111

Сата НАТО

преди 1 месец

По повод "спиращите дъха куполи на Василий Блажени", тези луполи са върха на кича. Най-обикновена селска шарения, изпълнена със скъпи материали. Просията е била селския иддийот на "глобалното село" през Късното Средновеовие, това рябва да ви е ясно...

110

Анонимен

преди 1 месец

Евросъюз - потъващ кораб. Путин искаше да го спаси, но вече не му трябва. Той беше предложил съюз от Лисабон до Владивосток. Сега вече евросъюза да го спасяват САЩ и мюсюлманите.

109

Развеселен

преди 1 месец

До До развеселен Я посочи в кой документ пише, че Русия "освобождава" България. :)))

108

Анонимен

преди 1 месец

Как е цъфтящата градина на Борел?

107

Бонго Бонго

преди 1 месец

124 ти халюцинатор. Тръгнал да я освобождава за пари, платено е в злато смейшко. И кое е освободил КАТО СА Я РАЗДЕЛИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕ. ЗАЩО ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ Е ОСТАНАЛА ПОД ТУРСКО? ЗАЩО???ЗАЩО ЗАПОЧВА СЪЕДИНЕНИЕТО, НАЛИ СА ОДВОБОДИТЕЛИ КАК ТАКА БИЛИ ПРОТИВ??? ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

106

До развеселен

преди 1 месец

Ами кой ,хамериканците ли освободиха България!!!?Аман от пробити доларчета.

105

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 128 Чакаме ги от зимата на 2022ра. Щяхме да мръзнем, а бензина щеше да става 10 лева за литъра. Еееех, копейкини мечти.

104

Анонимен

преди 1 месец

Драги ми български съгражданино. Знаеш ли историята на Македония? Най-тежката рана в българската история. Отворена от познай КОЙ? Познай кой? От Руския комунистически режим и техните последователи в България. Българи обърнати и насъскани срещу българи. Не от НАТО, от Русия, отново! Като тук последващо участие има и самата Франция, които поемата измисления от първите македонизъм и го опазват и налагат през годините. Франция също са нанасяли тежки удари срещу българската държава.

103

Анонимен

преди 1 месец

Световната картина много бързо се промени.

102

Анонимен

преди 1 месец

Идват зверски цени на тока и енергийна катастрофа.

101

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 124 "Заеш ли, че точно Русия е освободила Булгария" Пак ли си учил "Съветска история на България"?

100

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън наглите окраинци!

99

Анонимен

преди 1 месец

Константиновка е освободена остават 14 километра до днепропетровска област

98

Анонимен

преди 1 месец

Драги ми български съгражданино. Заеш ли, че точно Русия е освободила Булгария и ако не беше тя, днес на Земята нямаше да има държава България!

97

Анонимен

преди 1 месец

Драги български съгражданино, знаеш ли че точно Русия се опитва да отцепи и южна добруджа от България. Не НАТО, самата Русия. И само похвалния подвиг на твоите деди, опълченците на севера, успява да предотврати загубата на тази част и да прогони руския ботуш нахлул за кой ли път по българските земи. Така както днес са нахлули в Украйна, съседна държава, за да отцепват и завладяват.

96

А бе

преди 1 месец

Следващото преименуване ще е ЕВТАНАЗИЯ

95

Кръговрат

преди 1 месец

Драги ми български съгражданино. ЗНаеш ли, че точно Русия отцепва незаконно Северна Добруджа от България и я подарява на румънците. Драги ми български съгражданино това се извършва не от НАТО. Това го извършва така прествяната ви като освободителка, мила и невинна, Русия. Драги ми български съгражданино, знай историята на своя народ и држава за да бъдеш силен и да не се оставяш да те манипулират престъпниците. Защото точно те ограбват теб и твоите родите. За да може дежата им да грабят също.

94

Анонимен

преди 1 месец

В Русия 1% от населението притежава яхти,самолети,вили и сметки в чужди банки! Останалите 99% са задължени да са патриоти!

93

Закривай ЕС!

преди 1 месец

Няма такова нищо!

92

Развеселен

преди 1 месец

България е в ЕС и НАТО. а който не му харесва - да оди там, където му харесва.