162

оптимист

преди 14 години

Костов е жив, защото той е мафията.

161

ХА

преди 14 години

Че от къде са парите на Бойко?Ти *** ли си или наивник?Бойко сега арестува наред за да замаже следите си, за да затвори устата на тези които знаят как той стигна до тук

160

Анонимен

преди 14 години

ТКЗС бяха изградени чрез престъпни действия от Бкп. И тези престъпни действия на Бкп се отнасят за периода 1945-2000г., общо 55 г. Бкп-Бсп насилие на еднолична власт. Насилието е емблема на държавата.Архивът на Бкп и до днес е неразкрит и покрит. Или изнесен.

159

оптимист

преди 14 години

Истината е една всички партии които бяха на власт след 1989г. източваха държавния капитал и го правеха частен. Всички имат кирливи ризи за вадене и понеже "гарван , гарвана око не вади" този процес си продължава и до сега! Искренно се надявам ББ да разбие тази система!

158

просто човек

преди 14 години

Абе я стига с тия филми - досиета от прехода - няма такива филми другарю Първанов!!!Досиетата от прехода не са на дневен ред! Досиетата от бившата ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ (ФИЛИАЛ НА КГБ) са на дневен ред, все още защото никой не успя да ги направи публично достояние и досега!!!Относно руската мафия и Иван Костов - Андрей Луканов отдавна е убит, докато Иван Костов е още жив (да е жив и здрав още дълги години!).Не съм чувал за мафията да оставя живи свидетели докато убива невинни агънца?

157

:)

преди 14 години

Да,Костов сложи край на грабежа!След него вече нямаше какво да се открадне:)

156

Кощофф

преди 14 години

Кощофф: Първанов, ще ти отговоря, но първо чакам поредните 200 000 от Майкъл Чорни!

155

:)

преди 14 години

Когато имаше ТКЗС, хората на село имаха всичко в къщата си.Виж на село какви къщи си построиха хората на по два-три етажа.Сега виждал ли си селянин да си построи къща?

154

----

преди 14 години

за тебе всеки ,който не харесва другаря костов е комунист, хехеняма ли да ти свърши смяната да можем да се насладим на следващият син комсомолец. бранещ с гърдите си, подобно на павлик морозов бащицата на нацията, драгалевският крадец ваню йорданов костов

153

Калин

преди 14 години

червени менти, създадохте едно общество от садисти и мазохисти общество на откачлки. Указахте се пълен провал, социален културен и икономически. Десетилетия "държавата" покриваше крадливите апетити на партийни функционери източващи предприятия. Костов сложи край на това и го мразите, до ден днешен под различни форми продължавате да пускате отрови и комплоти с цел грабеж!И пробутвате крадливият си нагон под формата на "обществен" интерес само забравяте да упоменете, че е само във ваш интерес!

152

Маргинал

преди 14 години

РАЗБИРАМ НЯКОЙ МАРГИНАЛ, КАТО МЕН ДА ПИТА:"кой източваше през всичките тези години Кремиковци""НО ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ ДА КАЗВА, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНОДА СЕ ИЗТОЧВА ЧАСТНО ПРЕДПРИЯТИЕ СИ Е ЧИСТА ПРОБА ПРОСТОТИЯ........ ИЗТОЧВАХА СЕ САМО ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДРИЯТИЯ, ЗАЩОТО ОТГОВОРНОСТТА БЕШЕ КОЛЕКТИВНА И НИКОЙ НЕ СЕ ГРИЖЕШЕ ЗА ОПАЗВАНЕ НА СОБСТВЕНОСТТА.ПРИ ЧАСТНИКА ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ НА ОБЩЕСТВОТО, А НА САМИЯ ЧАСТНИК!!!

151

ld

преди 14 години

vseki chovek s malko nad srednoto nivo intelekt znae che kostov e uspeshen politik ,che komunistite zatova tolkova go mrazqt i che boiko e razrabotka na bsp s cel da se unishtoji istinskata desnica v bulgaria -sinqta koaliciq :)

150

Калин

преди 14 години

ТКЗС бяха изградени насила и чрез кръв е невиждан грабеж над хората, после за да е пълна гаврата хората работеха на собствената си зема за стотинки и за капак получиха нищожни пенсии. За предприята и стотонка им е много, като се има предвид огромните задължения!Та какво е дал Костов вие си бяхте и сте на входа и изхода с червените си крадливи ръце. Иначе Костов ви е виновен!

149

ЗЪЛ

преди 14 години

ТЪПИТЕ ШОПИ СА ЗА КОСТОВ ЗАЩОТО ИМ ДАВАШЕ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ. АТЕ БЯХА ОТ БЕЗУМНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ТКЗСТА. ТРАКТОР-10ЛВ,КОШАРИ-15ЛВ,КРЕМИКОВЦИ-1USD,БГА-БЕЗ ПА.АРИ.И ДР. НЯКОЙ ДА МУ Е ПОТЪРСИЛ ОТГОВОРНОСТ. ИСКАМ СОФИЯ ДА СИ Е ОТДЕЛНА ДЪРЖАВА,ЧЕ НИЕ СЕЛЯНИТЕ ДА СИ РАБОТИМ ЗА НАС.ПИСНА МИ,ЩЕ ИЗКАКАМ ПУШКАТА!!!!!!!!!

148

Калин

преди 14 години

декларацията е за нарушаване на човешките права и да те са нарушени, нещо повече необходима е декларация за нарушаване на човешките права изобщо на хората в тази страна обладана от комунистите.

147

Анонимен

преди 14 години

РЗС: Костов покровителства контрабандни канали и измамни митнически схеми. Да се отворят архивите! Дата: 20-02-2010 14:05 Читатели : 5 Иван Костов се е договорил с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов да остана на поста председател на комисията за контрол на ДАНС до края на мандата на 41-ото Народно събрание. Това сочи достоверна информация на партия РЗС, според която Костов и Цветанов са се разбрали да бъде премахнат ротационния принцип при председателството на комисията за контрол на ДАНС.В своя декларация партията на Яне Янев припомня, че по време на изслушването на Алексей Петров в комисията за контрол на ДАНС - Иван Костов буквално е мрънкал, гледал гузно и на няколко пъти е излизал от залата".Затова РЗС настоява да се публикува стенографския протокол от заседанието на Комисията за контрол на ДАНС, на което е бил изслушан Алексей Петров. Да се публикува и записът на разговора между Костов и Петров две седмици след заседанието, настояват в декларация от партията на Яне Янев.След 20 години посткомунистически сценарий е редно архивите да проговорят и най-после да стане ясно защо демократичният преход се провали и кой създаде т. нар. политически елит веднага след 10 ноември 1989 г., пише в текста.Според източниците на Янев в от 1997 до 2001 година Иван Костов е покровителствал контрабандни канали и измамни митнически схеми. За всички тях Национална служба сигурност (НСС), а сега и ДАНС разполага с документи. От РЗС ще настояват да бъде публикуван стенографския протокол от заседанието, при което е бил изслушан Алексей Петров. Също така да се публикува и записа на разговора между Костов и Петров две седмици след заседанието.Освен това от РЗС ще изискат още и разсекретяване на доклада на VI управление на ДС от 1989 година, когато са били одобрени лицата за нова ръководна класа в условията на демокрация на Народна Република България". По този начин ще стане ясно, че Иван Йорданов Костов влиза в политиката с подкрепата на ДС и ГРУ, се казва още в декларацията на РЗС.РЗС настоява в кратък срок да бъде разсекретен и оповестен докладът от януари 1989 г. на VI управление на ДС, подписан от ген. л-т В. Велинов, отнасящ се за лицата, одобрени за нова ръководна класа в условията на демокрация на Народна Република България. От този доклад и приложения към него списък ще стане окончателно ясно, че Иван Йорданов Костов влиза в политиката с подкрепата на ДС и ГРУ - настояват от РЗС.РЗС призовава за пълно и окончателно разсекретяване на документите на стария репресивен комунистически режим. Те ще свалят маските на корупцията и на обвързаността със службите и няма повече да се прехвърлят вини върху тези, които искат наистина да има нов ред, нова Конституция и нова държавност.

146

:)

преди 14 години

А такъв зор даваше за да се разлизира като комунист...една година след 10ноември през ден пишеше по цяла страница в Работническо дело и се натискаше за съветник на БКП

145

:)

преди 14 години

Не можаха да го осъдят защото е голям ***, а не дребна риба.Точа, че не го осъдиха само доказва каква класа *** е той

144

не съм комунист

преди 14 години

ти си неспасяемо заблуден. искам пак да чуруликаш, когато твоят идол костов я постави на колене пред анадола! ако парламента гласувава деклацията му за етническо прочистване. крадец и предател, това е нереализираният член на бкп, костов!!!

143

ld

преди 14 години

vie ste prostaci zashtoto obvinqvate kostov- guzni ste da si priznaete kak se precakahte kato si izbrahte carq prez 2001 - i akk pyk ako kostov e tolkova golqm moshenik ne mojaha deset godini da go osydqt , kak pyk ne opraviha za 10 godini negovite porazii :)