456

Анонимен

преди 13 години

457Доплатения драскач на БСП. Пасивното политбюрозове драскача да сваля чейнето и да си ляга, утре навършва 90 години. Да се пази за изборите, че електорат не остана......

455

тото

преди 13 години

И кога ме чу да мрънкам? Попитах няколко неща, а такива като теб бягат от отговорите като дявол от тамян. Искам да си тръгна от тоя свят сигурен за бъдещето на децата ми, че не ги "ограмотяват" комунисти, че има възмездие за съсипаните години, моите и на родителите ми... На тебе ако не ти пука, проблема е твой. Царе сте в плюенето, криенето и краденето. Толкова си можете, не ви се сърдим. Ама поне стига сте ни правили за срам като нация!

454

Анонимен

преди 13 години

Сигурно заради количествените натрупвания постваш един и същи текст няколко пъти? А, другарю?

453

Анонимен

преди 13 години

456 за БеСеПе ли говориш, че от 20 год. управляваха.... аманещо последната година, много изтъняха, няма порциики нещо..... И сега ЦЦ, ББ и народа им е крив....Мухахахахахах

452

тото

преди 13 години

Маминка ме вика да ми чете приказка.

451

Анонимен

преди 13 години

Гейберист да се чете като синоним на ***, *** човек в тълковния речник. И най-вече крадлив!

450

КЕФ

преди 13 години

ЦВЕТАНОВ МЕ КЕФИ НА МАХ ЗА ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ СОПОЛИ ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ

449

тото

преди 13 години

Само до толкова ли ти стига въображението, другарю? Не така, можеш и по-добре. Тоя номер с краденето ви го знаеме. Дай нещо ново.

448

Анонимен

преди 13 години

при комунистите, количествените натрупвания, преминават в качествени разрушения. Те са хора, които мислят само колективно. При тях не е разрешено развитие на личността, а само развитие на колектива, което е равно на живота на едно стадо. Така че колкото повече се увеличава едно комунистическо стадо, толкова става по голяма изпотъпканат и опасана площ. И дори някой случайно оцелял по-мъдър да се провикне, че за пасене вече не остава, веднага го дават на вълците за да не разваля колективната дисциплина. Така е и с една комунистическа държава - колективна дисциплина и всичко изпапкано.

447

Анонимен

преди 13 години

А бе, льольо! Цяла вечер хората те ограмотяват! Даже статии копират за да може да четеш, да се научиш! Дето се вика, да не си тръгнеш от тоя свят *** и неук. А от тебе само мрънкане, оплакване и неблагодарност!*** това може да очакваш от Гейберите, нищо друго!

446

Анонимен

преди 13 години

Що му се връзваш на платения драскач на БСП, минавай в нелегалност, по интересно е.... И не може да разбере от де му идва и колко са, само брой палците у дупето си... демек -

445

тото

преди 13 години

Шей полицайчето, не ми кради ника!

444

Анонимен

преди 13 години

Този се оплете вече в лъжите си . Мътна му е работата на дон ЦЕЦИ

443

до 425

преди 13 години

НЕ ГОТИН АЗ БЯХ ЗАД ЯНЕТО И СЕРГЕЙЧО А ЗАБРАВИХ И ЗАД *** НАТОПОРЧЕН ТИ А ПОСЛЕ СЕ РОДИ ТИ ЖАЛКО ЧЕ СЕ ПРЪКНА КОМУНИСТ

442

тото

преди 13 години

леле, липсват ми Спонги, КК, странжата... с тях поне можеше да си лафиш смислени работи, тука тая вечер на смяна сте останали само изтърсаците от БКП-то...

441

Анонимен

преди 13 години

bg се сдоби с брилянтна информация от външни източници откъде са демонстрираните пари на вътрешния министър Цветан Цветанов, който обяви, че са от консултантски услуги, свързани със сигурността. Цветанов е взел пари от ПОЛИТИЧЕСКА фондация на десницата в Бавария, Германия Фондация Ханс Зайдел. След като на вътрешния министър му се наложи да отговаря откъде притежава пари, които не отговарят на статуса му и заплатата му, той даде своето обяснение, че е извършвал консултантска дейност по европейско право, свързана със сигурността на страната и дали е сигурно да се инвестира в България.Цветанов по никакъв начин не каза обаче на кого е давал тези консултантски услуги и какви пари е получил за тях.Високопоставени външни източници на afera.bg информираха, че парите на Цветан Цветанов са дошли от Баварската фондация Ханс Зайдел.Това е политическа фондация, свързана с десницата на Бавария, Германия. Наскоро Цветанов бе в Германия и именно благодарение на тази фондация изигра сценката и упражнението с Юрген Рот, който се появява винаги като кукла на конци. Тогава Юрген Рот дори каза нещо нечувано че Европа подкрепяла Цветанов, а не Борисов.В оправданията си Цветанов каза, че той бил консултирал дали в България е сигурно да се инвестира.Като каква се явява една политическа фондация, която на практика купува Цветан Цветанов чрез консултантски услуги? И какво има общо тя с бизнес-инвестициите?Цветанов в Германия покани и Юрген Рот като му демонстрира, че ще го пази за да не му се случило нещо тук, като че ли някой е хукнал у нас да се занимава с него. И изигра сценария, че уж, случайно се е срещнал с Юрген Рот в Германия, но той изслушвал разследващите журналисти.Сега на Цецко Вътрешния ще му се наложи да даде обяснения и за това какъв ангажимент е поел пред фондацията Ханс Зайдел, впрочем фондация, свързвана с немските спецслужби, за което е получил мангизи.Ами ако фондацията Ханс Зайдел просто го спасява да му оправдае парите, които идват от другаде?

440

Надим Генджев

преди 13 години

Инш АЛААХ. Може и да го обрежеме даже.

439

тото

преди 13 години

Щото ако нямаш, се моли да не те погне мафията, яню, гоце, станишеф... Ще те набутат в пандиза за няма нищо... пази си фактурите, иначе, дупе да ти е яко.

438

тото

преди 13 години

А ти имаш ли?

437

До тото

преди 13 години

ЦЦ не ака, защото няма фактура за тоалетна хартия!