184

Анонимен

преди 1 месец

Румбата направо разказа играта на референдума за президентска република. Браво Румба, браво пилон! Продължавай с издънките, зелено чорапче.

183

Ти можеш ли

преди 1 месец

Да четеш?Не го е предложил Денков,а Мария Габриел.Или пък си функционално неграмотен и не можеш да осмислиш прочетеното?

182

Мдаа

преди 1 месец

До Анонимен 197 "Веднага мога да ти кажа за нашите складове без да ми трябват шпиони. ПРАЗНИ са," Ти нищо не можеш да кажеш, и си личи.

181

Анонимен

преди 1 месец

Зеления чорап пише издънка след издънка. Благодарим ти, зелен чорап, затова, че обезмисли референдума за президентска република. Покрай Румен пилона никой вече не ще да чуе за президентска република. Яко а?

180

анонимен келеш

преди 1 месец

Не знам с тези посланици каква е играта,обаче знам,че днес *** от Лудогорец ше разширят халките на футболистите на Динамо Минск:):):)

179

Анонимен

преди 1 месец

интересно с какви очи го е предложил Денков, все едно в Армения да пратиме някой етнически турчин за посланик, или в Азеребейджан някой етнически арменец, наистина е голяма излагация

178

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 186Веднага мога да ти кажа за нашите складове без да ми трябват шпиони. ПРАЗНИ са, каквото малко е останало е старо, бракувано и неизползваемо и затова не е откраднато или подарено на украина. колкото до това за съпругата рускиня, правилно, ако някой украински безумец вземе да я линчува или някаква такава беля какво ще правим.

177

Случайно е!

преди 1 месец

А то те така и половината работещи в щаба на армията и в структурите на службите (ОСОБЕНО НА ДАНС) "случайно" са женени за рускини. Ама напълно "случайно". Отишъл на почивка на море, "случайно" се запознал с някаква на плажа. Купил апартамент, "случайно" предишната собственичка рускиня, някакъв негов приятел "случайно" го запознал с приятелката на жена му, която и тя рускиня и приятелката й. Абе в тая държава всичко така "случайно" става. И точно такива хора после се оказват големи "родолюбци".

176

Анонимен

преди 1 месец

Причината - премиерът Николай Денков не подписал решението за изпращането му.-----Вчера очилатият герой излъга, че не знаел защо се е стигнало до разминаването между президент и правителство. Седесарите са лъжци като герберите.

175

Ауууууууууууууу

преди 1 месец

Страхотно заглавие! Браво!

174

Пак герберска връзка

преди 1 месец

Синът на неодобрения кандидат Петър Танев,който носи същите имена като баща си,е сътрудник на евродепутата от ГЕРБ Андрей Ковачев.Затова Мария Габриел го е предложила.

173

Анонимен

преди 1 месец

и ДАНС как му е дал допуск до класифицирана информация, за такъв пост трябва, безобразие

172

Анонимен

преди 1 месец

предложен бил от правителството на Денков-Габриел, ама видиш ли бил харесан от Радев.... бг журналисти

171

До 186

преди 1 месец

И що си мислиш уркоп ,че България е една голяма фабрика за оръжие,а?

170

Анонимен

преди 1 месец

Че външно е пробито свидеталства , че наскоро щяха за малко да сменят Българското гласуване за геноцита в Сребреница. Преди няколко години за малко с помощта на Русия Бокова щеше да стане шеф на ООН.

169

До 182

преди 1 месец

Направо да питаме уршетиков дето си мисли,че тук му е Урколадия и може да си развява евтини просешки лозунги

168

Надя

преди 1 месец

Спорет мен всички, които са сключили брак с украинци трябва да бъдат обявени извън закона и имуществото им да бъде отнето в полза на държавата. Това трябва да са минималните мерки срещу тези дeгeнеpaти.

167

Анонимен

преди 1 месец

Хич не е смешно!Рускинята може и да не шпионира средно голямата мебелна къща на приятеля ти,но да шпионира оръжейните заводи и складове в България.Дет се вика веднъж от КГБ-цял живот от КГБ....После идва Баширов и Петров...

166

Анонимен

преди 1 месец

Това като в соц.времената, щом имаш роднина избягал на запад нямаш право на кариера. Сега явно същото, ако имаш някаква, каквато и да е връзка или роднина с връзка с Русия. То верно Историята се повтаряла!

165

До 179

преди 1 месец

Ами тук не ти е Урколадия