34

Анонимен

преди 13 години

по един гоуф за перничани да не одат зимата голи.не скиваш ли че целото перник е у софето бе ***

33

Българин

преди 13 години

Не ви ли стана чсно, че всичко е политика.Миналата година Бойко без нищо ей така плати старите борчове на Тец Шумен (5-6 млн. лв.), а сега не.Защо ги плати тогава?Булгарфгаз е държавна, т.е. е подчинена на министъра, а той не взема отношение.и т.н.нищо не е така, както ни го представят, а ние им се вързваме.оставете ги и не се занимавайте стях, така най-бързо ще се отървем от цялата политико-мафиотска вихрушка

32

Перник на 3 морета.

преди 13 години

Така е да! Имах предвид 1.5 милиона "столичани" като цяло. Цяла България налива пари за тяхното благо. Бюджета на София е 5 пъти по голям от на другите градове (на глава), то не бяха метра, не бяха булеварди, не бяха околовръстни и сега като нищо Бойко ще извади от държавните пари(събирани от селяните) и ще погаси дълговете за топлото, за да не мръзнат столичанчетата.

31

Помислете

преди 13 години

Приносът на Вальо-топлото е минимален. Основно е виновна общината и кметовете които я ръководиха последните години. От когато махнаха В.- Топлото задълженията на топлофикация са почти двойни. Това да ви говори нещо? Защо на съд е само той?

30

гого

преди 13 години

ВСИЧКИ ,КОИТО ИСКАТ ТОПЛОФИКАЦИЯ ДА ФАЛИРА СА С НЕПЛАТЕНИ ГОЛЕМИ СМЕТКИ ЗА ПАРНО И МИСЛЯТ ,ЧЕ ЩЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ ,АКО ТОПЛОФИКАЦИЯ ФАЛИРА ,,,!!!СЪД ЗА ВАС И СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ,,,!!!ВПРОЧЕМ ТАКЪВ Е И ЗАКОНА -ФИРМАТА СИ СЪБИРА ДЪЛГОВЕТЕ ЧРЕЗ СЪД КЪМ НЕКОРЕКТНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ !!!

29

до 2

преди 13 години

какво като си платил, да не си платил в аванс?

28

!!!!

преди 13 години

Откъде накъде ще я фалират топлофикация ...!!!! Първо си платете,защото крадете от съседите си -добросъвестните платци ,а ако я фалират- СЪД ЗА ВАС И ЗА ВСИЧКИ С ДЪЛГОВЕ КЪМ ТОПЛОФИКАЦИЯ-И ДА ДОЙДЕ СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ ... !!!!Имам съседи със 7200 лева дълг към парното ,карат 2 коли в семейството им ,но СМЕТКИТЕ НЕ СИ ПЛАЩАТ ...!!!

27

?

преди 13 години

В София шопите са може би 5 %. Останалото е пришълци.Потомците на първите - след 1880 до 1910 г. са кореняците софиянци, другото е наследници на *** дошли след 1944 г./най-гнусната прослойка/ и просто мигранти, каквито и сега продължават да прииждат и да задръстват града/плебей най-общо казано/!

26

българин

преди 13 години

ГОГОВ е за затвора.Той вдига колкото пъти иска цената на ГАЗА и със колкото си иска.Ако има прокуратура, да се заинтересува крадените пари ГОГОВ си пълни собствения джоб или ги дели С ПАРТИЯТА??? Ами ако ги дава на прокуратурата/КРАДЕНИТЕ ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ПАРИ/ Б.Б. беше казал,че цената на газа ще падне ДРАСТИЧНО, ама той ако помни какво е казал и обещавал???!!!

25

56

преди 13 години

Дано това не е парола за рев и да хукнат потребители и производители, да ни надуват главите по медии де що видят микрофон.Ползвателите на парно имат голям проблем. 10% го ползват заедно с преференциите, а останалите 90% плащат якия масраф.

24

555

преди 13 години

До Анонимен !!! Казвам се МИРОСЛАВ ТОДОРОВ. Ако това име ти прилича на турско ела утре в 11: 00 на Руския да си поприказваме

23

УУУУ

преди 13 години

Кметовете в затвора!!! Тиквите в бостана!!!

22

?

преди 13 години

Какво става са една фирма, когато затъне в дълговове и не може да си ги плати?Ами фалира!Не мога да разбера защо до сега това не се е случило с Топлофикация София?Може би криворазбраната социална политика спира неизбежното!Но ако Топл. фалира, ще бъде много по-спокойно и на потребителите, които ще минат тогава на ток и всеки ще знае колко точно ще плати, а не като сега - бощо разпределение и не знам какви си още врътки щото съседа не плаща и т.н.

21

555

преди 13 години

Да, но не спряхте газта в София. Защо в 100 хиляден град като ШУМЕН няма ГАЗ три дена ??? Или ние в ШУМЕН сме хора от втора ръка ??? Тези в Пловдив или Варна да не би да дължат по-малко от 15 млн лв. БУЛГАРГАЗ на съд в СТРАСБУРГ за МОНОПОЛИЗЪМ и ДИСКРИМИНАЦИЯ !!! От ШУМНАЛИЯТА

20

наум

преди 13 години

ми да я продадат като е зле

19

Перник на 3 морета

преди 13 години

Да им спират парното на лигавите шопи, или пак чакат България да им го плати?

18

тетово

преди 13 години

Я. Спомням си ,че Б.Борисов беше казал през лятото,че ще намали тотално цената на ГАЗА. ДА АМА НЕ беше казал П.Бочаров.

17

Анонимен

преди 13 години

Още едно умен столичанин:)) Не ходил по гората:)))) Е па сигурно по вода ходиш:)

16

bg

преди 13 години

vsi4ko sa otkradnali balgarsite zeni sa ot nai visokite

15

Анонимен

преди 13 години

Я съм лесен, но ти квичиш по форумите:) Аз ти се радвам на Ентилекту:)) Кога съм видел умен софиянец:))) Ша са радвям ,а!:)