22

ц ц ц

преди 13 години

но най-лошото е, че тези млади и зелени деца са бъдещето на България... направо не знам накъде са тръгнали...

21

Анонимен

преди 13 години

Всичко е по план. Хора без ценностна система се манипулират по- лесно.

20

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Ако искат и въобще да не ходят на училище! Никой да не ги спира,но нямат право да пречат на хората които се опитват да се развиват и да бъдат полезни на себе си и околните!!!

19

Ти пък,

преди 13 години

Ми че ние не сме излизали от комунизма, бе човек, нормално е да ти намирисва, то направо си вони, ако питаш мен))) Стига офтопик.

18

))

преди 13 години

Пука им на тях за мизерията!)) Те искат всичко и веднага. По възможност без да си мръднат пръста. На това ги възпитава обществото ни още от раждането им, на това че няма нужда да учиш, няма нужда да работиш, стига да си нахален и нагъл до безобразие и да мачкаш слабите...

17

родител

преди 13 години

За съжаление, отсъствията не ги плашат, защото най-накрая пак им ги извиняват.

16

inatut

преди 13 години

Ако може сега някой да ме върне на училище... ех... няма да излизам във ваканция и 6 месеца.... ще разберат децата, че най-хубавото време е в училище, а не извън него.. но ще бъде късно.. жалко..

15

до 12-ти

преди 13 години

то така ще стане... намирисва ми на комунизъм...

14

Бичкия до 10

преди 13 години

Май и ти си от протестиращите, м?Като ти гледам правописа, доста часове ще да си пропуснал(а)...

13

1234

преди 13 години

Ето мили хора криворазбраната демокрация. Много ме съмнява , че тези деца получават някакво възпитание от родителите си. А има от къде да вземат пример- показните МВР акции.

12

до Десети,

преди 13 години

не думай, че ако наистина бяха Омрели бабичките с преговорите, сега щяха да се въртЪт в гробовете... Напротив, пич, "учениците" са загинали, освен, разбира се, ако някой не яхне протеста им...

11

ц ц ц

преди 13 години

бе тия келемета нямат мозък... възможно ли е на фона на цялата мизерия в тая държава некви нарко - чалга недоносчета да се гаврят с търпението на цялото общество? НЕДОПУСТИМО!!! Това не е техното демокрация а анархия.. да ги изключват и тва е...

10

Анонимен

преди 13 години

Евалата. Омряха бабичките дето ги залъгват с преговори. Браво на новото поколение. Искат и ще получат :)

9

!

преди 13 години

Онзи ден пътувах с един протестиращ... Оплакваше се, че щели да учат на Бъдни вечер... Когато му обясниха, че Бъдни вечер е на 24-ти, а неговата ваканция почва на 23-ти, се сконфузи и стана ясно, че не знае на коя дата е Бъдни вечер... Защо няма наказани родители на непълнолетните и малолетни хулигани?След като си излязъл да защитаваш своите "граждански демократични права", ще трябва да спазваш и гражданските си задължения - тоест да не трошиш имущество, което е на всички останали граждани.

8

учен

преди 13 години

Преди 20 год. учихме и в съботите , а сега даскалите ги молят да се запишат поне в училище за да не закрият класа , и им пишат 3-ки дири и като отсъстват от час!!!

7

Анонимен

преди 13 години

Да ги изхвърлят от училище сега, щом искат да си почиват. После ще ровят по кофите цял живот, ама явно за друго не стават.

6

Джон

преди 13 години

В Тиквария всичко е възможно

5

Анонимен

преди 13 години

А шамари не искат ли?

4

dok

преди 13 години

Ами като толкова им е тежко да учат-да не ходят на училище.От метачи,копачи ,доячи и пр. винаги има нужда,а образование не трябва.И държавата,и родителите ще спестят доста пари.

3

vini

преди 13 години

Това ли е младежта на страната която руши.Щом родителите на тези деца не могат да ги спрат пишете им отсъствия от там държавата не трябва да изплаща и детски.