102

до 121

преди 13 години

Към *** сте тръгнали всички вие,които злобеете срещу децата на България!

101

Анонимен

преди 13 години

това "Погледнете се вие какви сте станали и се молете да не станем като вас!" включва ли и твойте родители или не?

100

Уважаеми родители

преди 13 години

Не е Ян Черни, а е Давид Черни (David Cerny) и е болен човек- той е Уроман или Скатоман, води се на отчет в психиятрията и за това няма шъофъорска книжка.При това положение все е тая къде се е родил! В Чехия, България или Занзибар- лудия си е луд!!!

99

Анонимен

преди 13 години

Изумявам се колко е изпростял и колко се е озлобил народа ни! Погледнете се вие какви сте станали и се молете да не станем като вас!

98

Анонимен

преди 13 години

Чи от да да Знам?

97

Анонимен

преди 13 години

къде ме видя,бре душко? В мечтите си?

96

Анонимен

преди 13 години

долният пост е за господина с коментар 109. Много ми е интересно той каква възвишена личност е :)

95

Анонимен

преди 13 години

"погледнете вие докъде сте стигнали и бъдете сигърни, че "ние-неграмотните" ще стигнем много по-далеч от вас"бате, дай боже, ама като те гледам - адано, адано, ама надали!

94

Анонимен

преди 13 години

А Вие кой бяхте, извинете??

93

Анонимен

преди 13 години

щото душко мама и тате плащат моренцето!

92

Анонимен

преди 13 години

Очевидно тук сте се събрали само хейтъри,които обвиняват учениците и младите поколения, затова че те самите са неграмотни и недоволни от живота си.Честно казано,съжалявам Ви.Вместо да плюете по форумите учениците,погледнете вие докъде сте стигнали и бъдете сигърни, че "ние-неграмотните" ще стигнем много по-далеч от вас!Спирам да пиша тук,защото очевидно няма нормални хора,които да пишат по нормален начин,без обиди.Приятна вечер ви желая!

91

намръщен

преди 13 години

Затова и Ян Черни така ни изобрази. За съжаление.

90

Анонимен

преди 13 години

на батя умното то, дали си "крива" или "права" ракета, Ам Чи тО сиИИ за тебе бре дете! глей само да се не укриви в движение, живота е сурав и курав!!

89

Анонимен

преди 13 години

А на мен не ми пука за Вашето мнение, Господин Никой! Нямам намерение да отвръщам с обиди като вашите,защото може и да съм ученичка, но очевидно съм доста по-израстнала умствено и морално и доста по-възпитана от Вас, за да падам на нивото Ви.

88

намръщен

преди 13 години

За коментар 99Това е най-голямата простотия, която съм чел от 3 часа във всички сайтове. Болната глава обвинява здравата. Пикльовци-неграмотници

87

Валя

преди 13 години

Ще кажеш, че откриват топлата вода...По тази система са университетите в някои части на Европа, не знам за училищата....И кой го измисли, че ваканциите трябва да се съобразяват с летните промоции? Това е смешно...

86

Анонимен

преди 13 години

на сила хубост не ставаааа! ако щете учете, ако щете не учете, мене ми е през ... то за чистачи на улицата винаги ще има работа!заради мен точно ти и останалите няма да се ограмотите, това така ме стресира, че ще си го преместя в другия крачол!че то това е завас не е за мен! баси наглеците!!!

85

Уважаеми родители

преди 13 години

"Ваканции през два месеца, на школо от 1 септември" и после следва..."Работно време- от време на време. Почивен ден- всеки ден!"Ей така ще прогресира България! Нищо лично, ама имам амбиция децата ми да учат в Чехия, защото живеем тук и виждаме, че се учи и се работи! Депутатите бяха на работа на 3.1.2011 и учениците бяха на училище! Това е положението! Няма ли РАБОТА- няма ПРОГРЕС! За учението важи същото! В Бг може да се измисли и някоя друга система, ама първо си я провайте на вашите деца!

84

Анонимен

преди 13 години

Ами преди две години в моето училище идваха ученици от Америка.Когато ги питахме какво учат по математика, те казаха че учат за дискриминанта, а това тук се учи 8ми или 9ти клас, а те го учеха в 12ти.Другото което е , те учат само тяхната си история, а тук учим световна.Ако пък ви кажа и какво е положението през часовете им сигурно няма да ми повярвате.Така,че на тях им е много по-лесно,да.

83

Анонимен

преди 13 години

Имам предвид,че всички слагате учениците под един знаменател: Вие сте ***! А това не е така. Това,че има такива случаи не значи че всички сме такива,сега разбирате ли ме? А относно писането тук, според мен правописа ми най-напред би ви подсказал аз крива ракета ли съм или не.