155

аидееее

преди 14 години

А как ни се отплащат те - тормозят всеки който се нарече Фългарин там и постоянно правят всякакви мизерии. А тези *** от ОМО Илинден- Пирин са банда заблудени *** и провокатори. Гледах едно интервю преди години с лидера им, после дадоха брат му. Собствения му брат каза, че той не е наред в главата! Не, че след интервюто имаше някакво съмнение.

154

аидееее

преди 14 години

Поредния *** дето почна да се меси тук и да си оправдава поста с нас. Към ромите да се отнасяме по- добре, с македонците да водим диалог ... аз предлагам всеки да си вземе вкъщи по един ***- да си го гледа! Така ще ги интегрираме най- добре. И без това ги храним, и им плащаме за жилищата, направо да си ги приберем.А като е толкова отворен за македонците - що не си отвори очите да види, че ние първи признахме измислената им държава и винаги сме се отнасяли толерантно и с внимание към тях

153

аз

преди 14 години

На най високо ниво да се даде отговор на този комисар така, който достатъчно ясно да скастри подобни нелепи претенции и заигравки с малцинства, още повече с такива които ги няма като македонското

152

mvm

преди 14 години

Абе тоя г-н Хамарберг що не вземе да прочете някоя книга за историята на Балканите, преди да говори ГЛУПОСТИ. Г-н Хамар... някой си, разберете МАКЕТА НЯМА!!! ДЪРЖАВАТА МАКЕДОНИЯ Е ИЗМИСЛЕНА ОТ СЪРБИТЕ!!! ТОВА СА СИ ЧИСТИ БЪЛГАРИ!!!

151

Пламен

преди 14 години

Този еврокомисар не знае ли, че македонско малцинство има и в Гърция, що не вземе да им препоръча и на тях диалог . Ха-ха-ха, още на другия ден ще му поискат оставката от гръцкия представител в ЕК и ще се наложи да се извинява публично поне 6 месеца.

150

Анонимен

преди 14 години

Трябва нов диалог, разбира се. С по строг тон и повече действия. Сърбоманските нещастници требе да бъдат порязвани във всеки удобен случай.

149

селянин

преди 14 години

аз искам да поканя тоя чичко от Страсбуг в моето село и там да обявим нова нация от летящи слонове и да препоръча диалог с нас.

148

Анонимен

преди 14 години

Този Хамемберг да отиде да защитава интересите на баварското малцинство в Прусия и пруското малцинство в северен Рейн и т.н.

147

Страсбург

преди 14 години

Хамарберг ,веднага се прибирай в офиса ,защото всяка командировка за теб е нова издънка .Наказвам те с порицание и назначавам за твои помощници двама високо квалифицирани роми от от Факултето .Освен това те задължавам да запишеш Българска филология в СУ задочно ,за да изучиш македонския език .

146

до 146

преди 14 години

според теб тези изброените от тебе неса ли Българи. Я ни разесни малко кои са Българи че и ние да знаем

145

бащата на народите

преди 14 години

Първия македонец в България е банскалииския комунист коминтерновец е Гео Зайков-Пирински по нареждане на Коминтерна трябвало да се създадът македонско и добружанско малцинство за да може да се отслаби България която по това време е съюзник на хитлерова Германия.

144

ВМРО

преди 14 години

А на Страсбург може да се препоръча по-малко да препоръчва...

143

siganin

преди 14 години

всички сме чеда на цар киро

142

Бай Колю

преди 14 години

Пешко,Разделяй и владей може да е лозунг на някой, който е тръгнал да ни завладява, пряко волята ни! Когато ние сами сме нанискаме да сме част от ЕС, няма и грам основание за такива приказки! И ще плащаме глоби, докато не ни научат да бъдем такива, каквито на тях им харесва! Пък ако на нас не ни харесва, прав ни път! Членството в ЕС не е задължително нали!

141

XXL

преди 14 години

Абе тоя комисар що не си гледа работата? Защо не коментира правата на турското малцинство в Германия? Там турците нямат никакви права и се съобразяват с намските закони, въпреки че не са никак малко. Стига сте нагнетявали комшийска ненавист. Стига с простотиите, оставете хората да си живеят както искат и да се съобразяват със законите в страната в която живеят.

140

Борето

преди 14 години

Някога всички българи са говорели македонски така че излиза че Александър е бил цар български щото и баща му е Филип от Филибето!Така е Майна това е истината!

139

Анонимен

преди 14 години

Освен с македонци, България да разговаря и с шопи, добруджанци и тракийци.Тоя чува ли се?!

138

пешо

преди 14 години

Разделяй и владей! Това е лозунга на Страсбург. Време е вече да не бъдем прослушните палета на ЕС, защото нищо добро не видяхме от него. Народа обеднява прогресивно, а ЕС ни налага глоба след глоба. Имало корупция, ама защо не си погледнат в своя двор, а после в нашия? Ние корупцията ше я намалим, но те - едва ли.

137

Tina

преди 14 години

Македонско малцинство няма! Има българи живеещи в новообразуваната близо 20-годишна държава Македония. От Страсбург да си говорят каквото искат. Никой българин няма да се съгласи да крадат историята и личностите на България! Между другото, г-н Хамарбег наясно ли е как е образувано името "Страсбург"? Може да има македонски корени - я от някое мак.племе "страсбури", я от някоя мак.принцеса "Страсбурия"...За турското малцинство съм съгласна, че трябва да се прекрати разделянето на гражданите.

136

Nikoi

преди 14 години

Do 142 Asimilacia,e otgovora. Moga da vi obiasnia kak se pravi v Bg