17

jeni

преди 14 години

kakavto i da e toi kazva tova koeto vsi4ki znaem. sadiite sa korumpirani. ako si mal4i i gi za6titava po-dobre li 6te e?

16

Анонимен

преди 14 години

Ха.Ха.Ха.ВСС или поне част от него е под политическия чадър на Гоцето и е с неговото мислене. Един зам. министър-председател вече ходи при него да си поговорят по същество :)))) Никой човек, който е с ума си няма да се хване повече на такава въдица с такива покани "за среща, на която да изяснят позициите си".

15

Анонимен

преди 14 години

Виждам че ПОСРЕДСТВЕНОСТТ владее тук.Цветанов в подтекст казва:"В момента дебнем съдия за подкуп.Като го хванемтогава и ще се срещнем за да съм в силната позиция."Но откъде толкова акъл в *** като редовия бугарин.Очаквам до 2-3седмици да гръмне скандал с корумпиан съдия.

14

ДОБРИ4

преди 14 години

Браво и от мен г-н Цветанов!В нашия град са доста за ареста-съдии и прокурори!Имаше една статия в "168 часа!-С Темида под юргана"!Интересен материал.Доста народ пострада от действията на корумпираните в съдебната система в Добрич

13

Арестант

преди 14 години

Е ,а може би той сам ще арестува някой съдия,че каквито са му подчинените,има да чака....

12

чичо

преди 14 години

Цецо те няма да те изпитват по наказателно право.Искат да си поговорят с тебе.Да могат да ти помогнат.Ти уж си с юридическо образование а пък се опъваш да им покажеш знания по материята.Не се излагай отиди срещине се покажи какъв юрист си.Дай програмите за работа и реализации насиките на действие.Недей само на немеца да ги разказваш.

11

Анонимен

преди 14 години

valkova Ти май нищо си разбрала.Я се върни и прочети за какво става въпрос.

10

!

преди 14 години

Цецо, не им се давай на тия корумпирани лакомници!

9

valkova

преди 14 години

моля,моля Цветанов да не се изказва от името на цялото бг общество...да отива на стачката на ведомството си и да се моли на момчетата да не го набият най-накрая!

8

кърджали

преди 14 години

Може би трябвало да има нещо конкретно за да отиде на срещата, може ли да има по-малоумно изказване, значи официално се признава, че се говорят само и единствено глупости.Аз предлагам нещо конкретно- ГЕРБ вървете си с мир, иначе народа ще ви помете!

7

жоро

преди 14 години

Ами няма да отиде, защото ако публикуват стенограмата, ще лъсне глупоста и лъжите му. А няма време защото виси непрекъснато по медиите вместо да работи . Вдига пушек и крие некадърноста си.

6

чичо

преди 14 години

Цецо пак не си си пил хапчетата.Я да отиваш при хората не са прави на мушмурок.Щото те нали знаеш поговорката един път канят и после ,ще ти набучат заповедта за задържане и няма да можеш да стачкуваш.Още те обичат ВСС то канят те на гости.

5

тъпо ченге

преди 14 години

*** ***, нали се е осрал до ушите, как да отиде? Но като се замисля колко е *** и нагъл, а и както си сменя мнението като ветропоказател, може и да си покаже гнусната муцуна пред ВСС. А дали не е зает и не прави някое активно мероприятие на жена си?

4

NN

преди 14 години

Браво Цветанов!

3

Цецко

преди 14 години

Това,че не разбираш си е от акъла ти, това че си нахален е от теб, ама кога ще се махнеш заедно с жена си ?

2

Анонимен

преди 14 години

Липсата на интелект не е наказуема, но води до тежки последствия.

1

:)))

преди 14 години

АМИ ЩЕ ОТКАЗВА ЧОВЕКА Я, НАЛИ ЩЕ Е АНГАЖИРАН ЩЕ ХОДИ ДА СТАЧКУВА С/У СЕБЕ СИ С ПОЛИЦАИТЕ:)))