54

Palamud

преди 14 години

До Боко Тиквата, Боко Ряпата и Добри Божинов. Или първото му име, там каквото беше. Бе братле, Станишев само на теб ли плаща. Имаха съдийте доказателстав само за Асан Петров. Успокой се! Другите ще ви пълнят партийната каса. Нрочно пиша ви с малка буква, щото не ви уважавам като Асан Петров. И е-то много го бъркам с а-то.

53

ЯНЕ

преди 14 години

Сега ще ти разкава една приказка която идва от Ирландия. Ирландската полиция задържа един от най големите си мутрафони.Към него бяха отправени редица обвинения за които целото общество от давна знаеше. Но стана така че нямаше достатачно доказателства по тях,и както следва го пуснаха. Само след три месеца същият човек го хвщат че притежава незконно оръжие.Изправен пред съда получава 25 години затвор без право на обжалване и помилване.и това само по това обвинение.никой не попита съда защо.

52

аз

преди 14 години

"Антон Петров - Хамстера и Николай Велков излизат от ареста, но ще трябва да броят по 20 000 лв всеки, тъй като съдът им наложи мерки за неотклонение "парична гаранция".На останалите трима - братята Пламен и Йордан Стоянови (Дамбовците) и Момчил Кръстев, Софийският апелативен съд определи мерки за неотклонение "подписка".На излизане от съдебната зала Алексей Петров определи решението на съда като справедливо.Надявам се, че подозренията ще отпаднат на един следващ етап, лаконичен бе той."================================================- Дано това да не означава че след време ще пуснат и Алексей Петров....

51

Анонимен

преди 14 години

Защо не вярваме на Иван Костов Дата: 18-02-2010 09:16 Читатели : 509 Защото е лицемерие именно Костов да заклеймява онези политици, които използват престъпници, за да се домогват до властта. Нали именно той беше впрегнал службите за разправа с вътрешния и външния враг. Нима пипалата на октопода не тръгват от тъмната приватизация, която той проведе? За пръв път държавата е обединена срещу мафията и ние трябва да я подкрепим! Моментът е изключително важен!Има ли разумен човек, който да не се съгласи с вчерашния призив на Иван Костов, който отново показа държавническо мислене и завидна реакция.Защо обаче не му вярваме?Защото е лицемерие именно Костов да заклеймява онези политици, които използват престъпници, за да се домогват до властта. Нали именно той беше впрегнал службите за разправа с вътрешния и външния враг. Нима пипалата на октопода не тръгват от тъмната приватизация, която той проведе? Затова е неприемливо твърдението му, че миналото не е важно.Напротив! Корените на престъпността са в годините назад. И успехът днес е немислим без изтръгването им.А справедливостта, която очакваме от съда, е еднаква за всички. Няма как да разделим семействата на убитите, рекетираните, изнудваните, както и жертвите на проституция и наркомания и т.н. на бивши и сегашни. Така както не можем да разделим бившия от сегашния Костов. Валентина ПетковаВ. Труд

50

brtram

преди 14 години

сега трябва яко слухтене около Хамстера и компания, но...дано не изпуснат как притискат съдействалите бизнесмени да забравят за тормоза....не мога да разбера защо пускат хамстера..

49

Боко Ряпата

преди 14 години

Само не казвайте баналното ние ги хващаме, те ги пускат, защото аман от това ваше хващане!Съдиите вече ходят с мигрена и нервна криза, защото цялото общество облъчено от властовата пропаганда ги е нарочило за някакви ***, които непрекъснато някого пускат.Истината обаче е простичка.Бопаджиите и спецченгетата така и не се научиха да заковават доказателства. Те просто толкова могат. Показания, натиск, удобни, зависими лица, които подписват показания и ... толкова. Срещу онези, които са нарочени.Безспорно отвсякъде.Номерът е да има шумен пиар и крещяща пропаганда.До следващия път. Кой знае, точно по този измислена пътека се надява Николай Кокинов да стане главен прокурор, а Цветанов премиер?Шменти капели.

48

Анонимен

преди 14 години

Тук е виновна само една институция - съдебната.

47

Димитър

преди 14 години

България няма нужда от честни българи и непушачи. България има нужда от престъпници и пушачи. Това е горчивия извод от днешния ден драги сънародници.

46

Анонимен

преди 14 години

Печелят, които са на вл,,,аст, сама че властта идва и си отива

45

Илиян

преди 14 години

акция Октопод"Най-безспорното и в същото време видимо нарушение на едни от задържаните в рамките на операция "Октопод" - т.нар. братя Дамбовци е отглеждането на екзотични диви животни без лиценз, предаде БНТ. Припомняме, в имота им бяха открити едри хищници. В дома на Дамбовците са открити три сибирски тигъра и един ягуар. Те са на възраст от 3 до 8 години. Най-едрият от тигрите тежи между 250 и 300 килограма."--------------------------------------------------------------------------"ЕКОМЕТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД със собственик Пламен Димитров Стоянов е част от схемата за източване на "Кремиковци".Именно това е името на един от братята Дамбовци, задържани днес в рамките на операция Октопод". Другият брат се казва Йордан."

44

6matka

преди 14 години

Независимият български съд? От кого е независим? Кой го е избирал, за да е независима власт, без никаква отчетност и с право сама да определя бюджета си. Плюе се често срещу парламента. Парламентът, обаче се то избираме ние. Съдът кой го избира, за да се счита за независим!

43

Коломбо

преди 14 години

Бойко има много начини как да притисне съдиите да не си развяват байраците. Единия от тях е съкращаване бройката на съдиите и да ги направи три четвърти безработни. И без това не вършата никаква работа, спокойно може да се съкратят повечето. Но не иска да ги притиска. Сигурно си има причини.

42

mi6osp

преди 14 години

Започва да мирише на провал, пред който случаят Желева ще е хумореска.

41

Анонимен

преди 14 години

Ще има дълго да чакаш да го пуснат

40

Nobody

преди 14 години

Поради усложнената метеорологична обстановка се налага да се предприеме "контролирано изпускане" на някои язовири в страната...

39

Е даде

преди 14 години

"ако не се бяха намесили американския посланик и френския и Алексей щяха да пуснат. От кумува срама го оставиха само него и още един."Ааа няма да закъснеят ша го пуснат, ама резила е голям....

38

истината

преди 14 години

ако не се бяха намесили американския посланик и френския и Алексей щяха да пуснат. От кумува срама го оставиха само него и още един.

37

Терорист

преди 14 години

Двама души могат ли да бъдат организирана йерахична група ?!

36

57564534

преди 14 години

Но съда е пуснал Дамбовците - а като се сетя за автопарка им от луксозни коли и за частния им зоопарк в който имаше тигри даже - които показаха по телевизията, си правя извода че и на братята не им е чиста работата...

35

Без коментар!!

преди 14 години

Цитат: Ето, нещата си идват на мястото!Цветан Цветанов в ролята си на Вице премиер, даде указания на Прокуратурата какво да иска като присъда, внасяйки обвинителните актове на обвиняемите от операция "Октопод"!Естествено, че указанието се отнася и за съдебният състав, който ще гледа делото.До сега всички правителства преди това, нямаха смелост и решителност да дават точни указания на съдебната система! Пречели им били законите и Конституцията, според която имало разделение на властите и съдебната система била независима от Изпълнителната власт. Дрън, дрън, ярина! Каквото кажеБ.Борисов, даже с устата на Ц.Цветанов, това ще става. Я, колко са авторитетни и силни!Новото разбиране за Демокрация в България, трябва да е Сила, за да няма объркване.