188

До 213

преди 13 години

НЯМА ГО НИКЪДЕ В ИНТЕРНЕТ КРИЕСЕ ВСИЧКО ,В НОВИНИТЕ ПО НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИИ КАЗАХА ЛИ НЕЩО ИЛИ И ТАМ КРИЯТ.В БЪЛГАРИЯ МАЙ ВЕЧЕ Е МНОГО СТРАШНО ЧОВЕК ДА ЖИВЕЕ СТРАШНО Е И ЗА НАШИТЕ ДЕЦА ,ДОКАТО ИМАМЕ ПРЕМИЕР МАФИОТ И КОМУНИСТ КОЙТО МОЖЕ ФИЗИЧЕСКИ ДА ЕЛИМИНИРА СВОИТЕ ОПОНЕНТИ И ДА ГИ ЗАЛИЧАВА.НЯМА ШЕНГЕН ЗАЩОТО ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ГИ НЯМА МИЛИ ДРУГАРЧЕТА,СЪБУДЕТЕ СЕ ...ИНАЧЕ СТЕ ЖАЛКИ В ОЧИТЕ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ И ОЩЕ ЩЕ НИ ПОДРИТВАТ.

187

PENE

преди 13 години

Дълбоко вярвам , че Искрето е КОРУМПИРАНА ! ! !Легенди се носят за това как е била ЕДИНСТВЕН нотариус и какви измами са правени с нейният печат на нотариус ! Колко душици е изгорила ! Сещам се също , че нейна фирма смени дограмата на всички сгради на Парламента !А и само като я видя да запълва с телесата си целият екран на телевизорът ми , ми идва да го счупя ! *** !А и каква арогантност само ! ! !Чак защви , че нямало да се обяснява !Егати наглостта !

186

къде е

преди 13 години

аз лично го видях документа по канал 3 отблизо , но някой знае ли някъде в нета да е публикуван или много яко го крият нещо

185

до 203

преди 13 години

Никога не съм писал постове с повече от 500 знака. Ама утре ще напиша за моя град как Я.Я. тоооооооооооооооочно организира всичко на последните избори. Ако не ме баннат де:) Ама ще го направя с имена и факти.

184

Смех :)

преди 13 години

Янето - българският забраванко. Забрави, че преди няколко месеца се ожени, ами на пресконференцията още нарича жена си "приятелката ми". :)))))Почнаха да се объркват в собствените си манипулации.

183

ВОТ

преди 13 години

182

Анонимен

преди 13 години

Елементарна проверка - или се доказва,че документът е фалшив - А ТОВА НЕ Е СЛОЖНО - проверяват се подписи, имота , банковите транзакцииилиза пореден път една престъпна група използва медиите за да потулва ПИСМЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, на които една СВОБОДНА прокуратура трябва да реагира.Но не реагира - това означава само едно -безправие за нашите.

181

Терапевт ::

преди 13 години

Свръхзатлъстяването води до многобройни физически* и психически* смущения*. Нормалното* е тя самата да се погрижи за здравето* и вида* си сериозно*. Казвам го без всякаква нотка на опит за обида или присмех.

180

АНОНИМЕН

преди 13 години

Не ме интерисуват отговорите на Фидосова, Кидосова или Пидосова, това е едно невероятно тъпо туловище попаднало на народна ясла-хранилка, една крайно некадърна юристка - нотариус по стечение на обстоятелства навярно с платен прием. Това *** има наглостта да се прави на Дева Мария, но както тя, така и всички от ГЕРБ си проличаха как озурпираха властта за лични нужди. Вярвах и гласувах за тях, но сега си оттеглям доверието в знак на протест, че докараха народа до просешка тояга !

179

ГДХ

преди 13 години

ДОКУМЕНТА ГО ДАВАХА ПО КАНАЛ 3 А В ИНТЕРНЕТ СТРАХ НИКОЙ НЕ ГО ПОКАЗВА,ПАК ЛИ ПОЛУЧИХТЕ ПОРЪЧКА ОТ ГОСПОДАРЯ СИ /МАФИОТА БОРИСОВ.

178

Аз

преди 13 години

На мен по ми прилича на баронеса Мюнхаузен.

177

Анонимен

преди 13 години

Всички които са имали вземане даване с яне янев знаят ,че това е най-големия лъжец и далавераджия.Сега трактора му плаща и момчето отново действа.

176

Безпристрастен

преди 13 години

До 164Искам да имам твоят оптимизъм,но доста съм живял и видял,което не ми позволява да бъда с твоите "розови очила".Приеми един съвет:Не позволявай да те манипулират.

175

ДО 197

преди 13 години

ЩЕ ДА Е БОЛНА *** ТАЗИ ЯДЕ И *** ПО ЕДНА КОФА ЛАЙАЯНЕ ДАВАЙ РАЗБИЙ КОМУНИСТИТЕ И МАФИОТИТЕ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ГЕРБ/

174

Анонимен

преди 13 години

=

173

Охранител

преди 13 години

Не мисля, че е болна. По - скоро е лакома и алчна!

172

harakiri

преди 13 години

българия ще влезе в шенген, когато европейците видят, че за населението на територията на българия не е важно кой с кого си ляга, а какви ценности изповядва! манталитетът си е бай ганьовски и се толерира глупостта и невежеството. образованието не означава вече нищо за повечето хора и държавата няма никакъв ценз пред света. дават все още пари, понеже има собственост, която може да се вземе чрез кредити.

171

Анонимен

преди 13 години

Стига с тази Федосова бе ***!! Е кво да направи, че е дебела!!! Да се самоубие ли? Как може да сте толкова долни гадини ми кажете!!! Ако утре вашите жени имат нарушена обмяна на веществата и някой ги нарича "***" вие как ще се чувствате????.Ама наистина сте долна *** , мръсни ***!!От вас разбирам, че някой да е болен е престъпление!! Ей затова ви мразя- в името на парите сте готови на всичко!

170

Нели

преди 13 години

абе щом Фидосова ще ми оправя живота заа----би

169

harakiri

преди 13 години

много интересно, ако на титан е правена данъчна проверка, то този договор със сигурност е проверен също, би трябвало да има насрещна проверка. все пак са по ддс. и ако е имало такава, как плащането е било покрито?! или данъчния е спал, или са му затворили очите спряма фидосова. че тая няма да си признае, няма, но тези от титан да кажат. има си сч. книга и т.н. но кой ли го интересува, вече за никого не е чудно каква мафия е на върха и в парламента! всички са в меда!