140

Анонимен

преди 1 месец

Укротъпака продължава да дриска опорки . Алоу, крайна приключи, сащ в крайна сметка ако се инатят ще бъдат гръмнати, а оцелялото от западна европа ще се моли на колене.

139

Мъжки котарак

преди 1 месец

141 Ти си женски котарак

138

до Тенгри кан

преди 1 месец

Никой не иска да дойде/се върне в България. Успокой се. Пътя е навън - терминал 2.

137

Tенгри кан

преди 1 месец

Секи мъжки котарак си припикава територията! Само евроатлантическите котараци са скопени!

136

Tенгри кан

преди 1 месец

Никой да не пипа мините! Това е национално престъпление! Тепърва след време ще се минират всички възмоьни граници на България, тъй щото гущер да не мой да влей и пиле да не префоркне!

135

Прилики

преди 1 месец

Гьобелс е казал: "Вземи на един народ историята и след едно поколение ще е стадо". Русофилите казват: "80% от българите са ***".

134

ВЕЛИКИЯ

преди 1 месец

135 Абсолютно е така няма значение кой го е казал!Това си е факт!Тече процес от 44та по претопяване на българите!И или ще го спрем този процес или край.Врагът е много долен и е окупирал държавата краде я и я унищожава заедно с народа мафията работи за него!

133

Анонимен

преди 1 месец

Що спахте 35 години?!

132

Бай Тошо

преди 1 месец

Велик Лидер под Чието Ръководство България беше Силна и Развита държава, а БАН правеше технологии за Мини за Чудо и Приказ!!

131

Анонимен

преди 1 месец

Българи, ако не прецените правилно историческите факти, няма да може да вземете адекватни решение в бъдеще. Гьобелс е казал: "Вземи на един народ историята и след едно поколение ще е стадо"

130

Родината ви зове

преди 1 месец

Пратите комунисти ДСари корумпирани службаши и ченгета чорбаджии които грабят народа мутри и крадливи гербаджии депесари Изружденци и всякакви позволили си да крадът от народа да чистят минните полета и запомнете няма време за от обучение.Те ще се оправят.

129

Фют

преди 1 месец

До 132. Гърците са виновни. Спират "бежанския" поток към Егейско море. :)))))

128

селянин

преди 1 месец

и магисрала струма се подпалила

127

Анонимен

преди 1 месец

Ще има нов съботник, в минното поле! Ура другари!

126

До 128

преди 1 месец

Какъв морал очакваш от комунисти и русофили, та те са крадци а родителите им са убийци

125

Истината е следната

преди 1 месец

Русия окупира България след обявяване на война през 1944г. 600 000 съвецка армия грабеше българския народ 7 години. После комунистите откраднаха земята на селяните и ги натикаха в заводи и панелки. Българите спряха да се множат. Воените също бяха комунисти. Те оссраха и минираха българската земя за да пазят власта си

124

Натовски Генерал

преди 1 месец

119 Не разбра ри че са вземали над 50 милиона за разминиране и са сгънали парите и са казали готово всичко е разминирана.Но Bad Days сега с този пожар истината лъсна.Каква армия е това от *** пи4 ки без морал и чест!Крадът собствената си държава.

123

Анонимен

преди 1 месец

След 10 години всички комунистически гробове и паметници ще бъдат заличени от българската земя. А сега *** спокойни

122

Анонимен

преди 1 месец

"Русия е Окупатор!Унищожиха българия а всичко построено беше построено при царска българия и от Хитлеристка Германия също!!!" ................а ти какъв си бе, некъв западен жендър ли!? Два пъти написал България с малка буква, за разлика от Германия!? Аре ходи ядеш вурстове у Берлин!

121

Щом гърмят още

преди 1 месец

Значи границата между две държави в ЕС е минирана. Голямо доверие има между страните в ЕС.