26

До 26

преди 1 месец

И какви са негативите от Байдън и Камала ? Най ниска безработица в историята най ниска в света инфлация , силна икономика и стоковата борса с рекорди на растеж ?

25

Анонимен

преди 1 месец

До 23 За САЩ ли става дума?

24

Анонимен

преди 1 месец

Много просто в един дебат ще използва всички негативи от управлението на Байдън и Камала.

23

Анонимен

преди 1 месец

Тая да я наречеш кокоши мозък е малко, болезнено *** е!

22

Програма

преди 1 месец

По едно и също време единия го стреляха, а другият се разболя.

21

До 18

преди 1 месец

То и ние обикновенните хора на България искаме Русия да я няма . Кой нормален човек би искал диктаторска гангстерска страна да съществува ?

20

мисирска дрис"н

преди 1 месец

Не само Тръмп и екипа му знаеха че упикания е пътник та да са шокирани и паникьосани!По Конституция кафявата заема и ще заеме скоро поста му и това е ясно и на децата.Провала и като президентша е неминуем.Тепърва да се търсят стратегии или да се очакват скрити козове от демократите е повече от наивно и е абсолютно мисирско!Както издуха на дебат сенилния,така ще отвее и перлата защитавала педофили като прокурор.Пишете глупости!

19

Анонимен

преди 1 месец

Харис е доволно прос.та, бай Доньо ще се справи, трябва да я пусне да изнесе две речи преди него и после ще я смаже.

18

Х

преди 1 месец

90% от кампанията на Тръмпи беше обиди с/у Байдън. Сега той е дъртака.

17

Кемала е топ

преди 1 месец

прокурор . Чакам с нетърпение дебата между двамата . Тя прокурор а той осъден бандит който даже е в досиетата за Ебстиин че е изнасилвал 15 годишни ...Традиционни руски ценности на американските копейки какво да правиш

16

Хороскоп

преди 1 месец

И Байдън и Тръмп искат Европа да е слаба, а Русия да я няма, петролните страни да са техни колонии. Напълниха Европа с емигранти, вдигнаха възрастта за пенсиониране. А за ковида да не говорим.

15

Анонимен

преди 1 месец

Тя Камила сама се бие, само да си отвори устата.Тя затова и истерично се хили след всяка глупост, която каже.Знае си!

14

Анонимен

преди 1 месец

До 4 много сте заблудени очевидно. "Атентата" беше инсценировка, за да помогнат на Тръмп.Ако беше истински атентат дали Тръмп веднага щеше да се изправи с вдигнат юмрук? И да казва нека си обуя обувките... Нали уж е атентат, защо тогава обувките са му по-важни от живота му?

13

Бидон с деменция

преди 1 месец

Русия се не сгазя е казал Вазаов, още повече от неадекватна индийка, елментарна дори по американските мерки

12

Анонимен

преди 1 месец

Ами ще го търпите сега 4 години , както всички.Вие сте виновни с тази омраза.Ако го бяхрте оставили сега щеше да приключва мандатите си и айде чао.А вие какво, направихте най - голямата измама в човешката история с ковид 19, за да скриете измамата с фалшификация на избори в САЩ.Сега ви се връща с лихвите.

11

Пич

преди 1 месец

Доналд ван Гог вече предвкусваше победата срещу немощния старец. Сега няма да му е толкова лесно и започна лекинко да ***. Ще бъде голям празник за целия свят ако този пудел на Пуутин загуби шумно изборите.

10

Бидон с деменция

преди 1 месец

днесарите беге продължават да пропагандират за демократите сирече за войната, конфликта, изпращането на армия и оръжия в украйна.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 6 И как се организира такъв атентат? Селска му работа, кой ви дава достъп до интернет изобщо?

8

Тоя старец беше

преди 1 месец

Единствената надежда за клетите Кремълски бандити . Сега Камала като спечели и Русия може да капитулира !

7

Коко

преди 1 месец

Тръмпутин е пътник. Гледа като пребозало Тeле майка си и не знае кво да каже. Сценария му беше все един и същ: Джо е стар и не става. А сега срещу Харис не знае кво да каже. Гнуcен изкукуригал дъpтак.