296

самоеб

преди 13 години

РЪЦАПРЪЦААААА БАТЕЕЕ

295

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

Бойко ти си ...Като хипопотам бре! До гушата във кал и фекаий и пак със зинала уста!Твойте ДУПЕДАТИ лобират, лъжат, мажат, един заплашаваше журналисти, друг е престъпник и беше фалшифицирал уж подписа ти (Емил Димитров от СО), приемате лобистки закони и са НЕКЪДЪРНИ!А ти пак приказваш?!Няма ли кой да му се изс.ре в голямата уста комунистическа?!Икономиката Тикво, икономиката е важна! Не твоите полицейщини!

294

Анонимен

преди 13 години

Това по принцип не е така.

293

c c xcb xb

преди 13 години

До всички подкрепящи ББ, и какво се промени по време на управлението му ???

292

Спонги

преди 13 години

Дим Дуков, на кого ще се дупиш наесен? Нали знаеш, че това правителство си отива. народът забавя, но не забравя.

291

Василев

преди 13 години

Янке що не отидиш при Слави Трифонов, и да направиш един бардак с мъжки.....!Ще сте си лика прелика!!!

290

Анонимен

преди 13 години

'Бойко: Основната цел е да ме скарат с партията ми'".. край на цитата. И какво излиза ? -От едната страна са хората уличени в конрабанда, каналджийство, корупция и корупциони практики, а от другата ББ. Тия от ГЕРБ съвсем се объркаха. А за останалите,ЧЕСТИТО....Олиото гони 5 лв. Искат увеличение на цените на тока, доходите са замразени. Как да не ги признаеш за велики.

289

Васдилев

преди 13 години

Не ти излезна късмета Янке!Щеше да си връткаш дупето между два ...!

288

Анонимен

преди 13 години

Радвам се че ГЕРБ ще бъде последното комунистическо правителство в България. Дано най-после дойде някой честен и ГРАМОТЕН мъж, но не бивша мутра и не бивш лакей на Тодор Живков, та да настъпят и за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД светли дни. Това, което гледаме в момента е сапунка, тетатър, режисиран от ДС-генералите. Именно те дърпат конците на смешната марионетка ББ и когато рейтингът му започне да пада, показват на празноглавието и другата смешна марионетка СС. Пълен ЦИРК, братя и сестри БЪЛГАРИ.

287

ъ2

преди 13 години

По принцип глупавият човек обича да смята останалите за по прости от него

286

И К

преди 13 години

НА ЯНЕ МУ ПОДХОЖДА СЕРГЕЙ НА ЕДИН"ЛЯВ"БРЯГ СА.

285

:))

преди 13 години

Pak shte glasuvame za Gerb!!

284

Василев

преди 13 години

Всички червени и сини *** ще умирате бавно , безславно без история и без електорат!!!

283

Анонимен

преди 13 години

Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава!Да забравя край свой роден,бащина си мила стряхаи тез, що в мен дух свободен,дух за борба завещаха!Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, -тез, що залъкът наеденграбят с благороден начин,

282

Анонимен

преди 13 години

как управлява държавата.С милиционерски похвати.... Какво лошо има службите да подслушват вицепремиери, министри, зам.-министри, шефове на агенции? (...) Аз съм мнителен човек и искам да имам контрол върху техните действия. (...) Който премиер е имал доверие на всичките си министри, рано или късно е бил подвеждан, така че не виждам лошо.С ритуален популизъм. Прекръстване, клетви...Няма лични права за министри и зам.-министри, шефове на агенции или премиер. (...) За разлика от предишни правителства, които слушаха журналисти, случайни граждани и какви ли не ние си контролираме правителството.С методите на ДС.Аз не искам моите министри да правят завери помежду си, да са приятели. Аз искам те да са в напрегнати отношения. Тогава няма как да стане нито контрабанда, нито далавера, просто защото те ще се издадат. Аз не искам да правя такъв колектив, че те да се обичат.С демонстрирана мания за величие.С безцеремонно пренебрегване на законността и гражданските права.С незачитане на човешкото достойнство.С манипулативни внушения, че всички сме подкупни, вредни, престъпници, маскари.И как пък никой от кабинета освен Маргарита Попова не възропта, че не може да бъде подслушван просто защото е министър!ГЕРБ дойдоха на власт заради приказките за промяна, за възстановяване и гарантиране на справедливостта в българското общество. Това е записано в партийната програма. И се превърнаха в това, срещу което обещаваха, че ще се борят. Ваньо Танов не е единственият, прозрял истината. Но виновният за провала не е Цветанов, а Борисов.

281

az

преди 13 години

Ти го плюеш,той мисли,че дъжд го вали!Що е то? Милиционер

280

lp

преди 13 години

Тиквата полудя!!

279

Василев

преди 13 години

Герб са неграмотници...

278

Спонги

преди 13 години

Леле, по нагло изказване никой не може да направи.

277

НЕ Е ВАЖНО

преди 13 години

Напред и нагоре Бойко. Колкото по-малко им обръщаш внимание толкова по-добре.