266

Ю2

преди 13 години

Възхитен съм от ГЕРБ и Б. Борисов. Дори в Израел и Япония не са се случвали оставки за подобни неща.Никой свестен човек няма да отрече. Дори ми се струва, че малко са пресилени оставките на Л. Иванов и сега тази на Геновева. Станишев щеше да ги искара най-отговорните и чесно изпълняващи "дългаси" д. служители и щеше да ги защитава цялата партия, както сме се нагледали на такива наглости половин век и сега го виждаме във форумите бойните отряди на "партията". Не съм гербажия, а много по надясно.

265

Калин

преди 13 години

болшевишките номера в тази страна продължават!колосални средства се източват, задължения се укриват!инвестициите само се водят за инвестиции .. да намалели са .. но до колко и тези от последната година са реални.. кой знае .. / то се се знае де/ предстоящото увеличение на вноски ..такси налози.. ще отидат за покриване на злоупотреби, нерегламентирани харчове и прочие!Кризата те първа ще удари и ще заболи яко гърбавите *** и позитанците!

264

До тиквата

преди 13 години

Но остава в депутат и Шеф на жени-герб (това пък каква простотия е ). Явно за там морала и стига. Няма такъв смях.

263

ПИНОЧЕТ

преди 13 години

Истината е,че от към щаба на "Бат"ви Бойко почва все по- силно да мирише на руски партенки...

262

УУУ

преди 13 години

А борисов няколко дни се ослушваше каква е реакцията в обществото и накрая яхна ПР-вълната и се прави на справедлив. По-нагли от герб не са ни управлявали.

261

Калин

преди 13 години

бойко.. покани гоце на виенски бал.. и дори ръка му целуна а може и други части!

260

До КАЛИНЧО

преди 13 години

АБЕ,МОМЧЕ!От 14.00 часа се занимаваш с глупотерии в тоя форум!За тебе момичета няма ли???ЕЙ,съсипваш си МЛАДИНИТЕ с ъс стоенето пред компа!!!

259

Калин

преди 13 години

бюджета е в такова балонно състояние, че ще гръмне с звук и мирис!обесняват как цъфти, как ще вкарат дефицита в рамки и какви ли не масовки за пред популацията!харесали са си едната скала - приходите .. тръгнали със сеири!а какво правим с пасивите!укритите задължения с командно административни мерки не може да ги прекриваш!това орязване на разходите мъгли та дрънчи!

258

ПИНОЧЕТ до БОЙКО

преди 13 години

Ей, мухъл, хората не те избраха, за да се прегръщаш с доносника от Сирищник! Бих казал, хак да им е на тия дето ти повярваха, но ще се въздържа - щото ни е хак на всички. Мама му стара, няма да му дойде акъл на тоя народ и това си е.

257

CNN

преди 13 години

Благодаря! То се подразбира...

256

Калин

преди 13 години

какво разузнаване бе .. хаха, далавераджии с едни сметки в чужбина!едни врътки с външнотърговските дружества, айде стига с тая милиционерска риторика :)

255

МЕГИ

преди 13 години

В момента само политика Костов осъзнава на държавническо ниво какво се случва в БГ... Предупреждаваше и за Виденов...и за Симеон... и за Тройната коалиция..., а за Доган казваше,че е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ...Обаче българският народ е заспала кокошка, вика, скача по митинги пет-шест дни, а после се надупва да го клатят няколко години...Докато не се вземе насилствено ограбеното от олигарсите, нищо няма да стане. Така че, за Доган е абсолютно прав, все отнякъде трябва да се започне...

254

Boss

преди 13 години

E ти толкова я опетни, че накъде повече!

253

Избирателно

преди 13 години

Забрави Борисови и Цветанови

252

ПИНОЧЕТ

преди 13 години

Наистина, докато няма лустрация 20+20 за целия този комуно- ченгесарски ***, и превръщането на закритите училища в затвори, *** ще си ходи все в потури (модел 1879 г.)

251

до Калинчо

преди 13 години

Тия червени компромати нямат нищо общо с истината.Промит ти е яко мозъка щом и първо главно са ти враговеВ цял свят разузнаването е на почит-у нас бива оплювано от разни изтърсаци

250

CNN

преди 13 години

ДругарЕ, гнидите и мръсните *** ЗАМЪРСЯВАЩИ нормална БЪЛГАРИЯ вече над 60 гдини са фамилийте :тодор живкови,бокови, станишеви, филипови, пирински, гагауз-червени, начо .пеко-такови, и тано, велчеви , дойнови и луканови, маркови и сие ))и ТЕХНИТЕ СЛУГИ А всичките заедно - изметът-СЪВЕТСКИТЕ агенти..заради всички тях , България загуби -60 години от РАЗВИТИЕТО си А ако сте по- прогресивните- комунисти -КАКВО ТЪРСИТЕ в ГНИЛИЯ капитализъм ??:: )) Няма по- голяма *** в Българската история -от червената проказа, блато,мръсотия, ***,гнилочФАКТ.. )) НЕГОДНИ сте - за НИЩО..Историята го показа .. )

249

Калин

преди 13 години

И какво искаш да кажеш? проекти са изпълнени ..белите проекти се изплащат!Но това са реализирани проекти от предходни години!Като излизаш с цифри .. излез и кажи колко е % на усвояемост по еврофондовете!За година все още от ЕС поставят диагноза " липса на административен капацитет"! Пенчева може да усвоява с близките си средства за семинари и административни програми!Но ефекта за обществото го нема!

248

Българин

преди 13 години

Че то колко повече може да бъде опетнена партията с правителство, оглавявано от Картофоподобната Тимберица, бандитът с бабешки очилца Дянков и *** Цветанов?Всеки друг народ досега би ги свалил с революция !!!

247

Калин

преди 13 години

знаете ли кой е новият замесник на Дянков - другарката Пенчева с няколко страници в печата за злоупотреби с програми!Същата бабеса е отроче на ДС - комунистическият велможа Борислав Пенчев - кадър на 1-во главно:)Същата тази ще е с ресор работа с европейски институции. Чакайте средства от европрограми!Чакайте ефекта!Ще смъркате мръсотия и ще си плащате!Били различни от предходните ама таратанци!