276

комуниста

преди 14 години

кво бе да не би да искате голямата глава да стане президент ФИСКУЛТУРНИКА ЛИ АААААААААА

275

Г

преди 14 години

Ало кУмОниста забрай да кажеш и само дпс защото с тяхните гласове ни го натресоха.

274

комуниста

преди 14 години

да живве Първанов само бсп

273

Г

преди 14 години

Няма как новата партия на Първанов да бъде изкарана на светло при тях всичко се извършва подмолно.В момента сред пенсионерите върви слух,че герб са вкарали в страната един кораб с зигари без бандерол.Явно отгоре се пускат срещу управляващите разни измислени компромати.Те работят на принципа една лъжа повторена 100 пъти става истина.

272

Бухал Славеев

преди 14 години

Първанов тръгна из България, като партизанин!!! Той не е вече Президент! Той е нагъл комунист и доказан агент на ДС! Президенството ми прелича на змийско гнездо! трябва да му се отрежат парите! Да му се дадът толкова, колкото Жельо харчеше! Боже, помагай на България! Чакаме истинския спасител на България и българите! Нека дойде! Изпрати ни го!

271

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

до "Ех Странджа":Ако твоите "братушки" ни продаваха газа с някакви преференции разбирам, нослед като ние плащаме една от най-скъпите цени за газа в Европа, и то без да закъсняваме като Украйна - не виждам защо да го спират.Не забравяй, че руснаците умишлено и целенасочено ни унищожиха икономикатаблагодарение на скъпата газ, но трябвада знаят, че ние не сме Украйна и нямада се подадем...заб. - кОпуваш се пише с "У" неграмотнико...

270

Анонимен

преди 14 години

Тоя освен да мрънка ,мрънка мрънка ....друго не се сещам

269

МЕФИСТО

преди 14 години

Всички са МАСКАРИ

268

Ех Странджа

преди 14 години

А като ти спрат ГАЗА и почнеш да го копуваш от Турция. А тока от тяхната АЕЦ! И чакаш цяла зима газ от Канада!Знаеш ли колко му дреме на Пютин!

267

Георги Герноф

преди 14 години

Този е следващиа президент на 4ервена могила- Пернишко...Ще гласувам за него.

266

Анонимен

преди 14 години

ALO LOSHIYA MATERIAL,VNIMAVAYTE OBAJDAM SE OT CHIKAGO.

265

Кума Лиса

преди 14 години

Що бе, Боце, се косиш? А ти като си водеше кампанията година и половина по-рано, що не плака? Тогава беше добре, нали? Всичко се връща на този свят, Боце. А сега цъкайте минусчета на воля.

264

hasdr

преди 14 години

Що Бойко нещо коментрила ли е?

263

МЪГЛАТА

преди 14 години

ПОЛИТИЦИТЕ ПОЛУЧАВАТ МНОГО ПАРИ ЯВНО ПРИЯТЕЛИТЕ ВИ СА МНОГО

262

r.umen.

преди 14 години

През 2005 - 2008 г. няколко полицаи от Плевен се самоубиха ...Странни самоубийства, нали ?Гоце нещо ще коментира ли или мълчанието при него е злато и сега пак странно ще мълчи ?

261

Анонимен

преди 14 години

АХАХАХА ТАКА Е! ПОнеже повтаряха "той историк, историк", а то се оказа, че той учил история на БКП

260

азис

преди 14 години

А шефовете на господин пожарникаря къде са а??? И те са в Москва ако не знаете ... така че ...

259

Анонимен

преди 14 години

това е истината........ за жалост

258

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Правилно - шефовете му са в Москва и го караха безропотно да чака с часове идори дни за да го приемат, а както знаете Бойко накара таварисшч *** да го чака...и му показа, че България вече не същата...

257

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Комунистическата риторика беше застъпена много здраво в следдипломните квалификации на *** - Първанов е живо доказателство. Освен това публичната добродушност и благочестивост кара червените бабички да изпадат в делириум. Като прибавим и селския перчем и вдъхновения поглед картинката става пълна..., но тия червени ефекти както казах са валидни само за хората спо-малко умствен потенциал...