136

химна

преди 13 години

Ако някой някъде предавасвоето отечество и слава,ако клетвата за дълг прегази -моята полиция ме пази.БРЕЙЙЙ, ЧЕ ТЕКСТ НА МЯСТО!!!!

135

Оле,следващия моля ?

преди 13 години

Браво Бойко ! Този подход е сасителен и много много нужен. Виж там и с Марио Тагарински как ще я карате,само,че този е по хитър от Лъчо -мозъка.

134

ББ

преди 13 години

Абе какво толкова нападате Лъчо ? А знаете ли за Цанков камък и АЕЦ Белене за 2 гьола колко милиарда са похарчени ?

133

Бай- Ганьо - депутат

преди 13 години

И дацата виждаха,че този е просто момче. Още от самото начало беше ясно, че е не достатъчно образован и си е простичко момчето ! А има още доста. Все пак Алеко е актуален и днес ! Прочетете Бай *** - депутат. ! Всъщнос з а това му викаха Лъчо -мозъка. Резил .Вижте само как се оправдава ! Симпатяга !!!!!!??

132

Д1

преди 13 години

До 142 Абе немога да схвана защо когато от ГЕРБ сгафят винаги опират до Сергей, Доган и т.н. Те нещо общо с ГЕРБ ли имат ?

131

Анонимен

преди 13 години

Браво, само Б.Б. доказа, че няма да толерира корупция и шуробадженачество в партията, парламента и правителството. А от БСП, ДПС и НДСВ могат ли да посочат дори един единствен случай, при който някой техен съпартиец да е принуден от Сер-Гея, Гоце, Доган или Мадридския крадец да си подаде оставка въпреки скандалите на яхти, ловни излети, хора по време на траур и т.н.....

130

Анонимен

преди 13 години

е щом вече Борисов казва, когато материали трябва да се пускат в медията явно натиск "няма" а аз си мислех, че медиите са независими и частни, и властта не им казва кога да пускат и да не пускат материали то не е натиск, то вече е контрол сега разбирам защо се харесват толкова с Берлускони, ит. премиер е пример за контрол над медиите следващата стъпка е направо регулация

129

НФБ

преди 13 години

просто б.б. е усвоил маниера от правешкия селянин и от време на време равтърсва чувалчето с мишоци....който много се надига и хоп му се скроява номер и излита...точно преди да стане член на политбюро на цк на бкп-партиата на правешкия селянин...не напразно б.б. му е бил пазач иму е разтривал ушите...днес цецко събира компромати срещу всеки политик и ги вади в удобен момент!б.б. се подготвя за 30г царуване!

128

Д1

преди 13 години

До 132 И в край на сметка има ли Натиск ? И натиск от ББ има ли, щом той дава разрешения за репортажа ?

127

Анонимен

преди 13 години

Всички сме прехласнати по 'дългата', 'морална', експертно-капацитетна скамейка на ГЕРБ! Самият факт, че го е направил означава, че морала му клони към нула. И нека пак погледнем към обетования западен свят, пресен пример с оставката на Германският президент. А нашия *** ще се изтегли само на заден план и ще си цоца синкурно цял мандат а и сигурно ще продължи да си реди родата, защото мозъците на 95% от управляващите работят в следния режим: Аз съм на власт. Имам 4 години мандат. Дано да ги изкарам. Имам 4 години да уредя себе си и близките си. След мен потоп. Имам само 4 години. Трябва да действам. виждам, че има и по-твърди хора в ГЕРБ, които ще натискат за изритване на този *** и от праламента. Дано успеят!

126

Анонимен

преди 13 години

Циркаджийче, спомняш ли си оная папчица с дублираните подписчета, която даде на Сергей миналата година? Е, т'ва ти беше кариерата. Дотук!

125

Анонимен

преди 13 години

БСП вместо да се засрамят, че въпреки очевидното ограбването на България не се намери нито един от тях, или ДПС, да си подаде оставка, ами лаят. Единствения начин да се спрат наглите "комунисти" е да се избият до един, защото са опасни и вредни за хората и се размножават чрез кражби, измами и убийства като ***.

124

Анонимен

преди 13 години

Дано такива случки да не се забравят след поредната вълна от популизъм, която вероятно ще ни залива след всеки скандал или гаф на правителството...

123

Червената помия

преди 13 години

Жална им майка сега и на журналистите, почнали проверката, и на телевизията...

122

Анонимен

преди 13 години

Йорданка Фандъкова, Лъчезар Иванов, Стоян Мавродиев, Геновева Алексиева, Джема Грозданова - 24-ти МИР София Да поздравим всички от 24-ти МИР в София с "мъдрия" им избор... и следващият път да мислят с главата си!!!

121

Анонимен

преди 13 години

На въпрос дали Лъчезар Иванов е оказвал натиск над журналисти, Борисов каза първо, той не е оказвал натиск. Второ самият журналист ме информира за този натиск и... Прочитане на целия коментар аз го помолих в своя репортаж изрично да напише и да каже, че г-н Иванов се е опитал да окаже натиск, обясни Борисов. Така че не само няма натиск върху медията, точно обратното имат санкцията от моя страна, от най-висшата инстанция на партията и на правителството да пуснат този материал, каза Борисов

120

Анонимен

преди 13 години

От ГЕРБ всички са такива. БГ към дъното отива!!!

119

Анонимен

преди 13 години

Един друг момент пропускаме - защо шефа на митниците е назначил този митничар за началник смяна!? Защо Ваньо Танов също не си подаде оставката, когато е извършил нещо под натиск от зам.-председател на НС и с това е допуснал намеса в неговата работа. Единствения, който може да му изисква е прекия ръководител, а това е министър-председателят и то согласно закона. Ако Ваньо Танов не е бил съгласен да се действа по този начин, какво е направил - да отговори. На него ли ще разчитаме и в бъдеще!?

118

Анонимен

преди 13 години

остава на софрата Л,И,...с едно место по-встрани ...!!! вън от парламента -ТОВА Е ИСТИНАТА !!!

117

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ - пристанът на некадърните комунисти.