонимен

преди 13 години

Отлагат с още малко за да се доближим до и изборите и да хвърлят малко прах в очите на електората!Щял да гледа цифрите и те, каквото покажели.Какъв фин.министър си като не знаеш всеки ден как е финанси те държавата?Нали с Тиквата всяка вечер в леглото му споделяте този въпрос!

277

Жоро

преди 13 години

Ще се опитам да обясня това, което твърдя по-долу: за повишение на пенсиите на най-бедните с 30 лв/месец са необходими около 23 млн лв. Съдийката от СГС Ал.Йорданова "осъди" Ковачки условно за укриване на 16 млн лв данъци , сетне отмени конфискацията на част от имотите му, обяснявайки,че е неправилно разбрана. Само от него щяха да се вземат твърдо укритите 16 млн лв и от конфискации поне още 2-3 млн лв, т.е. с взетите суми почти щяха да се "похлупи " необходимата сума. Съдии също от СГС оневиниха по всички дела ексвоенния министър Н.Цонев за разпиляни от МО суми на стойност 30 млн лв. И това дело беше смачкано. Т.е. президент, съдебна власт, съдии от елитни съдилища, политици и депутати укриват техни колеги за далавери на стойност много милиони лева! Ами заменките пустещи земи-масивни гори и и имоти по брега на морето, от които държавата загуби над 1 млрд лв, а се знаят много добре хората ,извършили тези заменки и немалко от тях са носители на най-високия орден на РБ- Стара планина?! Ясно е,че посочените по-горе категории властимащи и мултимилионери са се хванали в здрав кръг, който е неразбиваем!

276

до Жоро

преди 13 години

Жоро, нещо пишеш избирателно, продължи списъка - Б.Б., Цветка Бориславова, Цвъ,Цвъ., Искра Фидосиева, 12 -те милионери от групата на ГЕРБ...Знаем, че ти плащат, но бъди честен пред себе си. Или гербераст и честност са несъвместими понятия?

275

bg

преди 13 години

не ги увеличаваите че виждате казват е предизборно ,,,,,затова си спестете и вие 60000000000000000 и от 1 2012 ги размажете в лицата ни за да спрат да ви *** чврвените ***

274

Жоро

преди 13 години

Добре казавте в последната си проповед, г-н президент,че парични добавки трябва да има за всички пенсионери, започвайки от началото на юли, както трябва да бъде по закон! Ашколсун, аферим! Ама защо не казвате,че тези пари не са в правителството, а във вашите приятели - мултимилионерите В.Златев, Н.Банев, Ковачки, Ганчев, двамата герговци - Красимир и Георги, Гуцанов и сие! И защо не обяснявате ,че БКП, сега БСП, им поднесе тези богатства на тепсия, а бедните, тези, които ви подкрепят, си останаха бедни! И че съдии под ръководството на топмагистрати - бивши ваши юридически съветници, оневиниха Ковачки, "осъждайки" го условно за укрити 16 млн лв данъци, за което се полага дългогодишен затвор! Това кажете, а иначе е ясно,че борбата е да се върне Тройната коалиция начело с БСП на власт! Спомняте ли си кой беше лидер на тази партия до 2001 г.?

273

роналд ран

преди 13 години

българия не е ли унищожена вече.

272

стоянчо

преди 13 години

Стига бе, не може да бъде! Министър председателя Борисов май е най голямата клюкарка - отново разпространи неверен слух!

271

евреина

преди 13 години

герб ще изгубят изборите 2013 но те се свършиха работата

270

Анонимен

преди 13 години

Къде отидоха марионетките ,които ни убеждаваха ,колко кадърен е евреина????

269

Анонимен

преди 13 години

Време е дянков да изчезне със скороста на бит ***

268

Анонимен

преди 13 години

О народ поробен,що си тъй ЗАСПАЛ?

267

евреина

преди 13 години

герб ще докопаят гроба на българия.

266

Анонимен

преди 13 години

Aко не си помогнем сами,и Господ не може да ни помогне!С яки ритници!

265

ss

преди 13 години

Добре, че икономическата политика на България не се определя от президента, иначе досега да бяхме фалирали като Гърция", коментира Дянков.А не сме ли фалирали бе *** селски бек или пък сме забогатели ние си бяхме фалирали преди да дойдеш ти на власт а след като ти дойде стана още по зле чудите се за какво да измъкнете пари от евросъюза