105

Анонимен

преди 13 години

Домашна наденица - продукти:6кг свинско месо по 6лв/кг = 36,0 лв 3кг телешко месо по 8лв/кг = 24,0 лв1кг сланина по 3лв/кг = 3 лв 2% подправки - за2лв . 65лв до тук.Смилам продуктите в машинката за кайма, купувам черва за пълнене, напълня ги с каймата, да ги сложа да съхнат на простора на терасата и след 20 дена са готови. Трудът не го смятам,защото това го права в неделя докато си почивам.Така за 65 лв получавам 5 кг наденица вкусна, без всякакви халосии.

104

da be da...

преди 13 години

,,dupeta,, v lukankata nqma,nikakvi izrezki ne se slagat v produktite,izmama e absoliutno nevazmojna,vsi4ko e mnogo krasivo,i po4etenno,sveta e idealen....teq ni vzemat za meze ,tva e celata rabota

103

кака Пенка

преди 13 години

Верно ли е, че в Дупница обичали да *** много дупета.....в салама разбира се

102

Real Info

преди 13 години

Колко струват пера, кокали, черва, четина, копита, рога и подобни на пазара?Дайте реални цифри. Колко е ГМО соя на кило, а Е-тата, а целулозата, а талка, а ...

101

do f.p.

преди 13 години

poznavam 4ovek koito rabote6e v fabrika za vino specialno za vinoto moga da ti kaja ot kakvo e, voda-spirt-himiq drugo nqma

100

до 97

преди 13 години

Е,добро утро.Добре че ни каза ти че иначе нямаше да се сетим,че от евтините работи се печели повече.Това и ние го знаем,но защо трябва да се стига до там.

99

phxoahxoa

преди 13 години

dupeta v lukankata nqma. a koi kupuva lukanka ? na men ne sami pla6tali zaplatata ot mart mesec dali si kupuvam lukanka ? awe tiq da zemat da gi zatvorat v zatvora vsichki da vidqt tam razshirqvane na dupeta

98

Ем бий ем пий

преди 13 години

Дупетата повишават рейтинга на тиквата.

97

Винетка Винеткова

преди 13 години

Държавата са хората, живеещи в нея и територията, която заемат.Принципно и държавата ни беше хубава, и хората бяха свестни.много винетки, много нещо.

96

Анонимен

преди 13 години

Отидете в Белла-Добрич да видите там от какво се правят луканките и другите скъпи салами.От гадни изрезки месо внос от ЕС и всякакви видове Е-та и химикали !Да ви е сладко по 20 лв. за кг.,при себестойност 5лв. на кг.!

95

valenty

преди 13 години

Ще ядем *** и занапред, защото от качествени продуктине се генерира такава печалба, каквато се генерира от евтините сурвини като карантия,сухожилия,кожи и др. Ще го призведат по за 2-3 лв за кг. и ще го пробутат в магазините за 5-6 че и повече. Самите търговци избягват качествените храни, защото не могат да изкарат добра печалба.

94

Случаен

преди 13 години

Една фирма да отнесе калая, ама подобаващо, та да държи влага на останалите. Това трябва да стане. Но както винаги в БГ няма да има последствия. Административно наказание, глоба до 3000лв и после пак *** и отрови по магазините.КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА, АЛОООО, УПРАВНИЦИТЕ?Или пак ще вземете малко рушвет и до следващият път?

93

f.p.

преди 13 години

Подозирам че ракиите също се правят от ***, но наистина не знам. Не познавам работещи в такива производства. Mad Butcher обясни за месните продукти.Затова се чудех дали няма някой тук от Синхронинвест или някоя друга голяма фирма за алкохол? Да каже какво се слага в тези ракии и вина?

92

до >>>>&

преди 13 години

Има много микробиолози в България.А консумативите не са скъпи.Доказуемо е.

91

ФАНДЕМ

преди 13 години

Тоя балък кирил вътев от къде на къде е председател на асоциацията на месопреработвателите!?нали именно ТАНДЕМ не получиха разрешение от руските ветеринарни служби да изнасят в РУСИЯ!! Защо ли?!

90

milena74_rr

преди 13 години

haha dupetata

89

Анонимен

преди 13 години

"Абсурдно е изрезки от колбаси да се влагат в скъпи салами", обяви Кирил Вътев - РАЗБИРА СЕ ЧЕ Е АБСУРДНО ако саламите се произвеждат в някоя друга държава. В Абсурдистан такива неща са нормални, не са абсурдни !! мерете си приказките ей !

88

казанджията

преди 13 години

И от *** става. Правил съм и с *** материал с круша. Бухаш захар и се кефиш.

87

Истини

преди 13 години

И боят започна!Бизнеса срещу бившите бизнесмени и сегашни политици.Не се стесирайте... всички знаем за смлените пера, смлените кости, изсушените черва, смляната свинска четина, копита, ГМО соя, Е-тата и т.н., и т.н.Нали лошата храна е основната причина България да е с най-болно население в ЕС.

86

1111

преди 13 години

Има една фирма в Пловдив , казва се " ЕЛКО " преди време ги бяха хванали с онова 20-30 годишно месо , което те внасяха . И сега май продължават с подобен внос. И като ги хванаха тогава, какво им сториха ? Н И Щ О !!!!!!!. Сега се говори , че един от собствениците на тази фирма си е купил САМОЛЕТ и май е вярно . И това е публична тайна , но какво не прави многото пара .