235

Станишев

преди 13 години

never more

234

позицийте на Сергей

преди 13 години

15 000 човека на митинг един от тях 75г. баба - цитирам: " ми казах от общитана, че ше има сбирка, кебапчета и кюфтета и ние с комшийките дойдохме " ЕВАЛА СЕРГЕЙЧО

233

ор

преди 13 години

До 170, неме търси под масата, "партийно пристрастие"! Когато парите са "заключени" в резерва от Станишев, как да се плати на фирмите? Как да има икономика, стопанство, от там работни заплати и осигуровки, данъци, такси,акцизи без пари? А графиците за отпуските са ново, добре забравено старо и при Т.Ж. ги имаше! Бюджетните имат интерес, да са без график на отпуските, защото си взимаха дълги години болнични, а обезщетенията накрая на куп и в по-голям размер! Виж Митрева от НОИ!

232

катастрофичен край

преди 13 години

Алтернативата е ясна - всяко управеление на БКП-БСП е завършвало с катастрофа или криза, без изключение!

231

Анонимен

преди 13 години

"Родилка на косъм заради 2700 лева. Болниците без пари след 15-о чисто "Ето това правят ГЕРБ - избиват хората!

230

Rambo

преди 13 години

Един бандит казва на други бандити, че те бил алтернатива! Каква алтернатива е това от един престъпник дето управлява България да дойде друг и да изпрати като посланници приятелите си с които стрижат народа, който турците не унищожиха за 500 години,а тези има-няма за 60 почти го унищожиха :(

229

Анонимен

преди 13 години

Ауууу! тук съм изпуснал купона! Колко заклинания! *** това вече го слушах и през 1996 и 1997:)

228

Анонимен

преди 13 години

"Народът асфалт не яде " думи на Станишев !!Ами ядем г-н Станишев ако ти се спука гумата и джантата се изкриви и не само това при майстора оставаш една заплата,а ако е по сериозно и на жената заплатата отива там!Ама кво ви говоря вие имате ли личен автомобил или ние ви плащаме возенето,горивото,ремонта,шофьора??????

227

Темерут

преди 13 години

Тия даже не са комунисти, тия са рожба на така наречената демокрация, дето беше абортирана на 10-ти новмври 1989 г. Добре, че не е жив бай ви Тошо, че като ви види ще плюе и ще бяга!

226

Анонимен

преди 13 години

ТУК ВЕЧЕ Е МНОГО ГНУСНО. НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ!

225

до 224

преди 13 години

Вервай само на царя и на Командира ,х алал да са ти !

224

Анонимен

преди 13 години

230- чакай, чака! Доста физиономии ще гледаш:))))) Ще има какво да се види!

223

Анонимен

преди 13 години

На ви сега доктрината "Нефте кладенец" на Боко! Включва копаене на нефтени кладенци от хората, защото на Боко държавата му гарантира дори Фалкон!

222

Uzunov

преди 13 години

С нетърпение чакам да дойдат изборите и да му видя физиономията на хамстера след като излезнат резултатите.Тогава ще разбере какво мисли народа за алтернативата бей сей пей.

221

sk

преди 13 години

е ако вие сте алтернативата, тежко ни горко :(

220

ех тези комунисти

преди 13 години

Мислят си, че народа е толко *** че отново ще им граби малкото парички дето им е останал. Сергейчоооо беги се скри някъде заедно с цялата ти банда некъдърни ***

219

Анонимен

преди 13 години

За първи път в света в БГ бе въведен държавен рекет от 7% за дължими суми на бюджета към частни фирми! Боцето нищо старо не е забравил! Едно време одише като гламав с бухалка, сега смелият орел се крие зад полицията! Ама като падне сега от власт дружките ме от наркопазара ще си говорят с него!

218

Анонимен

преди 13 години

SAMO BSP! VSI4KI DRUGI SA NEKADYRNICI!!!

217

555

преди 13 години

Незнам каква е тази необходимост на БСП, може би комплекс някакъв, през няколко години да се изкарват най-хубавите в България. Пробутат ни някакво менте като ГЕРБ, за да се окаже, че са някаква номенклатура от низш ешалон и да бързат да правят коалиция с БСП. Оправете живота в България стига скокове на място.

216

Плюшкин

преди 13 години

Както казваше моя мъдър дядо /мир на праха му/:- На комунист като говори, на куче като спи, и на жена като плаче - вяра да нямаш!