78

Анонимен

преди 13 години

Тези защо не попитаха Ирак какво е това "демокрация от западен тил" и последствията от това! Средният доход в Либия е 12 000 долара, а в БГ! Само за размисъл на въвеждащите световен ред в този форум:)

77

pepo

преди 13 години

Господа демократи от Вашингтон и Брюксел.Знаем, че вие забъркахте тази каша. И знаете ли какво???Вече не успявате да го скриете.Също така знаем какво се опитвате да построите на тази планета, но нека ви го припомня още веднъж:Ако Господ не съгради дома, Напразно се трудят зидарите!

76

DO 69

преди 13 години

kOGATO IMA DEMOKRACIA - HORATA MOGAT SVOBODNO DA NAPUSKAT STRANATA SI. Pri komunizma vav BG ne davaha zadgranichni pasporti i vizi na obiknovennite gragdani , zashtoto niamashe da ostane nikoi da im raboti za bez pari..

75

Нерез

преди 13 години

"Не се радвайте, защото на място на Кадафи ще дойдат ислямските фундаменталисти "Защо, Кадафи да не е от ислямските добряци?

74

Анонимен

преди 13 години

Darjaven glava izkaral 10 mandata zabravia che triabva da si hodi

73

без коментар...

преди 13 години

Орден "Стара планина" с лента (през 1978 г.) Почетен гражданин на София и почетен златен знак на София (от 16 юни 1978, почетният знак е отнет на 15 май 2007[3]) Почетен гражданин на Варна и почетен знак "Ключ на град Варна" със златната значка (от 1983 г.) Почетен гражданин на Сливен и златна значка на града с лента (от 1983 г.)ДругиБелградският университет Мегатренд на тържество в град Себха го удостоява на 28 февруари 2007 с титлата доктор хонорис кауза[4] за борбата му в защита на човешките права за свобода и независимост, на правото за власт на народите, благосъстояние и съпротива и на вечната световна ценност на Зелената книга и мощта на Джамахирията. Според либийската информационна агенция Джана почетната титла доктор на науките от университета "Мегатренд" се прибавя към десетината докторски титли, с които либийският ръководител е удостоен от множество големи университети от целия свя

72

Анонимен

преди 13 години

67.Zasto samo mnogotochiya,slagai i po edna zapetaika,de.Glupak.

71

Анонимен

преди 13 години

Не се радвайте, защото на място на Кадафи ще дойдат ислямските фундаменталисти и тогава дупе да ни е яко. Той поне контролираше нещата.

70

Нерез

преди 13 години

Сега няма ли някоя русокоса журналистка да отиде да отразява събитията на площада в Триполи, че да и порнат дупарата и на нея? Примерно - Еленчето Йончева? Или след драматичната раздяла с чистия педелвайс Сергей, вече не се котира сред журналистическите среди?

69

Демонстрант

преди 13 години

Долу Кадафи! Искаме да носим бурки и ***! Не искаме светска държава! Не ви щем образованието и безплатното здравеопазване! Аллах е велик!

68

Анонимен

преди 13 години

Абе защо Боко ще евакуира българите в Либия! Нали бяхме в добри отношения с арабите и имаме дюнери вече навсякъде:)

67

Анонимен

преди 13 години

Абе защо във всички страни, където победи ДЕМОКРАЦИЯТА се появява масова ЕМИГРАЦИЯ:)

66

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е американците да си понесат отговорността за поредната каша, която забъркаха и при която отново ще загинат хиляди невинни хора.

65

.

преди 13 години

Фалконе, прав си,малко останаха местата за Гоце където може да стреля по защитени видове.....А по отношение за костюмираните лешояди,то е ясно,че целия свят живеем в измислена демокрация.......Всичко и навсякъде е за пари.....Кофти е,но е истина....Късметлии са онези,които живеят в хубави държави.....Африка,Азия,Южна Америка и ние да го духаме........

64

Анонимен

преди 13 години

Ние редовните клиенти на кръчма"Прахоляха"призававаме либийските власти незабавно да спрат насилието.Наздраве.

63

Uf

преди 13 години

SDI, wee in Real World.

62

аз1 до въпросче

преди 13 години

Незная какво може да се случи, но много от хората с които съм живял там и са били против Кадафи нямат амбицията да са вечни на този свят. А това има значение

61

Анонимен

преди 13 години

Ами така си е - заповедите трябва да се изпълняват, иначе настъпва анархия. Освен това той им плаща заплатите.

60

юнака

преди 13 години

Кадафи да изкара и танковете и артелерията,така повече мюсюлмани ще отидат при 40 те девици в Рая.

59

Анонимен

преди 13 години

Samo kato si sponia kak agent Goce se pregrashtashe sas tozi izvraten sadiat, me pobivat trpki . Ama tova sa priatelite na Cherveniat ni nezavisim prezident. SRAM.....