11

Анонимен

преди 14 години

Г-н премиер, назначете за образователен министър някой, който се занимава с по-съвременни теми. Не искаме да се върнем политически на нивото на Древен египет. А може би вие искате да сте фараон и Игнатов е вашия главен жрец?! Не може ли да си играете вкъщи на древни цивилизации?

10

Пич

преди 14 години

"Срамота! Доценти,професори и асистенти да имат по-малки заплати от рейнджъри,които освен да убиват,нищо полезно за човечеството не са"Абе хайде стига си говорил глупости бе. От къде да им вземат тези заплати в сегашните условия ? Ами нали аз и ти трябва да плащаме за цялата армия от измислени доценти, асистенти и т.н. ? И за какво, какво правят тези хора, знае ли някой, ти знаеш ли с какво се занимават ?! Трябват спешни реформи на тази хранилка и чак тогава да се говори за пари и заплати.

9

Анонимен

преди 14 години

........ каза "професора" от не къде да е, а от НБУ........ ***

8

учуден

преди 14 години

за да има повече средства за правене на наука в институтите, за да имат те по-голяма самостоятелност и да не се посяга на парите от проекти, изтъкна той.Aма те наука ли правят?

7

яааа

преди 14 години

Тя, държавата се управлява лошо!

6

Пич

преди 14 години

Е, много е ясно защо протестират. Просто такова нареждане им е дошло от червената централа. Там се намират реалните им господари. Толкова години лапане, раздаване на измислени научни степени по партиен принцип и т.н. Тези неща не могат да се измият за 1-2 години. В БАН са се окупирали последните комунистически динозаври. Просто трябва да им помогнат и да ги пратят на заслужена почивка ...

5

bocheff

преди 14 години

Никакви промени в БАН , дъртаците да си го местят от едния в другия крачол и така да края на света.

4

Анонимен

преди 14 години

Срамота! Доценти,професори и асистенти да имат по-малки заплати от рейнджъри,които освен да убиват,нищо полезно за човечеството не са допринесли!!!! Вземете се в ръце,господа!

3

Анонимен

преди 14 години

ДНЕС, айде дайте нещо за Бойко, народът копнее за него с всеки ден все повече!

2

Анонимен

преди 14 години

Те къде са видели моите предложения за промени?Това е проблема, нямаш предложения за промени. Идеята е да вземеш сградите и да съсипеш всичко за да процъфти фабриката за дипломи.

1

Анонимен

преди 14 години

Лъжец!!!!