15

Абсолютна лъжа

преди 2 седмици

е тая статия, манипулация и художествена измислица!!!

14

Анонимен

преди 2 седмици

До До 5.Ни пузна. По една две думи се познава, че си тоя неострия като слонски задни части.

13

До 12

преди 2 седмици

До Анонимен"чеченците пак ги пратиха на най-трудното място, като в Мариупол" Да имат терен и декор за техните Tik-Tok reels.

12

Анонимен

преди 2 седмици

Значи излиза, че наборните войници са само да търкат паркета и да носят ракия на старшината! По-голяма глупост не бях чувал! Разбира се, че ще ги пратят на фронта. На войниците работата им е да воюват. Едните,руските, когато нападнат Русия, другите, американските и васалните им армии-за да нападнат Русия или някоя клета държавица! В името на демократичните зелени долари. Пожелавам ви, нашите войници още дълги години да бъдат безработни! Ама ако САЩ и ЕС кажат друго, незнам...

11

До 5

преди 2 седмици

До Анонимен"Пишеш си някакви твои си глупости и си им се радваш самостоятело. Да е мислиш, че някой ги чете ?" Ами очевидно ти си един от прочелите.

10

Анонимен

преди 2 седмици

чеченците пак ги пратиха на най-трудното място, като в Мариупол

9

Анонимен

преди 2 седмици

Аве kAпейки, победихте ли вече клоуна след 900 дена операция? А дали победихте капитализЪма докато сте в ЕС? А путинарко спря ли НАТО да се разширява? Нали за това се беше разсърдил, как така някой ше членувал някъде па баш па путинарко не го питали?

8

Анонимен

преди 2 седмици

Какви прекрасни "руски" имена Лияна и Хюсейн. Всъщност статията, колкото и пропагандно да звучи, казва много нелицеприятни истини. На фронта се пращат или доброволно отиват малоимотните, слабо образованите млади мъже от автономните републики. Не съм чул на някой депутат (дори на местно ниво), министър или висш функционер децата да са на фронта или някой да е загинал там. Мнозина от тях живуркат на загниващия Запад или в САЩ, които родителите им лицемерно громят по пропагандните медии.

7

Т8

преди 2 седмици

Айде пак започна промиване на мозъци.Не разбрахте ли ,че на голяма част от българите каквото , и да кажат ес-натовските прошляци те са винаги с Русия .

6

Анонимен

преди 2 седмици

Когато съдържанието на статията прилича на филмов трейлър и се използват първи имена, значи статията 100% е художествена измислица и е преписана от някое жълто британско издание.

5

дяконЪ

преди 2 седмици

пари ли на дядя алкашитв, пари?!?2307:60 Скоро Одесаоще едно литовче даде фира барабар с двама чуборги...

4

Анонимен

преди 2 седмици

До 17ти Август. Май мозъкът ти окончателно се е размазал а ? Пишеш си някакви твои си глупости и си им се радваш самостоятело. Да е мислиш, че някой ги чете ?

3

Хай живе Украiна!

преди 2 седмици

Да живее Украiна! Украiна със своите бойни действие защитава не своите територии, а мира в Европа! Това, че *** като копейкин сега е в московия и дрънка глупости по отношение на България това е падение за всички нас! На тези които не им харесва в България да заминават за московия при путкиин, в Северна Корея, Елитлея, Иран ...

2

17ти Август

преди 2 седмици

Нищо де, важното за kAпейките е че путинарко не бърза за никъде. Вече са подпукали и редовната армия от която се вижда, че хептен нищо не става. Да продължава да не бърза путинарко

1

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя преразказ съм го чел преди около 3 години. Действуващите лица и дислокацията други, но смисълът същия.