359

inna

преди 13 години

Я си стойте там по-добре! И без това сте налазили навсякъде по София...та едва се диша от вас! А иначе-простотията на българския народ наистина няма граници- защото идва от...село!

358

КALT

преди 13 години

Няма да доЙдим, защото акнето е зла участ за нас, зрителите на порно. Огледалце, огледалце я кажи? Krucifix.

357

Х

преди 13 години

*** народ. В замяна на това много болен. Но, компенсираме с необразованост. Какво "щастие", че имаме психично болни депутати! Но, не губете надежда, ще се управим, защото ни управят ***!

356

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Съобщение на пресцентъра на МВР: - предупреждаваме населението, че опасна, въоръжена рецидивистка е на свобода. Отличителни белези:- видима възраст - около и малко над 100-те- отличителни белези - червена отвътре и от вън с маниакална жажда за власт- любими похвати - взривява църкви, влакови композиции, извършва диверсии, саботажи, наемни убийства, краде кашкавал от мандрите...

355

МИТКО

преди 13 години

СБЪРКАНА,НЕЩАСТНА ДЪРЖАВА.... НАРОД БЕЗ ВЯРА,ЦЕННОСТИ,ВОЛЯ И ДОСТОЙНСТВО!! БЪЛГАРИЯ........

354

Анонимен

преди 13 години

Внимавайте, че Бойко ще извади бухалката от килера и ще свика ветераните от 1-ва, рекетьорка бригада на СИК, и тагава ще видите, кой е кум, кой е сват.

353

смях

преди 13 години

На снимката :Тримата ***,но не по Д.Донев

352

Нострадамус

преди 13 години

Че той танковете ги вика човек от родата на Младенов:)) Този дето сега е външен министър:)))))))))) Да ва имам в простите гербери:) Поне четете малко бре! По-малко глупости ще пишете:)

351

реалист

преди 13 години

България е малка и красива страна! НО С ИСКЛЮЧИТЕЛНО *** АМА МНОГО *** НАРОД!!!

350

буба

преди 13 години

Това са темите, които тия 240маймуни трабва да обсъждат:1. Смъртта на 4 годишно дете и здравеопазването като цяло2. Инфлация3. Съдебна система4. Социална политика и нищоправенето на това министерство5. Глобите със задна дата, за стикерите по колите - 800хил автомобила ще платят по 50лв. за несъществуваща европейска директива!!!

349

Анонимен

преди 13 години

Станишев щете шляпат по дупето товали искаш палавнико червен Искамте с червени прашки

348

кл

преди 13 години

от къде танкове ве сестро,виж че орудието им е увиснало

347

tereza

преди 13 години

Komunisti ,ne vikaite pak tankovete da doidat

346

селянин

преди 13 години

явно пак трябва да дойдем от селата да ви оправаме ***

345

Анонимен

преди 13 години

това си е чист Хомонистически сайт айде останете със здраве

344

Бай Гошо

преди 13 години

Само така Станишев!!!! Време е пожарникари, физкултурници, и даскалки по руски да се махат!!!! Ние ще победим!!! Да живей, живей труда!!!!

343

кл

преди 13 години

айде бе отворковци ,айде пред парламента

342

контрабандист

преди 13 години

Че върви де! Какво чакаш! Идни десет душе така се организираха от Фейсбук в защита на правителството:))) Нали ги помниш:)))

341

ядосан-българин

преди 13 години

с теб съм приятелю 355-ти нека всички се обединим срещу тези престъпници мафиоти ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

340

Василев

преди 13 години

Гербери внимавайте като излезнем на барикадата срещу червените бабички(Гоце и компания)!!!Много са долни , първо ще започнат да Ви бият на чувства,после като видят че не поддавате ще започнат с мръсните номера,накрая ще започнат със саботажи и разпалване на омраза между хората.Този кокал където са го захапали 20г. няма да го дадат без да ги разтърсим малко.Колкото са подмолни толкова са и страхливи ,не забравяйте че са потомци на крадци,шумкари,горски разбойници!!!Да смажем синьо-червената ***