11

Анонимен

преди 2 седмици

Глупусти ама глупусти тая шMия знае ли че Дуда иска репарации от швабите руснаците ли са намесени

10

Анонимен

преди 2 седмици

Какво стана, арестуваха ли Путин в Монголия?

9

Тиква

преди 2 седмици

Ха ха,Лайнер налива маслото в огъня от 10 години,хитра доктор Франкенщайн,нацюга.

8

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Госпожа Лайен,кога най-сетне Москва и Киев ,но и всички останали светски народи ще изплатят репарации на Българската Държава за комунистическото източване на българските ресурси и генетическият холокост,чрез който бяха нихилирани чисти етнипески българи,а Родината ни напълнена с роми от Сърбия и Македония?Нима вината на Москва е по-малка от тази на Киев,Ереван,Тбилиси и прочее тюркски пирати? Хайде по същество,еврейке Лайен !!!

7

Хаха

преди 2 седмици

Абе тази баба не е Ок с главата. Как Русия спряла газта към Европа като цяла Европа продължава да купува газ от Русия. Естествено само ние не купуваме директно руска газ ама купивамепрез посредници пак руска газ с 30% горница защото сме видни евроатлантици. Както каза не умника бай денко не е важно че на Бг и на народа ще му е зле. Важното е на Русия да й е зле.. с такива управници далеч ще стигнем-бай денко, тагаренко и подобни . Прррродажници!

6

Лудото Ленче

преди 2 седмици

Тази куха лейка защо не е зад решетките Ами ръси глупости една след друга ?!??! Колкото по- куха и не кадърна ,толкова на по- голяма позиция в ЕС ! В случая тази е на върха !

5

Колония

преди 2 седмици

Властолюбиво лeлчe, постоянно губите позиции, ти и началниците ти от другата страна на океана. Така и ще продължи, но сами си го направихте. Водите политика срещу Европа и европейците, само и единствено в полза на САЩ и ваши дребни на този фон облаги.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Тая коза,че види като зеленски гръмне някоя атомна централа ,много пъти се опита в Запорожие ,сега в Куркс се опитва,тога че види. Как че целува Зеленски и подарява по 60 милиарда евро ,гад ,фашиска и името в фашиско

3

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

На Лайен явно й е забавно да се хихика с Путин зад кулисите ,а пред нас да фучи с жълто-сини очи. Мозъкът ни е даден,за да мислим така,ще да има добри решения. При Лайен е обратното. Ще й напомня,че на Балканите раздор се сее не само от руснаци,а ОТ ВСИЧКИ ДО ЕДИН СЪВЕТСКИ НАРОДИ,МЕЖДУ КОИТО И УКРАИНСКИЯТ ЕВРЕЙСКИ РУСКИ НАРОД. Защото руснаци са и московити и киевчани. Долу СССР,Лайен!

2

Фон Мюнхаузен

преди 2 седмици

Ами САЩ и НАТО успяха да направят няколко войни на западните Балкани и по-точно в бивша Югославия, докато Русия почти не се намеси.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Нищо ново не е казала. Сърбия е руското прокси.