13

Анонимен

преди 13 години

това защото не мислят за детето - а за себе си - ей това е, дай да настроиваме децата срещу създателите им - за да ни е угодно на нас

12

Салахадин

преди 13 години

До *** Хей, палавнице такава и немирница на батко:)

11

до 4

преди 13 години

абсолютно си прав - какво чуждестранно решение - като бащата не е присъствал въобще на тея дела - сигурно въобще не е знаел - и отново стоим и гледаме сеир и тръгедия - отдел Закрила на детето - пак нищо не са направили - но всеки месец си мушкат в банкомата картата и си теглят парите. Жалко за детето. А родителите - не са наред - може ли да стигат до там - да са обект на обсъждане? Какво следва за БГ съд - нищо, просто ще потвърди решението на английския съд... 04548

10

Една от Евите

преди 13 години

До СалахадинХей, сексист такъв! :)))))))))))

9

баба Вуна

преди 13 години

Приятеля те тези *** много неща не проумяват .Такива абсурдни съдебни решения на нашият Дълбокоуважаван от боществото Съд няма и в щатите,а те са известни с грешките си да вкарват в затвора невинни хора.Няма Съд в която и да е държава в който да няма корупция.

8

Чайника

преди 13 години

Правилно номер 1!!! С това Соломоново решение ще се разбере самата истина! И преди да цъкате минуси на колегата се замислете върху това което е написал защото същото нещо е описано в Библиятя!!!

7

-

преди 13 години

Що за ***, да си докарат детето до нервна криза! Явно нито единия, нито другия действат в негов интерес, а са се самозабравили тотално в някаква нелепа съдебна война.

6

Жоро

преди 13 години

Тази се напъва не защото и е мило детето,а защото очаква помощи в Англия. *** като нея има под път и над път .

5

Салахадин

преди 13 години

Пак ли майка к**ва ,която се сеща в последния момент за детето си!Колеги мъже гледайте като се жените.*** бол.Такива като нас свестни,малко!!

4

Анонимен

преди 13 години

Решението, взето от чуждестраннен съд няма никаква валидност, защото и тримата( баща, майка, дете) са си български граждани! И това ли не проумяват нашите власти?

3

Анонимен

преди 13 години

И това ми било новина..ами пишете кой се скарал с жена си ,че не му сготвила

2

Анонимен

преди 13 години

Тази майка баси **рвата...Съдът закакво ли е издал забрана да си вижда детето..Макър и временна...Май не е за хубаво..

1

идея

преди 13 години

да разделят детето на две!