141

kggggggg

преди 13 години

ПРЕГОВОРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ БОРИСОФ МАФИОТА СИ МЕНИ МНЕНИЕТО НА ВСЕКИ 2 МИНУТИ,ПАЛЯЧОВЦИ,ОТ КЪДЕ ДА ВЗИМАМЕ ГАЗ СЛЕД КАТО Е КРАЙ С МОСКВА МНОГО СТЕ ЖАЛКИ И СМЕШНИЧКИ ДА НЕ КАЗВАМ МАЛКИ ЧОВЕЧЕТА ПОЧТИ НЕЗАБЕЛИЖИМИ ,ЧЕ И СТАТИИ ПИШИТЕ.КАТО ОТИДЕ В МОСКВА ИМА ДА МЪНКА КАТО УЧЕНИЧКА ТОЗ ДЕБЕЛАК УГОЕНИЯ,АМА СЕГА ПРИКАЗКИ ОТ 1001 НОЩ.ВЯРВАЙТЕ АГЪНЦА,ГОЛЕМИТЕ ДУРЖАВИ ЩЕ ИМ БЛИЖИТЕ ЗАДНИЦИТЕ ДОКАТО ВИ ОПРАВЛЯВАТ ***

140

az

преди 13 години

Не си прав, че няма АЕЦ на загуба. Има - АЕЦ Козлодуй

139

С.

преди 13 години

Не са само журналистите неграмотни. Българското *** още не е слязло от гората, българина още е див горски човек с примитивен и елементарен манталитет. Такива приказки като "не съм заинтересован", "условията не ме удовлетворяват" не са за него - разбира само от "право куме в очи". Най смешното е, че всеки се има за тарикат и гявол и всеки ходи наебан!

138

Колт

преди 13 години

Абе Боко, абе Тикво преди да говориш поне се консултирай със знаещите! България купува газа за 339 долара, Германия за 440. Проблемът обаче е другаде - Германия продава газа на потребителя с 10% надценка, а в БГ-то цената скача двойно от Булгаргаз до крайния потребител. Що е така питай оная марионетка Трайчо. Ама то що ли да го питаш като си знаеш, ама си трайкаш щото и Цецето намазва бая тлъсто от това.

137

планът Маршъл

преди 13 години

Баси и простия пожарникар! Ми нали се ориентира към САЩ! Какво очаква този ***? Естествено, че ще е по-скъпа газта за нас. Нека да му пратят безплатна газ от САЩ, на които услужва с войски, ограбващи Ирак. *** *** ни управляват.

136

eeeee

преди 13 години

За Бургас-Александропулис и аз съм против!Отрежда ни се гадната роля на порт с транзитна връзка за Гърция!Кой печели?- Русия-без такси за Босфора!-Гърция-директен внос за флота им готов за трнцпорт!-Ние-последиците от всякаква техническа грешка или неизправност!За Южен поток съм за!- Захранва редица европейски страни!- Във всички случай печелим!За АЕЦ Белене пак съм за!-Няма АЕЦ на загуба!А Вие си спорете колкото щете за глупости!

135

непукист

преди 13 години

Е, последно ще строим ли Белене или не? Май най добре е да хвърляме зарове,а? А между другото след като се разкри че в ЕРП бяха разкрити злоупотреби. то май токът се вдигна,а? Сега след като има съмненията, че посредниците в преноса на газта ,също са налице злоупотреби, с колко ще е вдигне цената на газзта?

134

krum

преди 13 години

6to ne pro4ete6 ,kolko ot korenite ti sa slavqnski

133

леле-мале

преди 13 години

Сега ,че вкарваме газ от америка-с бонус кукурус и кисело зеле за ракийката ни.Ха наздраве!

132

Койчо

преди 13 години

Учиме се още, учиме се да се пазариме - както се казва: "да преговаряме търговски сделки". А това, че неграмотните скотове журналята разбират под "не съм заинтересован" = "чао", ясно говори колко им е нивото.

131

до Василев

преди 13 години

не тук има само нагли , противни и крадливи комунисти

130

63

преди 13 години

razpolagame s neograni4en potencial ot goveda i dravnici za jalost

129

амон ра

преди 13 години

браво Бойко. първият човек от поне 100 години насам, който се опитва да защити и направи нещо добро за страната ни. колкото и това да ви е неприятно другари ***

128

AZ

преди 13 години

Със семето ми!

127

Анонимен

преди 13 години

evala nie li sme naj bogati da plastame naj mnogo

126

eeeeee

преди 13 години

Дръще петрола далеч от природата защото тя ни носи много повече.Кога най накрая ще разберат, че природата е над всичко за България.Това беше една от главните причини да ни приемат в ЕС !!!Нито ще надминеме индустрията на Германците нито пък Французите.Трябва да знаем с какво разполагаме и да го развиваме.

125

седящиат бик

преди 13 години

До василев- Не, тук има само ***, алчни, продажни, крадливи ***, Сергейове, де *** сари и мадридски крадци

124

нтт

преди 13 години

Ау-у, както е тръгнало, с какво ще се пълнят червените гушки, бе?

123

Анонимен

преди 13 години

С според теб същата анкета зададена при всяко едно управление на когото и да било в билизките 2-3 века назад дали щеше да е по-положителна?

122

Анонимен

преди 13 години

има ли пилот в самолета?