52

Анонимен

преди 1 месец

Мавродиев е в Гърция, той е ковчежникът на детето и любовницата на Борисов. Вземете телефона на Борисов и анализирайте трафичните данни и ще разберете къде е Мавродиев

51

Анонимен

преди 1 месец

В близките години България няма никакъв шанс за редовно правителство с пълно мнозинство от поне 51%. Истината е че демокрацията катастрофира и доверието е безвъзвратно загубено. Трябва да минат поне едни 15-20 години да се сменят поколенията и старите да се оттеглят. Ще дойдат нови хора, нови партии, хора които не са обременени от историята социализма и на прехода и не са били лъгани толкова много. Може би тогава ще има шанс за раздвижване в политиката и за някаква по висока активност.

50

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам /слушам/ "диалога" между Рахой и Демона, та се сетих за един виц от перестройката... Звънят на ТЖ от Кремъл, вдига сътрудник. - Тов. Живков как дела, как перестройка идет? Сътрудник: - Др. Живков, някакъв ви наречеИдиoт. ТЖ: - А бе, я му тегли една! - Що не виЕба п......та лелина?!!! Кремъл: Правилно, правилно! Так держатъ, толъко по путиЛенина!!!

49

Барса гейт

преди 1 месец

Бойко е следващата жертва на Пеевски,днес Вълка,вчера Черепа,Нотариуса,КТБ

48

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам /слушам/ "диалога" между Рахой и Демона, та се сетих за един виц от перестройката... Звънят на ТЖ от Кремъл, вдига сътрудник. - Тов. Живков как дела, как перестройка идет? Сътрудник: - Др. Живков, някакъв ви нарече ***. ТЖ: - А бе, я му тегли една! - Що не виЕба п......та лелина?!!! Кремъл: Правилно, правилно! Так держатъ, толъко по путиЛенина!!!

47

Питанката

преди 1 месец

Бойко, защо бившият ти касиер Мавродиев от ББР, който подари 300млн. на Вълка духна? Ти готвиш ли се да бягаш с откраднатото?

46

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам /слушам/ "диалога" между Рахой и Демона, та се сетих за един виц от перестройката... Звънят на ТЖ от Кремъл, вдига сътрудник. - Тов. Живков как дела, как перестройка идет? Сътрудник: - Др. Живков, някакъв ви нарече ***. ТЖ: - А бе, я му тегли една! - Що не виЕба п......та лелина?!!! Кремъл: Правилно, правилно! Так держатъ, толъко по *** Ленина!!!

45

Анонимен

преди 1 месец

Този на бавен ли се прави? Кажи си го Правичката МутроКомунисте.Че Опозицията,прави струва,Но Не допуска повече ГЕРБ да " управлява"!! Ти си Проблема вече! Не Те искаме Мутро!!! Избори до Дупка,докато се Разпадне съвсем ГЕРБ!! Избори!!

44

Анонимен

преди 1 месец

По чий вина бе, Бокич??? По чия вина сме без кабинет? Не те ли е срам, че се и самозабрави... не ти отърва - подаваш оставка, нещо трябва някой да свърши, видите ли служебното или друг е опрал пешкира, магаре да сложиш и него ще изберат за български президент... НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ И Я СИ ПОМИСЛИ ЗА "НАЧАЛНИКА" ГОРЕ! Мислиш ли че не е и по твоя вина, сегашното дередже на България ??? С идиотските си и самодоволни издевателства над народа и олuгoфpeнuтe от ПП ни натресе с "умния" президент. Позор сте

43

Анонимен

преди 1 месец

и сега управлява борисов, но официално никой не го ще, пеевски е бита карта вече и точно заради него, разцепи ДПС, за да му гласува правителството, изобщо борисов направи с пеевски това, което санкциите не можаха, с една дума довърши го

42

Герен

преди 1 месец

ЗАЩОТО ТИ И ШИШКО ОБСЕБЕХТИ СЛУЖБИ АДМИНИСТРАЦИЯ МИНИСТЕРСТВА И НЕ ПУСКАТЕ КОКАЛО. САМО СЕ МЕНКАТЕ МАНИПУЛИРАТЕ И СЕ ПЪЧИТЕ С 10% ОТ ТЕЗИ ИМАЩИ ГЛАС ДА ГЛАСУВАТ. НО ТОЙ И ДРУГИ СА ВИНОВАТИ¿?!!.

41

Боко е все по-сам

преди 1 месец

Сега остана без Вълка ,който е в Дубай. По-рано опита да открадне бизнеса на Черепа. Опита да открадне бизнеса на Бобокови. Поръча Алексей Петров. Съсипа банката на мустака. По-отдавна се опита да открадне бизнеса на Гриша Ганчев. На Боко му останаха само Таки и Маргините.

40

Анонимен

преди 1 месец

Г-н е под домашен арест от седмица и половина,и моля да бъде обявено. Има право само да ходи до парламента. Това е причината да искат да остане Стоянов. Докато е той министър, Борисов ще е тайно под домашен арест като заложник на Пеевски

39

Анонимен

преди 1 месец

Ако беше се дръпнал нямаше да има криза

38

Анонимен

преди 1 месец

Myrscho 4 godini pezelis isborite napravi pravitelsvo .Pravitelstvo Ste ima kogato si v pandiza

37

до 25

преди 1 месец

До Анонимен страх да не го гръмне батко ви Сретен ...

36

това

преди 1 месец

е главния виновник за нашите беди. Този не трябва да излиза от затвора. До живат или бесилка. Престъпник! Разбира се има и още много б.о . к ..л..у .. к, но този държи първенството.

35

Мутро вън

преди 1 месец

От България!

34

ГД БОЕЦ

преди 1 месец

Тиквата се търкаля по нанадолнището. Жоро Боеца протрива доволно ръце. БОЕЦ ВИНАГИ ВОДИ БИТКИТЕ СИ ДОКРАЙ. СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАTA! БОЕЦ С МАФИЯТА И БОЙ ДО ДУПКАААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 1 месец

Европрокуратурата не харесва българските евроатлантици. Това е много важен политически знак.