43

преди 15 години

Nqdavam ste razbrali kakuv Troqnski kon e QNE qnev , podloga na BSP i DPS subral si4ki klientelisti ot vsi4ki partii , zamislite se hora ina4e 6te stanem kat Rusia oligarsi i KGB prezident

42

преди 15 години

Ти си .Никой няма да ти оправи жизнения стандарт - трябва сам да се напънеш,приятелю.Не бъркай политиката с реалния живот.Щом нямаш пари значи си некадърник,значи не си достатъчно добър.Аз например имам 2 висши и 4 фирми.Напук на кризата успявам. Не се оплаквам.Огледай се през деня - кафетата пълни с безработни.Такова чудо няма в цял свят.В чужбина кафе пият само туристите.Всеки бачка на по 2-3 работи и г*за му пуши от работа.

41

преди 15 години

Числя, че е ясно, че когато говорим/пишем против ДПС , никой или почти никой от Българите не ги отъждествява с обикновените наши сънародници с турско или мюсюлманско самосъзнание

40

SD

преди 15 години

БСП, ДПС и РЗС са ясни що за *** са. Но виждам, че и за Атака е по-важно да са в парламента до кифтета, макар и с БСП и ДПС, отколкото да мислят за България наистина.

39

ко да е

преди 15 години

Гласувайте....за продължителната мизерия,вие май не ме разбрахте,нито съм комунист,нито *** и там какъвто всеки си въобразява....това е държавата на абсурдите....гласуваме не за нашето добро....а,за шепа дебелаци,които ще се коалират и пак едни и същи ще са там и Ахмет Доган да стане набогатия *** в ....на полуострия....абе....яяа....аз пък няма да гласувам.....20-сет години,аз нищо не съм видял и вече невярвам.....

38

преди 15 години

Мълчи бе рязано псе!Какво се видя ?Видя се как в Бургас ви сритаха з***дника,кьорав турчин няма в града,джамията нещо остана за далечно бъдеще.....Атака са националисти,това за финансирането може да се каже за всеки. Една лъжа,казана 100 пъти ставала истина.Атакистите са хора от бизнеса,те не са *** на заплата,те имат,те могат,те печелят.Половината Инвестор са за Атака.

37

kirqkov

преди 15 години

ne glasuvm za nikogo.ako shte armentsi da komandvat...........

36

Yoan

преди 15 години

Стига офлянквания ! Ще ви го кажа за кой трябва да се гласува, защото усещам накъде биете всички... ОК - всички са зле , но смятам, че малко от вас ще оспорят твърдението, че СДС и ДСБ са най-малкото зло... За тях трябва да гласуваме ... и да разкараме не турците /които са си нормални хора/, а ДПС /*** мръсни/ !!!

35

преди 15 години

ко да е, не сме ние овцете. Други са, и са послушни. За съжаление овчарките ни са заспали, временно надявам се. И ако едното стадо блее, защо другото да не блее по-силно? И то да се чуе? Иначе много добре те разбирам, но разбери и ти невъзможността и нереализуемостта на идеята си. Просто е невъзможно. По-добре проблей там, отколкото тихичко да пъшкакаш.

34

преди 15 години

Предлагам напук на приетите омаловажаващи езикови норми относно националното ни име, БЪЛГАРИН/-КА/-И да се пише с малка буква в началото, да пишем националното си име винати д голямо "Б"!!! И братя и сестри Българи, Г Л А С У В А Й Т Е !!!

33

преди 15 години

българи, не се връзвайте на призивите на активистите от ДПС да не се гласува.

32

Yoan

преди 15 години

No koy shte go chue ? Gluhi sme po rojdenie...

31

ко да е

преди 15 години

29....дай смисленно обеснение за кого да се гласува....ама,обосновенно и смисленно....моля...няма такова....в България сме!

30

преди 15 години

БСП, ДПС, "Атака" и "Ред, законност, справедливост".Ченгеееееета!

29

Yoan

преди 15 години

Хехе, само с 8 процента ли ша ни плашат ? Ще вземем поне 15, *** ! Стягайте се ! И като е коалираме с бате Бойко ще ви шиббВаме - вас и турците !!

28

преди 15 години

българи, бъдете единни и гласувайте. ДПС е ангажирало активисти на ДПС от младежката организацията, като им е поставено за цел да призовават в итнернет форумите българите да не гласуват. Кампанията на ДПС ще бъде всекидневна до деня преди изборите. Това е шанса на ДПС да спечелят повече депутатски места и отново да диктуват живота в България и да бъдат пак мандатоносители. Бъдете отговорни и единни българи и гласувайте!

27

преди 15 години

Проклета до века да бъде всяка татарска гнида , която призовава БЪЛГАРИТЕ да не гласуват!!!

26

ко да е

преди 15 години

Ти май- не разбираш....аз съм реалист и в никакъв случай комунист,но явно ти не си в час.....и така,няма да се мъча да ти вкарвам мозак...правете каквото си щете....овце!!!

25

преди 15 години

23, ние няма да гласуваме, добре. Ама едни други ще гласуват. Задължително. Защо техният глас да се чуе, а не нашият?

24

РУСОФИЛИТЕ СА ПРЕДАТ

преди 15 години

Престои последната битка между ГОСПОДА и САТАНАТА ! ,,Червено,,- черната сатана предизвика ГНЕВЪТ ГОСПОДЕН и ще го има ! То до там води когато цръквата се ,,ръководи,, от патриарх назначен от рускоимперското кгб и министър - председатели руснаци и куп политици русофили !!! С цялото си дебелоочие имат и наглостта да слагат в кабинетите си портрети на Левски ! Както и на 3 март да поднасят цветя на паметника му !