31

Анонимен

преди 13 години

Хиляди самораи ще загинат докато поливат Фукошима. Трагедия. А за радиацията която е тръгнала към САЩ не ми се мисли. Жалко и американците. Не заслужаваха такава гадна съдба.

30

Анонимен

преди 13 години

С увеличение на радиацията почнаха да изчезват хвалебствените постинги, които твърдяха, че японците ще се справят с всичко...За съжаление човешката самонадеяност няма граница, но някой път е добре да си сведем главата пред природата вместо да си играм с огъня!

29

до 31

преди 13 години

прав си! Ще кацне, но със собствени крила.

28

do 30

преди 13 години

облъчен от простотия

27

БРАД МИТ

преди 13 години

Сега рибата уловена в района която е замъсена ще кацне в България . Мръсните търговци ще ни хранят и с радиоактивна риба защото ще имат далавера.

26

do Krimena

преди 13 години

Затвърди ми се съмнението, че мозъкът ти е облъчен.

25

до 26

преди 13 години

пиши на български че нищо не ти се разбира

24

до 22

преди 13 години

*** си, защото се изказваш за неща, които не разбираш. Преди да я затворят трябва да я възстановят, за да спрат ядрената реакция. А радиационният облак трябва да мине през америка да убие западния свят преди да зарази децата ти, защото въздушните течения в северното полукълбо са от запад на изток. Иначе продължавайте да гълтате йод, напомняте ми за един филм където хората се пазеха с дъждовни чадъри от атомните бомби.

23

Димитър

преди 13 години

Няма нужда да се задава въпроса за зариването на централата, защото той се реши още миналата седмица - затварят я. Но това е много дълъг процес.

22

Стронций

преди 13 години

За привържениците на атомната енергетика има една лоша и една добра новини от Фукушима-лошата е, че радиоактивните изотопи са много отровни, а добрата е, че "не опасно"!!!

21

до 16

преди 13 години

А ти си най-най-най-умният!Аз просто зададох въпрос зощото се страхувам за децата си.Толкова ли е лошо това?

20

Калин

преди 13 години

ко се правите бе .. на засегнати.. чернобил изкарахте .. сега са се загрижили.. после хленчат що били болни .. :) няма се правите .. само вие сте НАЙ ЗДРАВИТЕ БОЛНИ В СВЕТА :) всеки ден ви облъчават по няколко пъти.. сега са се заинтересували :)

19

Анонимен

преди 13 години

Долу Герб и БСП

18

до 17

преди 13 години

След аварията в Чернобил нашите управляващи са разсъждавали навярно като пост 9 и затова не се взеха никакви мерки тогава, което наистина е много жалко.

17

Калин

преди 13 години

ама то и тука е така, както в турските сайтове ... за да се публикува ... се иска одобрение от ***, ако е в разрез с партийната доктрина .. не се публикува :) против политиката на агент гоце .. например не може да се пише .. модераторчетата .. се пенят :)

16

Анонимен

преди 13 години

След чернобилският облак понеже не взехме никакви мерки се оказахме страната, в която единствена има два радиационни пика . Първият малко след аварията и вторият през зимата, когато започнахме да храним добичетата с радиоактивен фураж. Иначе мерки срещу облака няма как да вземеш, ама можеш да минимизираш последствията от него и това даже да ти е по-евтиния вариант на действие. Бездействието в случая излиза скъпо.

15

до 13

преди 13 години

ти и тези, които са ти сложили плюс сте изключително *** парчета!!!

14

до №9

преди 13 години

"Който има акъл знае, че срещу "облака" мерки няма нужда да се взимат."Завиждам ти на самочувствието, което демонстрираш, че си много умен, но все пак не си открил ти топлата вода, като казваш, че срещу облака мерки няма нужда де се вземат. Необходимо е да се вземат мерки тук на земята -- така мислят глупавите.

13

Анонимен

преди 13 години

До МУСТАФАНощните измервания на радиацията са по принцип с по-ниски стойности, мериш основно естествения гама фон . В дневните се включват и тази част от слънчевата радиация, която йоносферата на земята пропуска.

12

ssd

преди 13 години

Не е ли по-добре вместо да се опитват да възстановят централата да я затворят,закрият?