115

НАБОРКА

преди 13 години

ГОРКИЯТ ЧОВЕЧЕЦ,КАК ЛИ СЕ СПРАВЯ?НЕЩАСТНИЦИ МИРИЗЛИВИ!

114

Анонимен

преди 13 години

Каква изненада "проф." К освен, че си писал 9000лв. заплата!!! Назначил и ЦЯЛАТА си рода в подопечната му комисия, освен това не бил и професор. Сега да не излезе и без диплома, че и това го гледахме май.Кой управлява от 18 месеца- Герб. Кой е допуснал това безобразие - Герб.Кой трябва да си ходи - Герб.

113

Анонимен

преди 13 години

Ако му е! Нека оди бос!

112

Люпчо Царефски

преди 13 години

Кат царе си живеят ей !.. А то ... Царя кат ***. Кви вримина додоа.. и как ша са залюпи таз раота....

111

Анонимен

преди 13 години

Този Кшлев за пет пари работа не е свършил за цялото съществуване на комисията, която източва от как се е загнездил там.Наскоро имаше отчет за парите, които е върнала тази смешна комисия на държавата. Те са съпоставими, ако не и по-малко от партие ,които е успял да похарчи този хубостник. Това не е първото разкритие на неговото нахално и арогантно самоуправство, свързано с присвояване на пари. Направо да го пращат в дранголника, където му е мястото!

110

Анонимен

преди 13 години

Сега ли се сетихте, че тоя пор взема 9 бона заплата, бе!Или го ползвате за бушон, за да позабравим за кретениите на Боко и Цоко?!?

109

има защо

преди 13 години

Но неговата комисия работи,за разлика от комисиите от *** в парламента! А димо гиърув да каже как седерасите го направиха от ефрейтор-генерал!

108

дуцент

преди 13 години

Ми що има царски ловен клуб ?

107

просветен

преди 13 години

Човека събира имуществото на неудобните!...Не на всички незаконно забогатели!...Хич не ми се струва да е принципен!..Обаче в тая бъркотия и той се е объркал и е посегнал не където трябва!...

106

Revolver

преди 13 години

Елате в моето ООД - Пунта Мара. Работим с източване на пари от държавата. Всеки съдружник получава по 11 500 лв. заплата на месец, а пък който изгорял - изгорял.

105

Доктур иксперт

преди 13 години

Точно заради такива единични маймуни като тази на снимката,цялата България е поставена на последно място в Европа!

104

чуденка

преди 13 години

Кушлев си дал заплата 9000лв.Абе тая комисия да не е частна на Кушлев ,та сам си определя заплатата?Чудна работа неговата заплата не се ли гласува от парламента или в БГ всеки шеф на държавна комисия сам си определя неговата и на подчинените си, заплатите.

103

Кочо

преди 13 години

Оле!

102

pulsator

преди 13 години

и аз искам да си пиша 9 бона заплата

101

хектор

преди 13 години

Крайно време е да изхвърлят този дърт,вълнясал пръч!За 5 стотинки работа не е свършил,а получава 9 бона заплата!Тоя *** ли е най-кадърния борец срещу мафията и мръсните пари!Егати и *** държава сме! Кушлев става само за пазач на някой ***-да събира стотинките и да къса тоалетна хартия на клиентите!Аман от ***!

100

Кура

преди 13 години

ми Янко.

99

Анонимен

преди 13 години

Ми пратете Велчеф и Цветаноф на проверка в Царски ловен клуб. Нали немаме цар !

98

Анонимен

преди 13 години

Браво Кушлев , ти си пич ! Не бъди толкова скромен , какво са някави си девет бона ? Та ти заслужаваш много повече !

97

ввввв

преди 13 години

и само ще добавя - АЗ нямам тази смелост , да се изправя срещу най-големите мутри в българия, за каквото и да е сума, нямате и вие и по добре млъквйте, защото на малкия пръст не можете да му се опрете на "дъртака" . Вижте в гугъл срещу кого е подал искове и срещу кого е спечелил и колко пари са за държавата и тогава говорете, комплексари. И ще ви напомня, единствената причина да не е почнал всички наред, е защото по закон има право да разследва само ОСЪДЕНИ хора.

96

Кушлев-джуниър

преди 13 години

И аз ще си дам не девет , ами и десет-петнайсет бона ..........Като нямя , кой да ми каже нещо !