417

Деян

преди 14 години

Само да те светна че ДОД в Англия е 50%. Държавата удря богатите и едва ли взема 25-35% от БВП, но явно и ти си по-вещ от мен. За 50% ДОД в Англия го знам от устата на познати, а и вчера четох, за обложени премии на банкери с 50% данък. Факт.

416

az

преди 14 години

Чекай, чекай сега. Гейзо не е актуален. Виж, че преди да го пуснат вече си имаме нова актуална тема.

415

Анонимен

преди 14 години

Не съм адвокат на Президента, но на пресконференцията се видя ясно, че разликата между тези, които толкова агресивно го атакуват и него е поне два вагона книги. За политическа култура да не говорим. По-добре е Бойко да даде дипломатично заден ход и да започне малко повече да мисли, преди да действа.

414

Колт

преди 14 години

Ле-ле страшно са ми интересни хора като тебе. Представяте се за десни, а сте с ултралеви убеждения. При положение, че в БГ държавата изземва за преразпределение над 60% от БВП по-скоро въпроса за един дясно мислещ човек е кога и с колко ще има драстично намаление на данъците. Защото в т.н. държави с пазарна икономика държавата изземва между 25-35% от БВП за преразпределяне

413

428

преди 14 години

Е, че ти верваш ли на министър, който управлява твоите пари, но не плаща данъци и не си е платил дори здравните осигуровки. Здравни услуги обаче ползва. Много ми е странно кой е покрил разходите по лечението на сина му след като той е бил със спрени здравни права?

412

Ренегат

преди 14 години

Гейзо от "Крокодилите" е на свобода срещу 2000 лева гаранция-това е от Дневник.Алооооооооооо Шерлокхолмсовците къде сте бе .Ще се намери ли един журналист да пита Цецко що не е работено по случая.Ама в прайм-тайма-по същото време когато се дуеше че ги е хванал за топките.

411

зъл

преди 14 години

Деянчо не така. Здравната вноска беше вдигната в началото на 2009 г. от 6 на 8 процента, като идеята беше да се въведат и частни фондове. Понеже трипартийката не можа да се разбере тези пари останаха неразходвани като постъплния в НЗОК. Само година по-късно обаче гербавите напук на обещанията си искат ново вдигане. А истинския въпрос тук е какво повече като здравно обслужване получих при вдигането от 6 на 8 процента и какво повече ще получа като стане 10%.

410

Анонимен

преди 14 години

че това за данъците на божков официално го каза министерство на финансите :)той си оттегли жалбата срещу манипулирания `търг` за винетките, те пък му намалиха данъка срещу хазарта...или ти на това нещо иначе му казваш?

409

Калин

преди 14 години

Конст.Съд или така нареченият червен орган се състои от членове посочени от ГОЦЕ и Станишев!Квотният принцип е заложен в начина му на фунциониране Гоце има квота Станишев също!На скоро председателя на КС защити Гоце е това а ко не е червен октопод здраве му кажи!Ко се правите на ощипани бе :)

408

FORY

преди 14 години

IZOBSHTO NEMA KAK DA SI IGRAIKAT DVETE VLASTI A SADAT DA IM SE VODI ARBITAR TE NE SA IZBRANI DA SE JADAT EDIN DRUGIGO A DA DAVAT HRANA NA HORATA OK

407

Деян

преди 14 години

Брей как ги знеш тези неща от кухнята, Явно си много вътре.вдигането на налозите днес е нещо, което никой не посмя да направи до сега 9 години, за да се хареса на хората и те да си го избират. та за това няма пари в бюджета. Незнам дали са крадени от някой. немога да твърдя такива неща след като нямам доказателства. Явно ти имаш, затова си позволяваш да говориш открито какво се опрощава и какво на кой се дава.

406

Анонимен

преди 14 години

Конституционни съдии заседават :)Заклели се да защитават Конституцията Само милиционерски мозък може да роди, че заради назначението съдиите са склонни да нарушават Конституцията :))Ама какво да се прави, всеки мери по своя аршин. Те така мислят - дай ми власт и не ми пука за закона - и си представят, че всички са такива....Седерастия в действие

405

зъл

преди 14 години

В интерес на истината май си прав :) За бюджета определено е виновен Боко и охлюва му. А причината е прозаична - в последните месеци на миналата година се спряха почти всички социални плащания с безумната идея да се отчете малък дефицит. Всъщност тези упражнения си бяха глупост, защото като излязат отчетите на Евростат ще се окаже нещо друго, но както и да е. В резултат на тази глупост малоумния *** не отчете няколко малки подробности - първо в първото тримесечие на годината приходите са най-малки и отсрочените плащания за предходен период направо ще ти разгонят фамилията. Второ не отчете, че в минтиниците няма да има по-високи приходи, а точно обратното. И третата неоценена ситуация е с акциза на цигарите - първо ако изобщо има по-големи постъпления от него то ще е след средата на годината и второ реално такова изобщо няма да има по простата причина, че контрабандата не само няма да намалее, а напротив и отгоре на всичко тя ще е отново с политически чадър.

404

Ренегат

преди 14 години

Не само "събери данъците"-Създай ми такива условия -или поне не ми пречи-аз да печеля от бизнеса си, пък данъците аз с кеф ще си ги платя

403

Калин

преди 14 години

Гоце с усмивка настоява за актуализиран бюджет, Лъжеца и убиец на редки животни знае добре що е това. Маргинализираният бг поток обаче не си дава сметка, че ако това стане, че го оберат до шушка и това няма да помогне. НОИ НЗОК са опоскани и няколко стотин милиона взети от гърба на хората няма да помогнат а просто ще потънат у комунистите!

402

FORY

преди 14 години

Konstitucionnia sad ot koi se izbira ja pomisli parvo predi da se izkazvash vsichko e jasno Parvankov se opitva da gi plazne gerberchetata po edna dosta dobre skroena patechka a dali shte se varzat tva e vaprosa?

401

До 416

преди 14 години

Пак същият ти задава същия въпрос: Я помисли кой назначава състава на въпросния съд и тогава ми говори за справедливи решения

400

Ренегат

преди 14 години

Калинчо, моля ти се бе - ходи да си играеш с камиончето, не се мотай на хората в краката

399

FORY

преди 14 години

Choveka s poljusite da ne se izlaga che e tapo da preigrava taka s vlast kojato po konstitucija ne mu e reglamentirana!!1

398

Анонимен

преди 14 години

Добре де, аз задавам следния въпрос.Тия разправят, че Първанов бил нарушил КонституциятаЕдинствения, който може да каже - нарушил ли е Конституцията или не е Конституционния съд.Ако Конституционния съд каже, че НЯМА нарушение на Конституция, ще си подадат ли оставки всичките кресльовци, които казваха, че ИМА нарушение на Конституцията?И тези, които тук, в този форум уж се борят за истината, ще поискат ли оставките на тези, които ЛЪЖАТ че имало нарушение на Конституцията?ДА или НЕ?