44

Анонимен

преди 13 години

Гоце ти назначаваш, ама предлага мин съвет. Нали вие си я приехте тази конституция. А сега я четете както ви е удобно. Ясно че тогава не сте мислили че ще седнете на президенсткия стол, но както казва един достоен български мъж: "Гоце, бъди мъж"

43

Хлапето

преди 13 години

Трябва да се гордеем че имаме такъв Президент!

42

Ив.Котев

преди 13 години

Да, ти си Гоце доностника!!!

41

Анонимен

преди 13 години

Браво Иванов. Много добро описание на селския *** на име Гоце

40

ot GERB

преди 13 години

Tuka si e prav PIRVANOV.

39

Главата

преди 13 години

Т.е. ти не си съгласен с изборът на над два милиона българи, затова си позволяваш да плюеш по Гоце, който според Коституцията и според 75,948% от българите, гласували на изборите е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения. И най лошото е, че явно не виждаш нищо нередно в това?!?!

38

Иванов

преди 13 години

Миналата година в Египет пишещият тези редове научи нещо любопитно за българския президент. В града Луксор, където наоколо са пръснати храмове и гробниците на повечето египетски фараони, се явил българският президент Първанов на посещение по покана на египетският президент Хосни Мубарак. Един от местните гидове ми разказа с дълбоко учудване как бил посрещнат Първанов кортежът му бил от 25 автомобила, отпред кола на армията, отзад също, охрана, придружаващи лица цял самолет, пръснат в коли и микробуси. Придружаващите бизнесмени били над 20, отделно от някакви други в делегацията и журналистите. Кое е чудното? Че малко преди Първанов в Луксор на посещение бил френският президент Саркози. Дори преспал в един известен хотел на брега на Нил. Местните били потресени да сравнят как френският президент Саркози се движел без никакви специални кортежи с 3 коли, а българският с над 20 и със затваряне на цели булеварди в Луксор.Любопитно е, че в Луксор и най-простият египтянин е чувал за Франция. И като затворили улиците за Първанов и почнал да се точи кортежът, местните започнали да се питат "Абе, къде е тая държава България, трябва да е по-голяма от Франция, щом за французина нямаше такива кортежи".И двамата президенти посетили гробниците. Саркози придружен от 5-6 души, Първанов от около 30. За Първанов специално била отворена гробницата на фараона Сети I, най-запазената, която не се отваря за туристи въобще, а разни египтолози или хора от Нешънъл Джеографик плащат хиляди долари, за да им я отворят. Не че вътре има кой знае какво просто българският президент бил уважен специално от местния Мубарак който е стар държавник, по години на власт надмина Тодор Живков и много добре знае кой държавен глава от какво се впечатлява. Да кажеш, че Мубарак не уважава Саркози, та не му отваря гробницата на фараона Сети I? Не според манталитета на госта е и кортежът, и изключенията с гробниците".

37

Анонимен

преди 13 години

благодаря за бързия отговор.а как стои въпросът с българската армия и то с такъв важен отдел?това е по важност еднин от първите.след като за министър председател не може да се предлага,чужденец(станишев)как е възможно да се назначава,човек без български чин в контраразузнаването?

36

Ханът

преди 13 години

Всеки знае,че президентът е върховен главнокомандващ.Генерала много си е повярвал.да е някоя чистачка да не знае,ама той се излага в случая.

35

ivan

преди 13 години

bravo PIRVANOV N:1

34

Анонимен

преди 13 години

От ГЕРБ са толкова кухи и некадърни, та няма накъде! Не случайно ББ и ЦЦ реват срещу съда. Не е техната полицейшина.

33

Анонимен

преди 13 години

Спомням си постановката между ПетърСтоянов и Бонев с папката. Тогава от аутсайддер стана първи с 13% от гласовете на хората.+ турците от Бурса. При втория мандат, Иван Костов по приятелски му издигна за опонент столетник, та трябваше да гласувам за Сидеров. Мнението на по голяммата част от българите е ,че е комсомолец, комунист, русофил, антиевропеец, агент и ловец

32

Анонимен

преди 13 години

Не в армията а във флота. И не американски а натовски. Но е по-скоро Командор. В Полския флот винаги са имали такива звания още в соц.време.Командор - подпоручник = капитан трети рангКомандор - поручник = капитан втори рангКомандор = капитан първи ранг

31

Bob

преди 13 години

Аз не плюя институцията, а персонално Гоце, които я представлява.Може би само Азис ще е по-неподходящ от него за президент.

30

до 25

преди 13 години

Тва звание идва от Комодовите острови. Значи първо е Комодор, после Комодски варан и всички останли други влечуги на каквито се превърнахме в китната родина. Съвсем скоро очаквам в АРМИЯТА да за почват с - тъй вярно СЪР.

29

Анонимен

преди 13 години

Ако Гоце е критерий за прозрачност и спазване на правила,то аз НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МОШЕЙНИК И УБИЕЦ В ТАЯ СТРАНА !!!

28

до 25

преди 13 години

Абе, флотското съответствие на бригаден генерал. И то Първанов му връчи пагоните преди 2-3 седмици, дотогава си беше капитан ранг (полковник).

27

Лопатар

преди 13 години

Гоце е много добър стрелец питайте ме мене от раз ме отнесе....

26

Анонимен

преди 13 години

до анонимен! Комодор отговаря на полковник!В армията на САЩ!

25

Анонимен

преди 13 години

Хубав или лош той е избран от повечето българи и искаме или не ще трябва да го търпим и за това плюенето против президента е неуважение към институцията, избирателите, и самите нас. Пишете каквито искате глупости, но само се излагате и излагате България пред света. Крайно време е да почнем да се самоуважаваме и да се гордеем че сме българи, а не някое чергарско племе без минало и настояще. Докато не убедим самите себеси че сме над другите ще ни тъпчат и манипулират. Мислете малко.