71

Анонимен

преди 1 месец

А при крадливите Тикви - 83 млрд

70

Христо Христов

преди 1 месец

"Средното съотношение на държавния дълг към БВП в еврозоната е 88,7%, а в целия ЕС 82%." - еврозоната - клуб на длъжниците. Факт.

69

Лично мнение

преди 1 месец

Асен Василев е гениален финансист, който вдигна доходите на българите. Асен Василев беше прав, като казваше, че България не е бедна, а ограбена! А мотото на ГЕРБ е "Да го ду.ат бедните!" Делян Кумгейта отдавна трябваше да е в затвора за злоупотреба с власт!

68

Whitemann Von SS

преди 1 месец

Кирил Добрев и баща му бели ци г ойнери с фабрика за палети.

67

Хаха ха

преди 1 месец

Удобно пропуска -16 милярда теглени от герб -2015 гКой вьобще му слуша глупостите

66

Царска България

преди 1 месец

Построи и язовири и всичко което комунистите после разграбиха и унищожиха а ако са построили изобщо нещото е построено от народа не от комунистите!

65

Анонимен

преди 1 месец

Тоя дет уреди цялата си рода и приятели да мажан яко филии..дет плащал "наем" на маминка - щот не може да оправдае кинти- а мама и тати въртят схеми за милиони..Делянчо мамин кажИ ЧЕКМЕДЖАН..ВЛАДИ..ТЕМЕНУЖКА..МЕНДА ...и дружинка с колко милиарда осакатихте България от натоварени с"помощ" обществени поръчки,договори и всевъзможни схеми..- как казва ЧЕКМЕДЖАН- "ДА ПОМАГАТ".. Сещам саТурски поток платен над 3 000 000 000 лв без молекула газ за нас - за да заобиколи *** Украйна например..

64

Анонимен

преди 1 месец

Вярно е туй дето казва бакалавъра по изкуства. Само дето е пропуснал да напише колко е бил дълга при тройната коалиция 2008 г. и след тяхното управление. Едни 21 млрд. отгоре.

63

Анонимен

преди 1 месец

Икономистите от днес бг отново са във вихъра си. Всеки завършил ОНСС (поне 95% от коментиращите + редакцията на днес бг) трябва да са наясно, че реалната лихва = номиналната лихва - инфлация. Т.е в среда на подобна инфлация (10%+), това да теглиш заем не е толко *** идея, а е един от малкото способи една държава, като бг, която дори собствената си Е рективна способност не контролира, да не губи пари във въздуха

62

Анонимен

преди 1 месец

И на този розов фон, никакви пари по ПВУ от Брюксел, защото и ГЕРБ и ППДБ са големи евроатлантици и на запад много добре знаят за това. Иначе не знам къде си скачат аверите Добрев и Василев и не не искам да знам.

61

Анонимен

преди 1 месец

драскачи лъжат дерат се бедни радват се на някой лев от милостивият Асенчо плюс 30%инфлация

60

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 58 Гешев, първо намерете начин да върнете 5-те милиарда, обрани (гепени) от КТБ!

59

Анонимен

преди 1 месец

Комунистите направиха 2000 язовира, Тец-ове, 6 реактора, 700 завода, цялата ел. система и Вик система, земедение което изхранваше цялата държава, армия със стотици самолети и танкове, бяха построени болници и училища в цялата страна, кви сравнения правите изобщо

58

Чудя се

преди 1 месец

Защо ни занимавате с една провалена партия и нейните членовеКато дойде някога герб - хората вярваха , че ще работят за страната за всички хора , че ще изпьлнят обещанията да вдигнат доходи пенсии - вместо това се оядоха и хвьрлиха повярвалите в тях на кучетата - на новите избори още надолу

57

Борисов тегли 16 млр

преди 1 месец

През 2015 г. Бойко Борисов изтегли Заем от 16 милиарда лева!!!!! Той тогава шантажираше, че ако Народното събрание не подкрепи тегленето на милиардите, кабинетът подава оставка. Помтим, помтим, Борисов, лъжецо мазен!!!

56

Анонимен

преди 1 месец

То усвояване на фондове, заеми, не са само 11, но поне да имаше нещо насреща. Да кажат тази тухла я сложихме ние, този дупка е от нас, а то нищо, съвсем нищичко. Къде отидоха всички тези пари, а Кирчо, Ленче, Асанче и сапунджийче? Измамници и крадци от класа, но ще намерим начин да ги върнете.

55

Анонимен

преди 1 месец

В при герб 30 милиарда за 12 години евроатлантизъм и 300 лв МПЗ и пенсии . герб = на мизерия . Евроатлантизъм = на обир от дърти евротарикати .Ето как се прави - ,, Ако Тръмп спечели, той ще трябва да извърши множество процедури, за да смени почти всички бюрократи, в противен случай първото място на изборите няма да означава почти нищо за него.,, ОСОБЕНО ЧЕНГЕДЖИИСКИ ОФИЦЕРИ (ВСИЧКИ ОТ ВРЕМЕТО НА ГЕРБ) , СЛЕДОВАТЕЛИ И ПРОКУРОРИ . Това се очаква от властта .

54

Срам нямат!

преди 1 месец

Европа има противопожарна техника да помага и на БГ, защото нашите политици смятат, че може да се справят само с едно самолетче от 80-години, а еврофондовете да ги изкрадят!

53

Наблюдател

преди 1 месец

Я кажи майно къде отиде този един лев където отиваше за Путин като спряхме руския петрол да не е в твоя джоб че вместо да падна бензина се дигна с 30 стотинки

52

Вьзмутен

преди 1 месец

Защо не изпратите делян у фургоните в пепелта а пострадалите от пожсрите в хотелите