432

Анонимен

преди 14 години

След като две трети от съдиите са назняачени от президента кой от тях ще се откаже от "лошата си заплата" за да гласува срещу него ?????Мръснишци са биле и такива си остават.ДЯНКОВ НЕ Е ВИНОВЕН.

431

МХМ

преди 14 години

И аз не Ви вярвам господа гербери, но аз съм социалист и затова съм по-добро качество от вас.

430

брокера

преди 14 години

предлагам да се кандидатира Гацо Бацов

429

Анонимен

преди 14 години

Хайде сега-не бил уведомен,че разговора се записва.А какво според Дянков и според вас е правел стенографа ,който е бил на масата ,а не скрит под нея

428

Анонимен

преди 14 години

Излишно раздуване на една глупост и един измислен скандал. Явно позицията на Дянков за финасовата дициплина и най-вече за Белене е повода за началото на тази кампания...Не можем да си позволим да се загробим със още 10 милиарда заеми, та да имат братята руснаци доходи по време на криза. И защо на другите същите тези руски централи им излизат по евтино? Твърдо зад Дянков!!!

427

До 471

преди 14 години

Стига това, което си прочел да е действително стенограма на разговора, а не съчинение по картинка! Колкото до интелект се съмнявам, че от един разговор по конкретна тема ще можеш да го оцениш, ако не вярваш ела да те изпитам на право, а еди отстрани да слуша , да видим после кой с какъв ителект ще е според него и кой ще бъде смешен, и глупав, другарю Симеонов!

426

t-rex

преди 14 години

до 471След прочита на стенограмата за средноинтелигентния човек става ясно:Разговор по темата заради която Дянков е помолил за среща почти няма, вместо това Първанов си е подготвил реч за пред поддръжниците си и успява да си я изрецитира със запетайките.

425

Анонимен

преди 14 години

4eteme stenogramata,mnogo iasno.a 6to se kasae do intelekta,molia,molia NOV prezident. DO 471

424

Анонимен

преди 14 години

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ - МНОГО Е ВАЖНО КОЙ ЩЕ ТЪЛКУВА КАЗУСА

423

Анонимен

преди 14 години

какво че се случи - нищов БГ думата "промяна" трябва да бъде забранена

422

Симеонов

преди 14 години

Още един път прочетох стенограмата Първанов-Дянков.Извод:Първанов е приел Дянков по настояване на Борисов с цел Дянков да се извини на Първанов и край,да превърши въпроса .П.П.Бих желал всички които пишат тук мнения да прочетат стенограмата/има я в саита на призидента/и тогава да си пишат мненията си,защото поне 2/3 от тях са смешни и глупави.От сненограмата е видно абсолютно всичко,но най-вече интелекта на на призидента и на министъра на финансите !

421

anonimen

преди 14 години

o nerazzymnii bylgarino koga 6te proymee6 i 6te nabere6 sili za da izxvurli6 tezi komynisti ot jivota si .Bravo na Gurciq.

420

Анонимен

преди 14 години

Бойко ще ви научи на уважение, червени *** .

419

Алис

преди 14 години

Хайде на избори!Тогава ще се стане ясно колко от възторжените преди няколко месеца избиратели на ГЕРБ ще гласуват за тях!Питам се защо има парламент от 240 избрани представители,когато всичко се диктува от един човек?Срам за безличната му парламентарна група!То и опозиция няма-добре че Първанов каза на глас неща ,които от месеци битуват сред хората!Не само Дянков трябва да си ходи , а цялата сговорна дружина от подобни политически лилипути!А за Цецка-махленката,думи нямам!О,свещена простота!!

418

е

преди 14 години

гоце да публикува стенограмата Стойков- Николов, дето са за панделата, та да видим кой кой е

417

sacks

преди 14 години

Ох защо толкова шум за нищо.Какво толкова направи Президента???Показа на цяла България какъв финансов министър имаме и че е време за смяната му...Спомнете си случая с г-жа Румяна Желева,как всички от ГЕРБ я защитаваха..а после,истината лъсна.Мен лично ме е срам от м-р.Дянкав.ББ да му поиска оставката и нещата да се оправят ,че с тия приходи в бюджета,в резултат на действията на Дянков,сме заприличали на африканска ,бананова република.

416

Анонимен

преди 14 години

malko li e tova ce za 8 g.parvanov izcbsto s nisto ne e blesnal..horata sa razsipani bez rabota..ta taka ne e bilo i po vreme na voina..bulgaria e v ruini..mafiotizirana...kak stana tova be g-n parvanov...vinoven ili ne..mestoto vi ne e tam..da vlastta e sladicko nesto,no 8 vi stiga...i tozi sauz s dps...strasno glupavo za edin prez.

415

Анонимен

преди 14 години

daj Boje

414

ogo

преди 14 години

tozi licemer i lajec prezidenta triabva vednaga da se ottegli.Takav falshiv chovek ne zaslujava tozi post.Tipichen komunist.

413

българин

преди 14 години

Не плюйте по Президента, по Родината си, по себе си.БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ!Петко Каравелов, Иван Славейков и ... арестувани и хвърлени в Черната джамия. ... ги подлагат на жестоко малтретиране. В Черната джамия пристигат чужди кореспонденти. Но любопитството им прераства във възхищение, когато Каравелов все още със следи от побоя отхвърля всякаква мисъл за насилие. В моето отечество, заявява той, не стават такива работи