305

До 363

преди 1 месец

И ти пък кой си та да казваш кой къде ще ходи

304

82 ОМБр

преди 1 месец

Ти Орбане мисли за новия унгарски ред,че опонента ти спечели 40 процента на евровота

303

До 360

преди 1 месец

Е някой пък като мен не виждат и смисъл да се пишат като тоя 82-Обмр,а че украинските просяци се познават те даже не са и двойкаджии,а някакви зомбита дето са им примоли мозъка,че всички са им длъжни и простеят и това съм длъжен да го харесвам.Идва в чужда страна наглее,кара по улиците като екстремист албанец и ние българите,а и не само трябва да си мълчим и да харесваме тая простотия

302

Юлиян

преди 1 месец

Е,за сега толкова.Някои от нас трябва да работят.Да спят също.Особено пазачите.Да му мислят "двойкаджиите" как да скрият загубата.Фа им дам акъл:останете си анонимни!Само не сменяйте стила,за да ви позная.Впрочем,едва ли бихте могли.

301

До 358

преди 1 месец

И кой си ти бе *** украински . Твоята Урколадия,да не е в НАТО и ЕС,та да имаш думата

300

Паню Баирски

преди 1 месец

Защо го търпят още този жалък недоубит комунист, вън от ЕС, вън от НАТО! Паяк!

299

Юлиян до омбре-то

преди 1 месец

Снощи написа дословно същото.Трябва ли да връщам и аз отговора си.Все пак 50-60 е повече от 40.Като вземем пред вид и това,че закритите НПО на Сорос са хвърлили последните налични финансови резерви,резултатът на Орбан си е превъзходен.

298

До 351

преди 1 месец

Ами като си изнесоха цялото производство там,какво да каже ,а преди година, някаква белгийска фирма направила проучване и се оказа,че 90% от лекарствата се произвеждат в Китай.Тук пристига суровина и само трябва да се оформи на хапчета и да се пакетира

297

Юлиян

преди 1 месец

Прочетете коментара на Арестович в блога на Юрий Подоляка от вчера.

296

82 ОМБр

преди 1 месец

Ти Орбане мисли за новия унгарски ред,че опонента ти спечели 40 процента на евровота!

295

Юлиян

преди 1 месец

Питах за връзката,общото между дребен и дребнав.

294

Анонимен

преди 1 месец

Никой още не е обяснил спокойно и логично защо европейските държави имат нужда от политическата организация ЕС. Завръщане към националните държави, както е навсякъде по света е най-естествения път за политическото развитие на Европа. Комуналката ЕС е смешна грешка.

293

Христо Христов

преди 1 месец

Предишният шеф на ЕК - Юнкер каза същото още 2015 година в Мадрид: "The glory days of Europe are over" и "бъдещето е на Азия". Но думите му са цензурирани в ЕС. Последно речта му можеше да се прочете в Гардиън.

292

Юлиян до омбре-то

преди 1 месец

Е,една рафинерия как да е ще се прежали.А виж според Арестович висящият на косъм енергиен баланс на Украйна едва ли.С три четири удара за една нощ Русия във всеки момент може да остави Украйна без енергия и да предизвика пълен колапс.Само като удари линиите доставящи ток от ЕС и тези от атомните централи до вътрешността.Те по неговите думи са толкова-четири.Прекъсват ги и край.Всичко друго е унищожено.И Украйна се разпада на енергийни островчета.Потърсете коментара на Арестович от вчера.

291

Мда

преди 1 месец

Прав е за много от нещата. Китай наистина превзема икономически. Много от високите постове в "западните" компании започват да се заемат от китайци или индийци. Дори министър-председатвля на Великобритания беше индиец. И това е само началото. Управлява този който има деца. Европа тази карта я загуби. Предстоят интересни времена за съжаление.

290

Анонимен

преди 1 месец

Най великия европейски политик

289

Анонимен

преди 1 месец

И не ми издребнявай повече, че стана досаден! Междудругото може " 'къв " и "'кви", но това са неважни подробности.

288

До 345

преди 1 месец

Значи всички са длъжни да харесват украинските нагляри и да слушат Мурсула и да я превъзнасят нали и тя да се изявява като диктатор,Аз така казвам Точка и ние да я гледаме като като Краля Слънце

287

Обяснявам

преди 1 месец

Дребен, в случая означава дребна душица, ако не си стоплил.

286

Юлиян

преди 1 месец

Само като пазач да попитам дребен и дребнав едно и също ли означава?И не забравяй "гредата в собственото си око".