104

преди 15 години

Учудващо е за мен че има все още млади хора които защитават корумпираното управление на Бг.

103

АНОНИМЕН ОБЕДНЯЛ Г

преди 15 години

ОМРЪЗНАМИ ДА ГЛЕДАМ ТОЗИ *** ХАМСТЕР ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА , ЩЯЛ ДА ОТВАРЯ РЕЗЕРВА ЧЕ ТО ОСТАНАЛИ ОЩЕ КАКВО ДА СЕ КРАДЕ ВЪВ ТАЗИ ЗАГУБЕНА БЪЛГАРИЯ . ОМРЪЗНАМИ ДА ИМ ГЛЕДАМ КРАДЛИВИТЕ МАЗНИ , *** ФИЗИОНОМИИ , ИСКАМ ВАШАТА СМЪРТ .

102

преди 15 години

Бсп-то с двойнствената си политика ни докара това. От една страна говорят че са за ЕС и за прозрачност. От друга страна сключват тайни споразумения за АЕЦ Белене и за газ с Русия. Те въобще не мислят какво може да стане със страната при евентуално спиране на доставките на руски енергоносители, нали помнят цитата "...дружбата и сътрудничеството със С.С.С.Р е тъй необходима за България както слънцето и водата за всяко живо същество...". Ето идва момента на истината колко сте некадърни и смотани - вие *** и сътрудници от ДС. Само България единствена в Европа няма алтернатива и това е благодарение на вас уважаеми другари и другарки.

101

петров

преди 15 години

9.Комунистите в крайна сметка винаги губят. Когато упражняват масов терор,крайната сметка може да се забави с поколения.Ако не упражняват терор, крайната сметка идва неочаквано - дори за техните противници - бързо!

100

merkator

преди 15 години

Общото между зимата,1985 и Жан Виденов е МРАКОБЕСИЕТО!От 1944 до сега, България тъне в червеното блато на тотална духовна и материална мизерия с "братската" помощ на руснаците...

99

Liktor

преди 15 години

Аз си мисля ,че *** доста се забавихатози път,за да кажат кой е виновен за липсата на газ...Редно си е ,по стар обичай,цялата вина да поеме Иван Костов !!!!Така де ,какво още го бавят .

98

преди 15 години

Vremeto na Sergo i negovata oligarhia byrzo izti4a...

97

IND

преди 15 години

Спреха ни кранчето :)

96

преди 15 години

Няма нафта, няма газ - Станишев - п.......т !Няма нафта, няма газ - Станишев - п.......т !Няма нафта, няма газ - Станишев - п.......т !

95

преди 15 години

Ами от твоето село ли да вземем енергия бе *** проста да *** *** в панелен апартамент в Люлин..

94

преди 15 години

Питам - кой снима този *** хамстер под Герба държавен ?Докога ще му търпим глупавите гафове ?То не бяха министри с двойни имена,министри ,участвали в срещи с мутри,сперени пари от еврофондове поради корупции....Батко,братко...Сега пък и газ няма!Е ,това е - няма нафта ,няма газ - Стани6ев - п.......т !

93

преди 15 години

Червените *** повтарят като папагали каквото им се каже отгоре. Сега хита е: да пуснем спрените блокове на АЕЦ. Нищо че е опасно. Нищо че горивото идва от руските картели.

92

преди 15 години

Сергей, вън!

91

Гошо

преди 15 години

Стига с тоя 3 блок на АЕЦ - какво общо има той с парното - в училищата, болниците и детските градини има радиатори за парно, които се захранват с топла вода посредством загряване чрез газ или нафта, а не посредством ток.

90

преди 15 години

Awe pro4etete nqlkoq i druga statiq za da proverite napulno za celiq problem. Kakvo sa vinovni purvanov stani6ev i drugite 4e na Avstriq sa namaleni dostavkite s 90%, 4exiq 75, Germaniq - 30, Turciq - 100. Nameri se edna kriza za koqto nai nakraq ne sme si vinovni nie, a vie pak politicite obvinqvate. Aide nema nujda...

89

klarita

преди 15 години

Точно така, 80ти! Да изхвърлим ***!

88

преди 15 години

Личи си че си вчерашна ПИКЛА с промит мозък от 'голямата демокрация' дето настъпи ! Масово хората говорят и пишар за неща за които не са запознати или не са били свидетели. 1985 година , зимата и Жан Виденов , кое е общото ще ми кажеш ли ?! ...

87

преди 15 години

Сега е време да отворим отново 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй, ама не само на думи! Предприсъединителният договор с ЕС го позволява при кризистни обстоятелства! После ще го затворим на найси феродо! Разбира се, това няма да стане защото безгръбначни мекотели са управляващите. Изпълняват само заповеди от чужбина, но си пълнят гушките докато са на власт.

86

преди 15 години

Защо правителството държи в тайна договора с Газпром?Нали уж сме демократична държава?

85

преди 15 години

Червените *** сключиха заробващи договори с Газпром. Цялата власт е в тяхни ръце и съда дреме и не им търси сметка за престъпленията. В никакъв случай България не е демократична държава и това се знае в цивилизованите страни. Не е случайно, че никой лидер на демократична страна не иска да застане редом до първанов и станишев дори и за снимка.