97

перифраза

преди 13 години

КАКВОТО И ДА ВИ ПИШАТ...ЗНАЙТЕ, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ!

96

chach

преди 13 години

koi e iznasilen Toia starchok edva li vdiga ne6to.ne e li sme6no malko. choveka tarsi miasto da umre a te mu prepisvat iznasilvane.

95

Марк

преди 13 години

Да му се невиди!Абе тоя пич би трябвало да е по-печен!Що за глупост, ще и скача!Ако пък е толкова яко парче, да извади първо една бала зелено!Не вярвам тогава да му откаже!Ту язък, така ме е яд една куфла сега ще му провали кандидатурата за президент на човека!

94

Анонимен

преди 13 години

Сценарий за касов филм (или поне бестселър):МФВ загрижен за високо вдигнатият рейтинг на директора превежда няколко милиарда долара обезщетение на глупавата камериера която ги превежда в някоя йерусалимска банка където е решила да се замонаши. После след угризения на съвестта ги дарява на директора на МВФ, за да се използват според истинското им предназначение. После сменя обителта си с Карибските острови, за да изчисти името и достойнството си.

93

Името

преди 13 години

Човека просто е получил една от редките си за тази възраст ерекции докато е бил под душа и е чул че камериерката (за която сигурно предварително е знаел, че е яка) е почиствала стаята му. Решил е че има достатъчно пари за да излезе, да оползотвори ерекцията си после да му се размине, но тази се е оказала *** и се е лишила от шанса си да се отърве от ултра мизерната си професия с 5 минути от пениса на поддържан и прясно изкъпан дядка. Вярно тоав не е bg може да го осъди и да я обезщетят, ама...

92

Анонимен

преди 13 години

Да бе ще тръгне Строс-Кан да изнасилва камериерка в хотела... след като има тоолкова кинти... Това просто е явно поредното изпълнение на комплексара Саркози и американските му приятелчета

91

Йехуд Йехова

преди 13 години

Трябва да има ред и подчинение в международните кохорти...Иначе камериерката ще подаде жалба срещу "настъпилите котето" веднага...без значение, че името на "грешника" е Кан, Давид, Щросмайер, Голденберг,Леви и подобни фамилии. Така, де няма да се излагаме пред гоите !!!

90

Boroka

преди 13 години

Странни неща правят наркотиците с човешките тела нали

89

АДОЛФ ПАПАНДРЕУ

преди 13 години

БРАВО РЕ ДОМИ , ЕЦИ ЕЦИ...АМА ПАРИ ОТ НАС ГРЪЦИТЕ НЕМА ДА ВИДИШ ОБРАТНО..ПОЛИ КАЛА!

88

Анонимен

преди 13 години

"do 86 не са , това е частна банка или по скоро обединение от няколко голями часни банки въпреки заблуждаващото име както и федералниа резерв на америка"По-точно не може да бъде казано! Федералния резерв не е никакъв резерв,а инкубатор за рецесии защото е частна собственост на онези 2% американско население! :)

87

Анонимен

преди 13 години

"Шефовете на МВФ дали не са с ранг дипломати, не съм запознат, то ако е така полицията просто няма как да го арестува. Чудя се?"Не са, те са по-нависоко! Масони, строители (обаче на тяхната си къщичка, не на вашата). Сега полицията ще почне да се извинява в стил "камериерката е имигрантка и не е рзбрала добре благопожеланията на г-н Strauss"!

86

стига смешки

преди 13 години

Вярвате ли, че човек от този ранг не може да си поръча нещо дискретно и изискано, и регламентирано по всички правила. Това са вицове. Освен ако не е внезапен прилив на сексуална агресия, естествено без съблазън от страна на жената няма как да стане.

85

аз

преди 13 години

do 86 не са , това е частна банка или по скоро обединение от няколко голями часни банки въпреки заблуждаващото име както и федералниа резерв на америка

84

7

преди 13 години

Шефовете на МВФ дали не са с ранг дипломати, не съм запознат, то ако е така полицията просто няма как да го арестува. Чудя се?

83

Дино

преди 13 години

Евреите продължават да сеят зараза.Ще можем ли да ги спрем?

82

Анонимен

преди 13 години

Ще ни Таковат такованката! Безплатно, щото ще ги връщате тези пари с огромните лихви един ден! Сега събирайте пари да платите на камериерката!

81

сексманиак

преди 13 години

абе, ако вие на тия години, на които е колегата, успеете да го вдигнете по често отколкото се случва високосна година, курбан ще прайте :) ама ха ! завистници !

80

нечул-неразбрал

преди 13 години

И вкрайна сметка не разбрах защо Кан е арестуван, в смисъл с колко милиарда е засегнал интереса на някоя еврейска групировка за сметка на друга такава. Иначе статийката е много забавна и може да учавства в месечната класация на някой тийнейджърски сайтза аматьорски къси софт-порно историйки...

79

Анонимен

преди 13 години

Работата е друга.Щот Кадавито прекара жената на Сарко и тоз решил рейтинг да дига.Те сичките социалисти са като серГей.Сега некой черен ще му вдигне рейтинга на задна прашка.Дупе да му е яко както сега Африканците залюбиха франсетата.Ще му свири аспуха като жетварска стомна.

78

Анонимен

преди 13 години

Дърт пръч, ама мераклия :)))